Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
GN00508771 03:06 AM 01-03-13
Robot魂
ガウェイン

4月再版
AnTeD 04:22 AM 01-03-13
作者: Sar8:
過兩日去睇下...

btw,我隻艾比安中間呢邊崩左用畢地有冇得救
如果心口舊野拆得出黎就可以補
模型生手又唔拆出黎補的話好易整到畢地週圍都係,所以拆唔出黎就唔建議,分分鐘仲慘過之前
不過補完要補色
Sar8 12:39 AM 01-04-13
艾比安另一個危機係把劍連電源線果個位開始見到銀色,建議玩果陣郁果個劍柄擺姿勢,唔好剩係郁隻手

另外發覺普通劍mode比較好做姿勢

想去買隻WZC諗住好襯D,但係SSP賣5舊,現時點2樓最入直頭賣6舊幾...

*劍柄同線連線果D膠應該甩左少少,露左條銀線
mario0606 01:16 PM 01-05-13
我W0同WZC都有入,兩隻都唔洗300入左
由手機版發出
GN00508771 01:47 PM 01-05-13
艾比安另一個危機係把劍連電源線果個位開始見到銀色,建議玩果陣郁果個劍柄擺姿勢,唔好剩係郁隻手

另外發覺普通劍mode比較好做姿勢

想去買隻WZC諗住好襯D,但係SSP賣5舊,現時點2樓最入直頭賣6舊幾...

*劍柄同線連線果D膠應該甩左少少,露左條銀線
唔介意遠的話澳門仲有(當然唔係魂展戈隻)
$360...
axe1292 07:26 PM 01-05-13
作者: GN00508771:
Robot魂
ガウェイン

4月再版
高文!?

之前沒買,

今次買硬
GN00508771 08:51 PM 01-05-13
作者: axe1292:
高文!?

之前沒買,

今次買硬
上兩次都冇買-.-今次番唔番半打回來賣好呢
mikemike 08:58 PM 01-05-13
唔介意遠的話澳門仲有(當然唔係魂展戈隻)
$360...
今日精品$378
axe1292 12:24 AM 01-08-13
有沒有人知邊度有得訂ガウェイン?
Sar8 12:43 AM 01-08-13
作者: mikemike:
今日精品$378
深水福榮街果間?
GN00508771 01:36 AM 01-08-13
未開訂.......
axe1292 10:01 PM 01-09-13
深水福榮街果間?
信和都有精品,

個價應該會一樣?
GN00508771 01:44 AM 01-10-13
話說 再版的007劍已經見到
Sar8 08:02 PM 01-11-13
OOR我付近賣#^(
出面賣幾錢?

同埋覺得隻OOR好細隻咁(對比起W系列)
GN00508771 09:01 PM 01-11-13
OOR我付近賣#^(
出面賣幾錢?

那個是007啦~XD

咁始終一年(定兩年?)前既野嘛

今日開始有得收訂
axe1292 09:14 PM 01-11-13
那個是007啦~XD

今日開始有得收訂
知唔知邊間同幾錢?
GN00508771 09:17 PM 01-11-13
知唔知邊間同幾錢?
咁我又唔知 我的意思係今日開始玩具店會收到PRE ORDER單 去問問吧

價錢就不說了
Sar8 10:10 PM 01-11-13
那個是007啦~XD

今日開始有得收訂
成日都打錯OOR
google搵果陣成日都打左OOR7劍
赤兵尉SETH 11:21 PM 01-11-13
OOR我付近賣#^(
出面賣幾錢?

係隻艾比安大隻左個幾碼,Boss補正? a
不過F-91前的ROBOT魂質素都一般

另外今日皆旺見到W0$348(日版)

Sar8 11:42 PM 01-11-13
作者: 赤兵尉SETH:
係隻艾比安大隻左個幾碼,Boss補正? a
不過F-91前的ROBOT魂質素都一般

另外今日皆旺見到W0$348(日版)

WZC wor
唔係羅白翼
PaladinX 03:54 PM 01-12-13
話說 再版的007劍已經見到
Could si Hing pls tell me where could we buy it? And how much? Coz I miss that Robot Spirit .....
kcclpk 04:31 PM 01-12-13
作者: PaladinX:
Could si Hing pls tell me where could we buy it? And how much? Coz I miss that Robot Spirit .....
Mk現貨最平都320
GN00508771 04:32 PM 01-12-13
哈哈哈 你去問其他版友
我唔係長註係香港@@
Dangerous-boy 08:36 PM 01-22-13

歴代ガンダムと夢の競演! ROBOT魂 エクストリームガンダム

kyo353 11:06 PM 01-22-13
KA版不肖子要10500YEN
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後

返回主題版面