Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-15-16, 04:58 PM   #2676
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
話實,係人係鬼呢兩個人都唔會再出現喺立會上。
由佢地成佛啦,萬一你掌到權既咪幫佢地一把囉…

舊 11-15-16, 04:59 PM   #2677
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 信長 查看文章
真心唔明點解有人會信尼兩件來歷不明的人物, 講兩句港獨又信佢做到野
比票佢入去做大龍鳳
衰得過又真係有班人寧願要新血都唔要(佢地睇唔過眼嘅)老鬼
而且後面其實另外有人幫手打擊民主派黎撐起佢兩個

舊 11-15-16, 05:02 PM   #2678
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
話實,係人係鬼呢兩個人都唔會再出現喺立會上。
由佢地成佛啦,萬一你掌到權既咪幫佢地一把囉…
如果真係人,佢地專心搞無底線抗爭....
無理由因為無左個位,放棄自己爭取香港獨立尼D 崇高理念

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:11 PM   #2679
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
九西老馮會唔會發難?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:12 PM   #2680
神人ではない!新人だ

引用:
如果真係人,佢地專心搞無底線抗爭....
無理由因為無左個位,放棄自己爭取香港獨立尼D 崇高理念
其實佢地係自決派,理論上唔一定要獨,獨一早俾人封晒…
有理念同貫徹與否冇咩關係,你睇教主敗陣果日有幾多忠肝義膽既烈士話要移民?

舊 11-15-16, 05:15 PM   #2681
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
今次真係,國威會戰勝歸來!

舊 11-15-16, 05:19 PM   #2682
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
其實有D擔心佢跟手會輸俾國興

舊 11-15-16, 05:20 PM   #2683
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
鄭家富出唔出來狙擊佢先?
單席單票 淨係1泛民1建制撕片 佢基本上贏硬
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:25 PM   #2684
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 真!DC 查看文章
希望取消埋另外果十幾個議員資格佢
由手機版發出
好多人都好盡力做緊呢樣野了,
話時話, 有冇人知邊間翠華?

舊 11-15-16, 05:40 PM   #2685
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
最精彩既應該會係補選時
青政:政治論理應該我地拎返個位
飯民:d票你架?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:42 PM   #2686
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
唔係判懸空咩

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:47 PM   #2687
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
希望取消埋另外果十幾個議員資格佢
由手機版發出
強烈要求一視同仁ko埋689,最重要要佢嘔番呢5年人工
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:58 PM   #2688
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887
引用:
真心唔明點解有人會信尼兩件來歷不明的人物, 講兩句港獨又信佢做到野
比票佢入去做大龍鳳
我最大疑問都係,投佢兩個票啲人,究竟存唔存在?
例如呢度點解咁耐一個「後悔」Post都没?

定還是好似熱狗咁講、二萬+三萬七票都係掌心雷的然後捧上台給689打稻草人?
那的話捧青政那D先係鬼
Hum...

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:00 PM   #2689
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: johnnycage20 查看文章

定還是好似熱狗咁講、二萬+三萬七票都係掌心雷的然後捧上台給689打稻草人?
那的話捧青政那D先係鬼
Hum...
唔好講笑,後生果班唔少都投佢地

舊 11-15-16, 06:06 PM   #2690
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
我投梁19,睇唔到呢個moment有嘢需要後悔,so?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:08 PM   #2691
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
我新東人,90後,投老鬼長毛的
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:12 PM   #2692
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:

那的話捧青政那D先係鬼
Hum...
西九選民,無後悔過
投票諗清諗楚,對得住自己理念,我又唔係為佢個樣而投

我無法認同陳雲同佢既永瀆基本法,所以就黃毓民我無法投落去(況且我無諗過佢會輸)

毛ee 我認為佢當選無乜問題,所以投左比游小姐

*08年投黃毓民,12年投毛ee

舊 11-15-16, 06:13 PM   #2693
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
多後生選民係好,不過上腦, 我以前都信皇上吹,不過愈睇愈覺佢有問題
如果問佢地係咪真心港獨.. 有錢佬一定撤資,都唔講五毛成日掛口邊的斷水斷電
最基本全港要所有人當兵先得,真係保衛香港,佢地做唔做到先

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:14 PM   #2694
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:

那的話捧青政那D先係鬼
Hum...
新東90後,投左梁19
反而想問點解你覺得一定會後悔?
由手機版發出
issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:15 PM   #2695
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
老鬼做唔掂味比新人試下囉
有乜問題?

(我港島區)
由手機版發出

此篇文章於 11-15-16 06:17 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:20 PM   #2696
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
投個時唔係陳雲就OK
熱狗後悔拉埋陳雲都未到D人後悔青政啦 個人覺得
不過唔係投青政

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:27 PM   #2697
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
投左比梁耀忠gee就真係要後悔啦

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:33 PM   #2698
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
投個時唔係陳雲就OK
熱狗後悔拉埋陳雲都未到D人後悔青政啦 個人覺得
不過唔係投青政
娥姐一擇。

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:40 PM   #2699
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 代官 查看文章
投左比梁耀忠gee就真係要後悔啦
戰士梁耀忠

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章