Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 
收藏品討論版>AGP (Armor Girls Project) 專區
鳳熾魂 06:13 PM 07-30-15
作者: T.K.:
點解要萬二
因為有G Defense
T.K. 10:34 PM 07-30-15

嗯.....嗯.......嗯.........
ゆり 01:43 PM 08-03-15

壞掉眼神
HI_Ricky 04:50 PM 08-03-15
作者: ゆり:

壞掉眼神
隻手D 色.....
anyone 05:07 PM 08-03-15
武藏信和5字尾
Ishimura 08:04 PM 08-09-15
金剛盾,榛名掌,霧島剪,比叡刃
説好的大合體金剛戰神呢

nakakula 09:14 PM 08-09-15
説好的艦車一体呢
anyone 12:12 AM 08-10-15
變左合隻蟹出黎
事丫娃些 04:23 PM 10-09-15

アーマーガールズプロジェクト
艦これ 那珂改二

【商品仕様】 全高:約130mm
【材質】 ABS、PVC製
【セット内容】艦娘本体、艤装本体、マイクx1、交換用表情パーツ各種、交換用手首各種、専用ステージ一式、他

http://tamashii.jp/special/agp/kancolle/index.html
nakakula 07:41 AM 10-22-15
你地知唔知呢隻出面幾錢 ?
http://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000001666/
Gallardo 09:52 PM 10-22-15

T.K. 10:05 PM 10-22-15
嘩,玩很大
Gundam MK-2 11:00 PM 10-22-15
好在我要機唔要女,否則破產確
:bface: 11:03 PM 10-22-15
作者: nakakula:
你地知唔知呢隻出面幾錢 ?
http://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000001666/
依隻350有找,上一隻就炒價
btw駛唔駛開返個專用thread
nakakula 07:01 PM 10-23-15
作者: :bface::
依隻350有找,上一隻就炒價
btw駛唔駛開返個專用thread
咁限定呢? 限定4800 , 有O舖一收收我5舊,返黎仲要同我講話運費"貴左" , 收多舊幾, 我心諗運費邊有可能要舊幾水呀 ............., 佢仲要話冇退訂, 硬食
:bface: 10:04 PM 10-24-15
咁限定呢? 限定4800 , 有O舖一收收我5舊,返黎仲要同我講話運費"貴左" , 收多舊幾, 我心諗運費邊有可能要舊幾水呀 ............., 佢仲要話冇退訂, 硬食
有D野唔知會開心D
金(黃)髪特典版都是四舊以內
green232432 10:59 PM 10-24-15
作用不大 但係不如打去海關問下 得個安心都好

香港海關 24小時一般查詢熱線 (852) 2815 7711
http://www.coms-auth.hk/filemanager/...amphlet_tc.pdf

HAKAIDER 11:44 PM 10-24-15
埋單$6XX 咪仲貴過用Tenso 寄返香港..............b
nakakula 02:07 AM 10-25-15
作者: HAKAIDER:
埋單$6XX 咪仲貴過用Tenso 寄返香港..............b
下次咁啱出去果度時影俾你地睇邊間

上面果個條例 , 佢依家係收貨時同我講運費貴左, 咁你收訂果時早己知點會咁, 同埋我訂左之後過左2-3個月見到隔離收38X ,先知奶野。

不過有樣野唔知有冇關係,我係俾官網link 佢, 佢係官網訂返黎........
T.K. 06:55 PM 10-29-15

mikemike 10:29 AM 10-30-15

Gundam MK-2 10:31 AM 10-30-15
做咩要打格
打左真係會有人睇唔出係咩黎咩?
廢人 10:46 AM 10-30-15
比知但唔比你睇到造成點嘛
想睇就比錢入場睇啦

大約係咁既意思
由手機版發出
魔璃 10:51 AM 10-30-15
第一日影哂比你睇搵鬼入場咩
T.K. 09:57 PM 12-24-15

第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 

返回主題版面