Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-18, 11:02 AM   #1751
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
居然係呢隻出Switch版

http://gamestalk.net/post-90300/

佢真係生不逢時...
swatty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 11:28 AM   #1752
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
有冇人玩過Stardew Valley?
好唔好玩?
有點興趣
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 12:05 PM   #1753
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 天野 查看文章
有冇人玩過Stardew Valley?
好唔好玩?
有點興趣
你當佢係nds版牧場物語的加強版...
有打怪有結婚咁~
另外呢隻game有中文...
我自己都有興趣但應該等特價先入手...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 02:16 PM   #1754
天野

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
你當佢係nds版牧場物語的加強版...
有打怪有結婚咁~
另外呢隻game有中文...
我自己都有興趣但應該等特價先入手...
好耐冇玩牧場物語
見呢隻好似好多人玩咁
有得打怪好似好正
千三yen都買得過
舊 01-12-18, 02:20 PM   #1755
天野

http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20180111081/
搞咩隻Splatoon又升返上黎咁勁
有新野玩咩?
好耐冇開黎玩
舊 01-12-18, 02:48 PM   #1756
charcsc2000
J神哥

引用:
http://www.4gamer.net/games/117/G011794/20180111081/
有新野玩咩?
好耐冇開黎玩
出面英文版仲賣得好貴添....$390....
反而我睇到PSV隻Minecraft仲好賣得......奇蹟..
舊 01-12-18, 02:55 PM   #1757
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
有新野玩咩?
好耐冇開黎玩
最新大update,多左好多衫
同日本甲子園,可能對銷量有幫助
見過一隊細路,應該得十幾歲, 壓住人地打 (對方廿幾歲)
仲有好多女玩家

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 03:24 PM   #1758
天野

引用:
出面英文版仲賣得好貴添....$390....
反而我睇到PSV隻Minecraft仲好賣得......奇蹟..
但好少game可以彈返上第一位
Splatoon都可算係奇蹟

Minecraft本身已經好奇蹟
自己未砌野嘅天份
舊 01-12-18, 03:25 PM   #1759
天野

引用:
作者: 信長 查看文章
最新大update,多左好多衫
同日本甲子園,可能對銷量有幫助
見過一隊細路,應該得十幾歲, 壓住人地打 (對方廿幾歲)
仲有好多女玩家
邊度有得睇細路打?
舊 01-12-18, 03:44 PM   #1760
charcsc2000
J神哥

引用:
好耐冇玩牧場物語
見呢隻好似好多人玩咁
有得打怪好似好正
千三yen都買得過
如果現在要買, 試下轉去MEXICO ESHOP買, 平好多...~
呢隻外國好多人玩...
舊 01-12-18, 04:01 PM   #1761
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
但好少game可以彈返上第一位
Splatoon都可算係奇蹟

Minecraft本身已經好奇蹟
自己未砌野嘅天份
之前主機缺貨,
現在多返貨,
多數都係新機主買吧
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 04:03 PM   #1762
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
邊度有得睇細路打?
官方twitter 有比賽時間
去nico睇....
那隊細路隊見佢贏左幾隊,無留意之後有無被淘汰..
等睇鬥會議有決賽

nico 我自己都唔太識sreach...
平時都係睇openrec多...
YT 就ななと Games

twitch:
Fuzzy - 鎗系... inkjet 高手
Kiver- 鎗系,殺人能力極高
Dude- splatter shot pro
Sorin-綠桶,Nzap
Nikey- Nzap,洗衣機, 生存力高,經常神救
Sendou- blaster 系,推rainmaker
Power-狙

此篇文章於 01-12-18 04:07 PM 被 信長 編輯。
舊 01-12-18, 04:44 PM   #1763
天野

引用:
如果現在要買, 試下轉去MEXICO ESHOP買, 平好多...~
呢隻外國好多人玩...
得閒睇下先
但又要買過張咭
舊 01-12-18, 04:44 PM   #1764
天野

引用:
作者: lodoss 查看文章
之前主機缺貨,
現在多返貨,
多數都係新機主買吧
原來如此
估唔到仲有Splatoon機賣
舊 01-12-18, 04:47 PM   #1765
天野

引用:
作者: 信長 查看文章
官方twitter 有比賽時間
去nico睇....
那隊細路隊見佢贏左幾隊,無留意之後有無被淘汰..
等睇鬥會議有決賽

nico 我自己都唔太識sreach...
平時都係睇openrec多...
YT 就ななと Games

twitch:
Fuzzy - 鎗系... inkjet 高手
Kiver- 鎗系,殺人能力極高
Dude- splatter shot pro
Sorin-綠桶,Nzap
Nikey- Nzap,洗衣機, 生存力高,經常神救
Sendou- blaster 系,推rainmaker
Power-狙
岩岩去左官網睇
見到廿幾號有比賽
到時睇下見唔見到
舊 01-12-18, 05:23 PM   #1766
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: swatty 查看文章
佢真係生不逢時...
如果之前係Switch版可能真係會賣多啲。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-18, 06:57 PM   #1767
charcsc2000
J神哥

引用:
得閒睇下先
但又要買過張咭
如果你用點數卡就唔好轉啦...
用visa同一帳號互轉沒問題...
舊 01-13-18, 02:26 AM   #1768
信長
The Flash

舊 01-13-18, 12:52 PM   #1769
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: golan 查看文章
聽聞日本好似就快超過PS4版
但主要地區英國就唔賣得
今個星期日本FIFA同龍珠都過左PS4版
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-18, 01:10 PM   #1770
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
引用:
有新野玩咩?
好耐冇開黎玩
隻game由出開始每個星期都keep住有新野
(每星期都有新武器, 新場就1~2個月一個, 有時就出下投票fes)
有時又將性能調整下, 都會令個生態唔同

日本就好HIT, 不過呢邊就一般...
(身邊好多朋友都係唔點練,一上場被虐,就棄左game)

舊 01-13-18, 02:17 PM   #1771
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
new Switch users can add their NINTENDO ID here

Nintendo Switch ID 收集區

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=246884
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-18, 03:46 PM   #1772
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: leungky1 查看文章
今個星期日本FIFA同龍珠都過左PS4版
由手機版發出
根據電擊最新數據(20180101-20180107)應該過左,
似乎on the go呢個慨念係掂嘅,
利申:自己買左PS4同Switch版 FIFA,分別屋企同出街玩。

http://dengekionline.com/elem/000/001/661/1661034/
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-18, 07:29 PM   #1773
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
根據電擊最新數據(20180101-20180107)應該過左,
似乎on the go呢個慨念係掂嘅,
利申:自己買左PS4同Switch版 FIFA,分別屋企同出街玩。

http://dengekionline.com/elem/000/001/661/1661034/
唔怪得第三廠要落力起NS出game
睇返個表原來2017年賣軟件數量已經同PS4差不多了

PS4 7,283,247
Switch 7,189,723
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-18, 07:51 PM   #1774
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

Kids Receiving Nintendo Switch For Christmas Compilation #1 January 2018
https://youtu.be/KT_6BuWGEcE

引用:
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-18, 08:11 PM   #1775
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
Nintendo Switch 専用ソフト『魔界戦記ディスガイア5』
世界累計出荷本数 20 万本突破のお知らせ

http://nippon1.co.jp/news/pdf/2018/20180112.pdf
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Nintendo Switch ID 收集區 八仙果 攻略及心得交流區 15 02-08-23 03:17 AM
[NS] Warframe Nintendo Switch jyeung1 電視遊戲討論版 4 07-10-18 10:56 AM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 02:59 AM

手機版 | APP版