Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation GENESIS
Squall-Lucifer 12:20 AM 12-17-15
Neo始終是PS2上第一作,在畫面要求大升級的情況下,內容減少是可以預期的,但PS2時代的GGEN就被SEED和CE兩集破壞了
Spirits的問題在於Halo計和節奏
而近年的在於TomCreate的取向做的不好
強化人間ですの~★ 08:57 AM 12-17-15

pet3 09:02 AM 12-17-15
有650機
只得uc時代

38作品
一作品都最少有17機

等4年有F 級的量加不錯畫面

不買還是支持者嗎?
HM 09:06 AM 12-17-15
作者: Sar8:
以前GBA,NDS咪故事式
可以當機戰玩
而且有d劇情同角色機戰唔會有而呢度有
例如阿寶便當
由手機版發出
pet3 09:10 AM 12-17-15
作者: HM:
可以當機戰玩
而且有d劇情同角色機戰唔會有而呢度有
例如阿寶便當
由手機版發出
機戰式都好玩啊(無得選關練也是玩的樂趣

另外唔好咁容易就有勁機啦

一開始就是要由車仔飛機吉姆
偷渣古養起先好玩嘛
GN00508771 09:32 AM 12-17-15
作者: pet3:
有650機
只得uc時代

38作品
一作品都最少有17機

等4年有F 級的量加不錯畫面

不買還是支持者嗎?
就算再少都要買@@唔係隨時冇下次
pet3 09:36 AM 12-17-15
作者: GN00508771:
就算再少都要買@@唔係隨時冇下次
a狗好多人話得6500機咁少
ps3足以
不用買ps4

-----------------------------
我說同價錢當然玩ps4

他回 你白痴嗎? ps3唔洗錢啊
(=v=)b 09:36 AM 12-17-15
其實最想佢出基利之野望咁既game~戰鬥用g-gen既玩法~
karowk 09:51 AM 12-17-15
作者: (=v=)b:
其實最想佢出基利之野望咁既game~戰鬥用g-gen既玩法~

基連之野望正丫
GN00508771 09:57 AM 12-17-15
a狗好多人話得6500機咁少
ps3足以
不用買ps4

-----------------------------
我說同價錢當然玩ps4

他回 你白痴嗎? ps3唔洗錢啊
....唉
HM 10:11 AM 12-17-15
機戰式都好玩啊(無得選關練也是玩的樂趣

另外唔好咁容易就有勁機啦

一開始就是要由車仔飛機吉姆
偷渣古養起先好玩嘛
機戰式好玩在有d劇情少見
連機戰都唔會咁玩
卡斯巴爾
書仔 11:28 AM 12-17-15
買就必買的了,最好是同手遊隻G GEN有連動,有CODE送,而且出多部P4特別版,咁我就可以順道買P4了
nomezero 12:05 PM 12-17-15
機戰式好玩在有d劇情少見
連機戰都唔會咁玩
卡斯巴爾
明鏡止水渣古
Alucard_Lam 12:21 PM 12-17-15
望落啲圖, 機體唔似real time 3D render, 應該係背境3D, 機體用回系列傳統嘅2D動畫
lwmanroy 12:50 PM 12-17-15
作者: Alucard_Lam:
望落啲圖, 機體唔似real time 3D render, 應該係背境3D, 機體用回系列傳統嘅2D動畫
下?唔係呀?有幾張都幾明顯係real time 3D render,你睇下大張d獨角獸打新安洲個張都好real time 3D render下架啦喎
HM 01:02 PM 12-17-15
作者: nomezero:
明鏡止水渣古
呢個真係有今生無來世

仲有集基連統帥自己坐MA做最終BOSS
部MA又識月光碟
iu fu pig 01:36 PM 12-17-15
只係記得用間接攻擊打死寶爺,之後有第三路線打高達⋯

其實只係得UC都不為過,但係PS4上第一作唔敢睇好,雖然都玩硬
由手機版發出
HM 01:56 PM 12-17-15
作者: iu fu pig:
只係記得用間接攻擊打死寶爺,之後有第三路線打高達⋯

其實只係得UC都不為過,但係PS4上第一作唔敢睇好,雖然都玩硬
由手機版發出
其實係0079小說版劇情
SP模式用馬沙以外既人打爆阿寶就會發生呢個event
下一關木馬號加入自護,凱NT覺醒

跟住就敵役路線
GN00508771 02:02 PM 12-17-15
其實係0079小說版劇情
SP模式用馬沙以外既人打爆阿寶就會發生呢個event
下一關木馬號加入自護,凱NT覺醒

跟住就敵役路線
呢段真係好經典
道化師_雪 02:51 PM 12-17-15
冇海盜嘅?
海盜唔係uc架咩
Squall-Lucifer 02:54 PM 12-17-15
只有前UC年代的作品啦,所以我才話它不齊作品
izumo 03:08 PM 12-17-15
作者: Squall-Lucifer:
只有前UC年代的作品啦,所以我才話它不齊作品
有DLC ge
HakiK 03:11 PM 12-17-15
再收窄D講係UC NT系列
用UNICORN守尾門都算幾有主題
如果強制由0079開始打到0096就正
HM 03:15 PM 12-17-15
作者: HakiK:
無凱撒衛
大覺屋師真 03:49 PM 12-17-15
作者: HakiK:
Unicorn個結局本身就係總結宇宙世紀同NT,所以咁set真係幾有意思. 希望劇情上會以深層次既表現手法演繹出o黎(懶高深)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面