Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-16, 11:05 AM   #26051
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
2016年クリスマスもなんとか生き延びてほしい……極悪なピックアップがくるからな……

http://www.typemoon.org/bbb/diary/

預告2016 聖誕節極惡 Pickup?

btw 天草延長up到30號.......=.="

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 11:08 AM   #26052
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
2016年クリスマスもなんとか生き延びてほしい……極悪なピックアップがくるからな……

http://www.typemoon.org/bbb/diary/

唔係一開始就到30號咩

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 11:08 AM   #26053
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

延長?

舊 11-24-16, 11:25 AM   #26054
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
https://news.fate-extella.jp/2016/11/24/dlc03/

Extella 第二彈wwww

R姐個套wwwwwwwww

舊 11-24-16, 11:36 AM   #26055
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
J德

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
舊 11-24-16, 12:02 PM   #26056
蛋撻王子
功德完滿

引用:

咁如果極惡既話
蟬樣又好似未到呢個Level

會係d咩呢...

舊 11-24-16, 12:05 PM   #26057
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
極惡既話可能去到四天王個LEVEL

舊 11-24-16, 12:10 PM   #26058
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 6078 查看文章
極惡既話可能去到四天王個LEVEL
開胸緊身衣聖誕術師匠嗎....!

舊 11-24-16, 12:14 PM   #26059
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
咁如果極惡既話
蟬樣又好似未到呢個Level

會係d咩呢...
關鍵字: 極惡Pickup..聖誕節..志貴

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 12:15 PM   #26060
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
開胸緊身衣聖誕術師匠嗎....!

繼泳裝系列後今次來個聖誕系列乎?!

引用:
差點忘了聖誕節那數天就是她的生日。。。。。。

我最大的兩個目標12月一起來嗎?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 12:15 PM   #26061
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
咁抽得最兇個班通常都係女主角級或師匠既級數

既然活動送四星蘿莉黑貞德, 卡池有機會是五星蘿莉白貞德吧
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 12:19 PM   #26062
大破人間

引用:
愛爾奎特呢種級數我反而唔認為聖誕活動出.

至少應該係好似空境同FATE ZERO咁先行大肆宣傳、出埋CM個種合作活動既級數啦.
然後送一隻四星同抽一隻五星
舊 11-24-16, 12:27 PM   #26063
gingq7

註冊日期: May 2008
會唔會聖誕係分上下兩part, 一次出8隻聖誕裝女角
咁就解釋倒點解要將復刻移去11月, 11月30日就開始聖誕活動 和 盾娘說12月"有很多活動"
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 12:34 PM   #26064
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
會唔會聖誕係分上下兩part, 一次出8隻聖誕裝女角
咁就解釋倒點解要將復刻移去11月, 11月30日就開始聖誕活動 和 盾娘說12月"有很多活動"
要是好多新角就會同水著時提早賣定design 吧

JDASL 後應該是7章, 再接是新年吧 (志貴? 月姬??)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 12:38 PM   #26065
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
咁抽得最兇個班通常都係女主角級或師匠既級數

既然活動送四星蘿莉黑貞德, 卡池有機會是五星蘿莉白貞德吧
神風魔法少女

反正Extella都出咗DLC

舊 11-24-16, 12:42 PM   #26066
蛋撻王子
功德完滿

Part 1 Part 2味濃

舊 11-24-16, 12:44 PM   #26067
gingq7

引用:
作者: digiharuka 查看文章
要是好多新角就會同水著時提早賣定design 吧

JDASL 後應該是7章, 再接是新年吧 (志貴? 月姬??)
水著無晨早賣定design喎, 當時只係leak左弓王和小莫出黎,
無人估倒佢出8隻新角

今次亂估:
五星: 亞提拉 尼祿
四星: 南丁 阿塔 布狄卡 牛若丸 靜謐
送: 黑貞lily

我估第7章要1月了
舊 11-24-16, 12:50 PM   #26068
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
繼泳裝系列後今次來個聖誕系列乎?!

差點忘了聖誕節那數天就是她的生日。。。。。。

我最大的兩個目標12月一起來嗎?
鐵大..好似Extra有真祖呀....
唔係完全無可能的

舊 11-24-16, 12:57 PM   #26069
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
如果好似水著咁形式我就唔驚....隨心抽(應該)
弓吾都只係因為果時未有青NEET+強力單體弓先抽

MONSTER襲來?

舊 11-24-16, 12:59 PM   #26070
gingq7

真祖點都會留番係聯動活動才出吧
舊 11-24-16, 01:03 PM   #26071
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

11月就出日聖誕活動,分part真係唔奇,問題係點樣插第7章入12月呢
由手機版發出
舊 11-24-16, 01:08 PM   #26072
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
磨菇一出聲又熱鬧起來了⋯⋯

出乜都好 抽囉

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 01:22 PM   #26073
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
水著無晨早賣定design喎, 當時只係leak左弓王和小莫出黎,
無人估倒佢出8隻新角

今次亂估:
五星: 亞提拉 尼祿
四星: 南丁 阿塔 布狄卡 牛若丸 靜謐
送: 黑貞lily

我估第7章要1月了
那個不算leak 吧, 晨早話你知有3位新..... 最後8位而已

7章上次已講12月外, 當初人理定基都只延長到年底, 除非過唔到審查否則無可能推到2017年的

要出都以2015版出現過的...... 凱薩的逆襲
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-16, 01:31 PM   #26074
大破人間

咁12月仲有空位

水著活動分上下都只係三個星期

2016聖誕講明11月尾開始

其實咪11月30日開波,俾盡咪12月21日完。

第七章12月21日可以開波,28日開波都得,甚至搞特別D, 12月31日開波順便當除夕活動都唔奇
舊 11-24-16, 01:32 PM   #26075
gingq7

我印象中佢地只係話"盡可能2017年內", 無話一定第7章係12月
不過無論第7章係唔係12月, 聖誕擺到去11月30日開始就點睇都似係分上下part, 因為個聖誕活動坐底去到25號吧

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版