Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-14, 03:18 AM   #1976
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: FOX555 查看文章
N年無玩,最新都係世拔,重要係P卡,2,3張過期D卡,全部未爆LV
我都係世拔加一堆LV1 02

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 08:11 PM   #1977
okabe

註冊日期: Aug 2002
http://www.dreamshoot.net/

"鋭い"日本Jリーガー、"キャプテン翼"のカミソリシュートを再現

此篇文章於 03-15-14 08:28 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 10:43 PM   #1978
gsw
らんらんる

引用:
作者: okabe 查看文章
http://www.dreamshoot.net/

"鋭い"日本Jリーガー、"キャプテン翼"のカミソリシュートを再現
幾時有人可以射穿牆同射到人飛起?

舊 03-15-14, 10:57 PM   #1979
okabe

引用:
作者: gsw 查看文章
幾時有人可以射穿牆同射到人飛起?
射到人飛起唔難WO,射中之後自己彈起都好易模仿到

幾時會模仿健威果D招式,或者花輪兄弟果D一飛衝天彈跳射球

肖果招反動力射球YOUTUBE上見識過
舊 03-15-14, 11:30 PM   #1980
gsw
らんらんる

引用:
射到人飛起唔難WO,射中之後自己彈起都好易模仿到

幾時會模仿健威果D招式,或者花輪兄弟果D一飛衝天彈跳射球

肖果招反動力射球YOUTUBE上見識過
又係哦,有角度既話,個個人射球都會變利雲.

一飛衝天睇過人拍片,完全彈唔起.

此篇文章於 03-15-14 11:35 PM 被 gsw 編輯。
舊 03-16-14, 09:03 PM   #1981
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

抽乜卡都出日本仔~我唔要日本仔呀~幾廿張戴志偉~板田都1x~痴架咩~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 09:14 PM   #1982
okabe

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
抽乜卡都出日本仔~我唔要日本仔呀~幾廿張戴志偉~板田都1x~痴架咩~
你梗係無睇頭版,為何邊哥會成為我地既標誌人物
以前抽卡比加下還痴線
唔係粉葛3寶就係呀邊哥
有志偉俾你算好了,雖然都係拎尼換銀
舊 03-16-14, 09:18 PM   #1983
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
以前抽卡比加下還痴線
唔係粉葛3寶就係呀邊哥
有睇下~你講我先知點解咁多邊哥~
d dream卡出黎出去都係志偉/立花/早田~人都癲呀~

舊 03-16-14, 09:32 PM   #1984
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
以前抽卡比加下還痴線
唔係粉葛3寶就係呀邊哥
LOOP邊哥同奇哥係基本。。。連課金都係禁
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 09:33 PM   #1985
gsw
らんらんる

叫邊哥咁唔尊敬
明明邊神彌架麻
叫得多邊神佢先送你好野架

舊 03-16-14, 09:44 PM   #1986
okabe

引用:
作者: gsw 查看文章
叫邊哥咁唔尊敬
明明邊神彌架麻
叫得多邊神佢先送你好野架
邊神功力大減
無咪必要供奉佢了.....
反而崎哥地位提升左,每次12碼杯都要問候一下佢
舊 03-16-14, 09:48 PM   #1987
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
邊神功力大減
無咪必要供奉佢了.....
反而崎哥地位提升左,每次12碼杯都要問候一下佢
崎神=。=我那邊講緊一個方法好似易打D。。但我試左一陣都冇效果
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 09:51 PM   #1988
拉基亞斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
有睇下~你講我先知點解咁多邊哥~
d dream卡出黎出去都係志偉/立花/早田~人都癲呀~
而家有尖抽下算好,以前抽到白金已經偷笑,仲要比人燒
拉基亞斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:45 PM   #1989
gsw
らんらんる

引用:
作者: 拉基亞斯 查看文章
而家有尖抽下算好,以前抽到白金已經偷笑,仲要比人燒
>>鳴謝帳號已升天版友藍澤千影鼓吹火刑

舊 03-17-14, 04:59 PM   #1990
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

啱啱連到20~dream又中政夫~笨大你好野~
得返1日~想中張有奇蹟既拿度尼都咁難~

舊 03-17-14, 05:14 PM   #1991
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
中02 政夫? 咪算好呢

我33連都係中 sb廢尖咋

舊 03-17-14, 05:15 PM   #1992
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
想中拿度尼就等VR杯啦,9x連果堆D以上世選/SB出拿度尼機率高D,雖然都會出世選立花兄弟之流
舊 03-17-14, 05:34 PM   #1993
無賴男
復仇勇者

02 頹陣 ,仲有隻def 反町尖 def 3哥尖

舊 03-17-14, 05:44 PM   #1994
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
作者: 無賴男 查看文章
02 頹陣 ,仲有隻def 反町尖 def 3哥尖

你依d邊叫頹,又拿度尼又贊又火野

我得HD+利華爾同HD+梅叫做見得人,其餘都係先行之流
舊 03-17-14, 05:46 PM   #1995
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
你依d邊叫頹,又拿度尼又贊又火野

我得HD+利華爾同HD+梅叫做見得人,其餘都係先行之流
我得 hd+ off 日向 (丙組) 見得人

舊 03-17-14, 05:51 PM   #1996
無賴男
復仇勇者

我仲以為無課金 無11人 02 hd+ 已經是頹...

舊 03-17-14, 05:51 PM   #1997
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 無賴男 查看文章
中02 政夫? 咪算好呢
日本選拔J~奧運33人都無立花份啦~咁都叫好~
邊哥起碼都入到33人先呀~

引用:
想中拿度尼就等VR杯啦,9x連果堆D以上世選/SB出拿度尼機率高D,雖然都會出世選立花兄弟之流
什麼是VR杯呀~?<==玩左都無2個月~

舊 03-17-14, 05:58 PM   #1998
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
只砌 02 我而家只可以咁
不過我唔係用呢個陣打的

舊 03-17-14, 06:07 PM   #1999
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
日本選拔J~奧運33人都無立花份啦~咁都叫好~
邊哥起碼都入到33人先呀~

什麼是VR杯呀~?<==玩左都無2個月~
VR係上次個100連杯event
舊 03-17-14, 06:09 PM   #2000
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
只砌 02 我而家只可以咁
不過我唔係用呢個陣打的

你個02陣升左打VR sim都無咁易斷,點解唔升?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 ~つくろうドリームチーム~ #47 新PK挑戰杯降臨,小心崎哥強勁嘅臂彎~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1002 06-07-12 11:47 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版