Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Penny仔 11:15 AM 10-20-17
Ingram cool 個波太耐啦
就算單打單, 都唔係咁.....流川楓咩

身型單弱爆唔開對手
速度亦唔夠快
點可能等人扎好晒馬打one on one
6eo 02:11 PM 10-20-17
睇左半場,ball 哥好似發緊夢咁,d防守勁豆腐

[兩天傷兵增至56人!NBA新賽季揭幕咋這麼心塞?]
http://abouthealther.com/docUUszOUprS3huME09/page2
Penny仔 02:25 PM 10-20-17
一去到半場陣地戰, ball 控場能力就差太多
而且我覺得Ingram同ball 唔夾......
搖搖 08:18 PM 10-20-17
出年放埋Ingram囉

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
搖搖 12:23 PM 10-21-17
球哥差兩助攻就大三元

太陽今年開季就坦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 12:30 PM 10-21-17
Suns 呢D係乜Q野防守黎...
阿ball 一個pick 就直剷籃底
唔比阿ball 刷大三元既防守戰術呀?
6eo 12:52 PM 10-21-17
college team Phoenix Suns

D. Rose 又傷....

Embiid 射6個3分:0) ....
Sar8 02:33 PM 10-21-17
D.Green居然咁快就打得返
6eo 02:48 PM 10-21-17
仲要AI, Livingston都無哂事
魚伕 08:39 AM 10-22-17
http://hk.lesports.com/channel_playe...99B508FCCD95A3

FREE 兩場比人睇

一場睇到,一場睇唔到....咁仲邊有人放心比錢睇呀....
搖搖 10:27 AM 10-22-17
丟牙套同舉中指, curry KD齊齊out
Penny仔 01:53 PM 10-22-17
76ers 究竟點train人
Fultz 罰球係咩一回事?

大佬,冇可能咁樣出手吓嘛
Sar8 10:10 PM 10-22-17
作者: okabe:
可能今季睇okc 三巨頭會最有娛樂性
輪流拎波打鐵
爵士今日教做人
okabe 09:26 AM 10-23-17
OKC 果場有無咁激.....

MELO諗住做英雄,點知咁都俾木狼絕殺
Penny仔 09:31 AM 10-23-17
作者: okabe:
OKC 果場有無咁激.....

MELO諗住做英雄,點知咁都俾木狼絕殺
黑仔囉
NYK 果陣又係咁, 而家都係咁
6eo 10:40 AM 10-23-17
太陽又輸40分以上

gsw, cav, okc 全部輸波

又傷多2件,鷹隊dennis scholder同速龍valanciunas
Penny仔 11:33 AM 10-23-17
suns 炒教練
一早就要炒啦....
Train 埋成班MK仔, 淨係識得刷數據同惹事生非

燒鵝呢場輸埋駛唔駛炒教練呀?
贏1X分都倒水...對家Lakers 咋喎
搖搖 01:04 PM 10-23-17
打湖人AD都要上40分鐘....真係慘

6eo 04:12 PM 10-23-17
湖人superteam黎架嘛
好合理
Penny仔 09:42 AM 10-24-17
Simmons大三元, 然後Fultz繼續斯人獨憔悴

提早開季最大影響應該係勇士, 個狀態的確很有問題
搖搖 12:02 PM 10-24-17
飛埋去中國呢...不過木狼又好似無咩野

Penny仔 01:35 PM 10-24-17
今季LMA 翻生打得起, 證明一個好教練有幾重要
一代名帥主動認錯將責任攬晒上身(當然波波大把credit, 怕咩攬你)
6eo 01:53 PM 10-24-17
太陽似乎會換走埋bledsoe, 真係...

作者: Penny仔:
一代名帥主動認錯將責任攬晒上身(當然波波大把credit, 怕咩攬你)
波波真係比咩佢都可以炒一碟好餸出黎

諗起見到D人留言話CAV Lue唔識用人, 叫CAV trade 波波過黎
之後有人回覆話 You can't get Pop even you send lebron , 即時笑左
HEAD_HUNTER 02:42 PM 10-24-17
作者: Penny仔:
甘睇番上嚟波波的確係最大責任喎,
明明講好trade LMA番嚟係要佢做新一代TD,上季明顯地無好好盡用LMA,
不過點都好,Kawhi番嚟之前有時間俾LMA打番出Portland果陣既氣勢就已經確立Spurs半無敵
HEAD_HUNTER 02:46 PM 10-24-17
作者: iamleoluk:
太陽似乎會換走埋bledsoe, 真係...
成個管理層自從兩年前trade左個3衛陣番嚟自己搞死自己之後好似走火入魔甘
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面