Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
neo2046 09:40 PM 03-09-17
[NS] 超惑星戰記ZERO/Blaster Master Zero/ブラスターマスター ゼロ : First 37 mins gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=_x3Ue1c9fdQ
sonic 09:36 AM 03-10-17
作者: neo2046:
[NS] 超惑星戰記ZERO/Blaster Master Zero/ブラスターマスター ゼロ : First 37 mins gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=_x3Ue1c9fdQ
這遊戲是否用現在的角度也會覺好玩??
龍寶寶 10:52 AM 03-10-17
作者: sonic:
這遊戲是否用現在的角度也會覺好玩??
以前有玩紅白機隻超惑星戰記,所以覺得好玩,呢隻已經下載了,而且好唔好可以自己睇Game play再決定
Terry Sham 11:00 AM 03-10-17
好正!童年回憶。
信長 09:46 PM 03-09-17
我想搵菇套, 之前188 問幾間都話無 >.<
有一間話未返貨
Terry Sham 11:02 PM 03-09-17
實不相瞞,Palm Pilot之後已經冇用貼⋯⋯
C.Ryo 11:08 PM 03-09-17
我都係裸機族, 無用芒貼N年
任仔 07:25 AM 03-10-17
有冇人同我一樣打 boss, 緊張個時成日太大力禁到左姑制... Link成日趴低...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
tylau 07:27 AM 03-10-17
作者: 任仔:
有冇人同我一樣打 boss, 緊張個時成日太大力禁到左姑制... Link成日趴低...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

我係 唔打boss都成日誤按

Sent from my iPhone using Gaforum
alien1020hk 07:56 AM 03-10-17
昨晚去左任天堂試機,職員會逐個人帶你入房試機,好快試到我左邊藍色手制有問題,即刻係一盒新機拎左個手制同我換,另外個職員幫我填好哂換配件表格,我簽個名就可以

職員態度良好,大家有手制問題可以打上去預約時間試機

我相信應該係首批次手制有問題,同iPhone 6s電池問題差不多,急住生產,令第一批產品有問題
DMRevolution 09:32 AM 03-10-17
Switch LAN Party - How To Setup, How Fast It Is (FAST RMX Gameplay)
https://www.youtube.com/watch?v=v5EX8m-ELqw

5 MUST HAVE Nintendo Switch Accessories!
https://www.youtube.com/watch?v=FvPeDqxLNKo
個似PS製好似幾好
superchancwl 11:07 AM 03-10-17
作者: alien1020hk:
昨晚去左任天堂試機,職員會逐個人帶你入房試機,好快試到我左邊藍色手制有問題,即刻係一盒新機拎左個手制同我換,另外個職員幫我填好哂換配件表格,我簽個名就可以

職員態度良好,大家有手制問題可以打上去預約時間試機

我相信應該係首批次手制有問題,同iPhone 6s電池問題差不多,急住生產,令第一批產品有問題
Ching你個左制有乜野問題?
alien1020hk 11:17 AM 03-10-17
作者: superchancwl:
Ching你個左制有乜野問題?
左手制2米內隔住一個人就斷線 , 現在換左超過2米隔住人都無問題 (TV模式)
superchancwl 12:07 PM 03-10-17
作者: alien1020hk:
左手制2米內隔住一個人就斷線 , 現在換左超過2米隔住人都無問題 (TV模式)
宜家多數係TV mode既時候手制先出現問題~
wario 04:48 PM 03-10-17
作者: superchancwl:
宜家多數係TV mode既時候手制先出現問題~
我都去換左隻手製, 其實佢換畀你嗰啲 唔係話特別好嗰啲,
佢都係喺新機嗰啲盒度攞出嚟 我試咗三四隻 都係有啲 訊號強啲 又有啲訊號弱啲,
最後 就揀咗隻強啲嘅返屋企 ,啫係話 可能批貨 係有啲參差
信長 08:00 AM 03-10-17
Japanese students are already playing Switch inside classrooms
http://nintendoeverything.com/japane...de-classrooms/

DreamyLuigi 12:40 PM 03-10-17
新消息
所有主機已經比人換晒
宜家上老任只換手制
good luck

Sent from my iPhone using Gaforum
martinyau1979 12:55 PM 03-10-17
作者: DreamyLuigi:
新消息
所有主機已經比人換晒
宜家上老任只換手制
good luck

咁如果部機有事個D點算...........?
Gundam MK-2 01:08 PM 03-10-17
作者: martinyau1979:
咁如果部機有事個D點算...........?
當然係要等港任再有貨先換得
lodoss 01:05 PM 03-10-17
計計下NS配件真係好貴
dock火牛set=8980
joy-con set=7480

29980-8980-7480
比多13520yen可以買多套機
Hello MiMi 02:32 PM 03-10-17
作者: lodoss:
計計NS下配件真係好貴
dock火牛set=8980
joy-con set=7480

29980-8980-7480
比多13520yen可以買多套機
即係話部主機都係900 左右
如果遲d 真係可以單賣就正
全modular 制霸

無興趣用tv 玩既人唔洗食dock
得部主機左右制壞晒可單買joycon
想買多個dock 去第二頭住家玩又得
lkw2005 02:50 PM 03-10-17
作者: Hello MiMi:
即係話部主機都係900 左右
如果遲d 真係可以單賣就正
全modular 制霸

無興趣用tv 玩既人唔洗食dock
得部主機左右制壞晒可單買joycon
想買多個dock 去第二頭住家玩又得
行貨計法就係2340-648-588-58*2=988

維修話過人為損壞換機就係要比900蚊,但係我唔記得問係一換一定係買過部新可以keep返部舊機
有冇人呢排會上去換機可以證實下
Rance 01:17 PM 03-10-17
佢收埋收埋咁多機第時會唔會拎D返新機黎賣架
harakuma 01:23 PM 03-10-17
作者: Rance:
佢收埋收埋咁多機第時會唔會拎D返新機黎賣架
賣就應該唔會, 但維條好之後會攞嚟比你地換壞機,

所以最頭一批最正, 可以換全新機, 不過其實, 換既人都係新機落地一兩日.

但如果之後, 年中新買又有壞機, 到時去換比部返新就真係唔值. (心理上)
jeff1028 02:37 PM 03-10-17
信和都唔見有磨菇保護膠賣
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後

返回主題版面