Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2017年6月23日由良改二poi VOL.12
leotam3 08:31 AM 05-12-17
作者: Chris Redfield:
兩晚E5甲水打過唔到,今晚3場速吸機動就斬左

番去E4幾場出左択捉
再番E3撈埋其他兩隻幼稚園生先
速吸放1定2隊?

水上斬極都miss, 今晚轉機動試下
Chris Redfield 08:32 AM 05-12-17
作者: leotam3:
速吸放1定2隊?

水上斬極都miss, 今晚轉機動試下

我放2隊旗艦,流星改 2補給
年輕所犯下的錯誤 09:12 PM 05-12-17
最後e5被迫轉丙.........被預期中燒得太多資源,同桶 估計斬到燒埋剩低果d都係撈唔齊艦
leotam3 09:25 PM 05-12-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
最後e5被迫轉丙.........被預期中燒得太多資源,同桶 估計斬到燒埋剩低果d都係撈唔齊艦
唔係22先完EVENT咩
我打算戰到下星期六都唔得先打丙
Squall-Lucifer 09:51 PM 05-12-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
不要這麼急,E5甲的加藤隊你今次不拿日後可能只餘下衝戰果等田中好心情派糖才能拿到的了
休息三、五天回回資源,重新打甲,斬殺上速給吧,今次真的不難斬
leotam3 11:14 PM 05-12-17
好黑....
第一次打淨100, 北上(51運)唔肯CI....
第2/3次刷完閃道中大破...

打多2次, 終於過左, 可以去E2掘まるゆ
小昭Teddy 01:50 AM 05-13-17
桶今次用得唔多, 而家E5斬殺中, 仲有2700桶
彈油用左10萬

E5最煩係核潛....Orz
leotam3 10:43 AM 05-13-17
作者: 小昭Teddy:
桶今次用得唔多, 而家E5斬殺中, 仲有2700桶
彈油用左10萬

E5最煩係核潛....Orz
行機動啦, 速吸流大力好多
anyone 04:50 PM 05-13-17

卡左15萬油啊癡線
出埋神威返去搵しむしゅしゅしゅしゅしゅ
出埋收工
今次有多一set意大利可以拎去5-4升
leotam3 06:37 PM 05-13-17
作者: anyone:

卡左15萬油啊癡線
出埋神威返去搵しむしゅしゅしゅしゅしゅ
出埋收工
今次有多一set意大利可以拎去5-4升
係E2度掘緊まるゆ
小昭Teddy 10:17 PM 05-13-17
我卡到神威都撈埋, 問題唔係唔夠力, 係老婆s既智商下線
anyone 10:20 PM 05-13-17
我都係個個係臨門一腳背叛我丫
Corex 11:03 PM 05-13-17
速吸無練過
史實未練好

似乎都係要乙
leotam3 12:05 AM 05-14-17
作者: Corex:
速吸無練過
史實未練好

似乎都係要乙
放2隊旗艦好似唔好沉? (我唔敢試
leotam3 12:09 AM 05-14-17
E2周回,
暫時天城:まるゆ=2:1
anyone 12:22 AM 05-14-17
2隊旗艦仲有大破保護
但係大破仲補唔補到?
小昭Teddy 02:56 AM 05-14-17

卡左超過30場.....終於.....第10個甲章入手

睇到呢場既戰果, 好難想像我係用完全一樣既陣卡左30場+.....
Corex 05:17 AM 05-14-17
好似打丙咁
年輕所犯下的錯誤 01:54 PM 05-14-17
撈左兩pair意大利同羅馬都未有新艦 正常?
anyone 02:01 PM 05-14-17
正常

國後係下一頁
小昭Teddy 02:07 PM 05-14-17
作者: Corex:
好似打丙咁
之前卡幾十場, 唔係話打唔贏, 只不過係殺剩個boss, 有時Boss仲差D滿血完場
anyone 02:09 PM 05-14-17
最刁民我遇過boss完夜戰得返12血
小昭Teddy 04:16 PM 05-14-17
作者: anyone:
最刁民我遇過boss完夜戰得返12血
我試過幾十血,超級北上人大唔CI
Chris Redfield 05:28 PM 05-14-17
所以我係雷巡2連流,CI留番畀時雨同阿武熊算
碧克 05:54 PM 05-14-17
E5甲速吸機動流真係穩過水打好多。
望住個fd卡斬係因為要cut嘅都冇cut,一轉水打連boss都入唔到
標籤:艦これ, 艦隊これくしょん
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面