Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-11, 10:41 PM   #276
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: zeven7 查看文章
個人係ZELDA FANS, SFC開始隻隻都玩~
NDS果兩隻抵崩架喎...
好玩唔玩玩督督...第二隻平到爛都無買...
GBA果隻都好過佢...GBA隻直頭唔停得...兩日爆左...~.~
但係第1隻係幾好玩, boss打法真係ok, map移動可以自己畫航線
第2集就真係麻麻左, 火車初初係好玩, 不過玩玩下覺得自由度差左好多, 路軌set死左, mini game仲要cut埋online...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-11, 10:45 PM   #277
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
引用:
GBA果隻都好過佢...GBA隻直頭唔停得...兩日爆左...~.~
但又因為督督而多咗女仔玩喎
好難取捨

舊 06-01-11, 10:51 AM   #278
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
ゼルダの伝説 時のオカリナ3D 紹介映像その3
http://www.youtube.com/watch?v=pKQbtsX99as
引用:
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 12:43 PM   #279
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
重有2星期~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 01:51 PM   #280
b4_shadow
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
我都係因為督督而冇玩E兩隻
行又要督 爽快度大減
b4_shadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-11, 01:33 AM   #281
neo

註冊日期: Jun 2002
http://www.youtube.com/watch?v=BAHZMc7kxXc
引用:
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 12:39 AM   #282
neo

註冊日期: Jun 2002
control guide
引用:

neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 01:34 AM   #283
Oop
Crazy Gamer
狩友

http://twitpic.com/56e4tu

舊 06-04-11, 03:50 AM   #284
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
希望可以直接選裡版玩,
原版爆個N 次啦!

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 02:04 PM   #285
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
希望可以直接選裡版玩,
原版爆個N 次啦!
日網已講到明唔得囉...

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 06:48 PM   #286
半熟くん

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
HOT9話到時現貨要4百幾 好似貴左D...
不過到時應該連機照買!
半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 07:23 PM   #287
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
請問這集系未n64第一隻ゼルダの伝説 那隻?
因為我n64一隻都未玩過
n64有幾多隻?

舊 06-04-11, 07:30 PM   #288
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: ist 查看文章
請問這集系未n64第一隻ゼルダの伝説 那隻?
因為我n64一隻都未玩過
n64有幾多隻?
無錯, 係n64第1隻zelda
n64只有兩隻zelda, 兩隻均為正傳作品, 另一隻為"梅祖拉面具"

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 09:04 PM   #289
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
日網已講到明唔得囉...
咁樣呀!
為有爆多一次...。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 11:05 PM   #290
文香四豆
破壞氣氛程度的能力

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code4725 7902 4820
PSN  IDAYAKA816
引用:
作者: W!LL 查看文章
但係第1隻係幾好玩, boss打法真係ok, map移動可以自己畫航線
第2集就真係麻麻左, 火車初初係好玩, 不過玩玩下覺得自由度差左好多, 路軌set死左, mini game仲要cut埋online...
我都係咁話
全程篤MON都無乜所謂,火車果Part真係微妙到震
又長又沉又無聊,搞到最後都無心情爆機
文香四豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-11, 11:19 PM   #291
IDGAF
The One

引用:
作者: 文香四豆 查看文章
我都係咁話
全程篤MON都無乜所謂,火車果Part真係微妙到震
又長又沉又無聊,搞到最後都無心情爆機
我又係咁NDS 航海果集玩爆咗,但第2集火車玩到中段已經覺得悶…

舊 06-05-11, 01:46 PM   #292
Oop
Crazy Gamer
狩友

如果可以好似iOS game 'train conductor' 咁畫路軌嘅話
可能會好啲?

雖然我唔太覺得悶

舊 06-08-11, 12:32 PM   #293
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
『ゼルダの伝説 時のオカリナ 3D』のページを更新しました。
http://www.nintendo.co.jp/3ds/aqej/
ゼルダの伝説 25周年 シンフォニーオーケストラコンサート
http://www.nintendo.co.jp/3ds/aqej/orchestra/

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-11, 10:19 PM   #294
MO

註冊日期: Aug 2005
13年前E3 trailer remake

MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-11, 11:16 PM   #295
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
Famitsu: 【9/9/9/10】
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-11, 11:36 PM   #296
天涯笑笑生

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: enishi 查看文章
Famitsu: 【9/9/9/10】

原作【10/10/10/10】.......
少了3分, 缺了故事創作和遊戲開創吧...
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-11, 02:47 AM   #297
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
http://www.nintendo.co.jp/3ds/aqej/#/action/

睇官網 D 動作介紹真係覺得 Zelda 既遊戲性同完成度真係極高

試玩片段 :
youtube 片 : 水之神殿
http://www.youtube.com/watch?v=S10KfUqv_JE

此篇文章於 06-09-11 03:35 AM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 09:43 AM   #298
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
幾時會有貨??大家知唔知價錢如何?
4800Yen 可唔可以係3百幾?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 10:42 AM   #299
bryankai
Account Locked

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: bomber 查看文章
幾時會有貨??大家知唔知價錢如何?
4800Yen 可唔可以係3百幾?

3百幾!!?? 出當日4百蚊買到都好好價喇, 呢隻日本cut單cut到傻, 未至於全港冇得訂, 但香港好多間較穩陣訂日版game嘅舖頭都唔敢收訂就知喇, 你預$450以內買就差不多.

cut單原因係任記今次想控制出貨量, 唔想出現之前大量出貨不夠兩日個價即時崩值.
bryankai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 11:04 AM   #300
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: bryankai 查看文章
3百幾!!?? 出當日4百蚊買到都好好價喇, 呢隻日本cut單cut到傻, 未至於全港冇得訂, 但香港好多間較穩陣訂日版game嘅舖頭都唔敢收訂就知喇, 你預$450以內買就差不多.

cut單原因係任記今次想控制出貨量, 唔想出現之前大量出貨不夠兩日個價即時崩值.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Biohazard: Revelations 綜合情報 Vol. 2 | | 嚴禁劇透 ! neo2046 手提遊戲機討論版 214 02-09-13 12:49 PM
[ETC] The Legend of Zelda: The Shadowgazer neo 手提遊戲機討論版 9 11-02-08 01:57 AM
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess Vol. 2 neo2046 電視遊戲討論版 837 04-07-08 12:12 PM
GC Legend of Zelda: Four Swords Adventures小問 美版之王-天涯浪子 電視遊戲討論版 13 06-19-04 11:02 PM
[GC]The Legend of Zelda 2 info at March end ? neo2046 電視遊戲討論版 0 03-16-04 11:31 PM

現在的時間是 03:21 PM

手機版 | APP版