Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-05, 10:42 PM   #1
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
大家最想完結的漫畫

相信呢樣大家up到仲多

講還講
講完算

舊 10-31-05, 10:42 PM   #2
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
鬼眼狂刀, hunter, eva

舊 10-31-05, 10:43 PM   #3
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
GB,龍狼傳
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 10:44 PM   #4
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: luciferdark
鬼眼狂刀, hunter, eva
鬼眼狂刀岩岩先入正題咋~~

舊 10-31-05, 10:45 PM   #5
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
五星陣.....完左未嫁?
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 10:46 PM   #6
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
柯南
暗黑破壞神

舊 10-31-05, 10:47 PM   #7
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
DN,破壞神

舊 10-31-05, 10:48 PM   #8
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
足球小將
HUNTER
鬼眼
網球王子
GETBACKERS
聖石
魔偶
犬夜叉

暫時係咁多

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 10:48 PM   #9
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 91
鬼眼狂刀岩岩先入正題咋~~
係無錯....但通街都係真紅眼.......
唔想再睇佢係度亂嚟....
本身幾鐘意佐助, 但似乎死緊啦....

舊 10-31-05, 10:49 PM   #10
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
足小
魔法老師
校園迷糊大王 bb

舊 10-31-05, 10:50 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
.......香港所有畫左三年以上的薄裝漫畫

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 10:50 PM   #12
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
加爾巴, 驚作者冇命畫

魔偶, 唔好再拖喇

此篇文章於 10-31-05 11:21 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 10:52 PM   #13
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
hunter x hunter~
one piece~
柯南~

舊 10-31-05, 10:55 PM   #14
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
足球小將
one piece
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 11:01 PM   #15
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
鬼眼狂刀啦,
成日都有最強,
最強之後仲有最強,
睇到我唔想睇。

其實我比較鍾意短d既作品,
感覺上整個劇情好似好好計劃過,
唔係愈作愈多。

舊 10-31-05, 11:05 PM   #16
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: smalltung
鬼眼狂刀啦,
成日都有最強,
最強之後仲有最強,
睇到我唔想睇。

唔係愈作愈多。
鬼眼唔係鬥強
係鬥多靚仔(?)啫
個埸邊面多咪邊面贏囉...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-31-05, 11:07 PM   #17
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: luciferdark
係無錯....但通街都係真紅眼.......
唔想再睇佢係度亂嚟....
本身幾鐘意佐助, 但似乎死緊啦....
佐助...無出場好耐...間唔中出黎講2句之後就失蹤好多期...
佢好似淨係同小次郎同果隻食人妖打過??無記錯既話...
基本上係路人甲~

引用:
作者: smalltung
鬼眼狂刀啦,
成日都有最強,
最強之後仲有最強,
睇到我唔想睇。

唔係愈作愈多。
個作者畫果方面都幾好既...不過作果方面真係 p
成套野...頭2百幾十話可以話係廢話

舊 10-31-05, 11:07 PM   #18
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
加爾巴

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 11:09 PM   #19
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ttsssp
校園迷糊大王 bb
睇個勢都就黎完la

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 11:09 PM   #20
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
犬夜叉~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 11:10 PM   #21
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 計劃犯罪者
鬼眼唔係鬥強
係鬥多靚仔(?)啫
個埸邊面多咪邊面贏囉...
鬼眼我覺得好恐怖....明明前一場個個打到HP見紅,MP耗盡...
但下一round個個HP UP同可以無限超必.. ||
佢地食乜野補血架...仙豆都無咁多啦

入正題..最想完係魔偶,柯南......前者唔通真係想打到人類滅絕???
後者就來成個城市都被人謀殺晒啦...

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-05, 11:11 PM   #22
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: ZONDAS
睇個勢都就黎完la
未必~
你估嗰啲乜派乜派有咁易放過佢?

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-31-05, 11:11 PM   #23
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: ZONDAS
睇個勢都就黎完la
反而依套我最唔想佢咁快完~~

舊 10-31-05, 11:13 PM   #24
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 嘿哈兒
鬼眼我覺得好恐怖....明明前一場個個打到HP見紅,MP耗盡...
但下一round個個HP UP同可以無限超必.. ||
佢地食乜野補血架...仙豆都無咁多啦
可能後面又有隻唔曉出聲嘅翻版雅典娜o掛...
不過星矢都冇佢咁離譜...

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-31-05, 11:13 PM   #25
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
leviathan
成十一期都未到重點 \
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:37 PM