Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-17, 05:25 PM   #3101
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
睇2ch
好似故事的background得的手寫comment字

http://imgur.com/UR3jtuK
http://imgur.com/a/vn9KA
冇機會親身見識
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 05:29 PM   #3102
minazuki

好似連抽武都變左係季節外snow
係咪有人玩野想隻game快的完
舊 08-07-17, 05:44 PM   #3103
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
唔明,即係抽防衛戰變季節外? 仲好啦超絕大3下,防衛得絕大唔明點解有人抽
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 05:58 PM   #3104
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔明,即係抽防衛戰變季節外? 仲好啦超絕大3下,防衛得絕大唔明點解有人抽
我諗係得條banner出錯圖
睇twitter有人抽倒防衛戰武

step pool係季節外
https://twitter.com/Takenokosohonke/...84465325559809
舊 08-07-17, 07:22 PM   #3105
ShinDou

今次唔知搞幾耐,又陪幾百石﹖就黎5萬了,又要等下星期1新活動睇下有冇劍/大劍超絕大先射

原來我FD之前抽左3個STEP中左4把含包散技4左 @@ 爭D技5
舊 08-07-17, 07:35 PM   #3106
minazuki

引用:
今次唔知搞幾耐,又陪幾百石﹖就黎5萬了,又要等下星期1新活動睇下有冇劍/大劍超絕大先射

原來我FD之前抽左3個STEP中左4把含包散技4左 @@ 爭D技5
已經冇事

你果個account真係特別好運
舊 08-07-17, 07:36 PM   #3107
minazuki

已經冇事

你果個account真係特別好運

BTW佢應該係課金抽
舊 08-07-17, 08:00 PM   #3108
ShinDou

唔係我個ACCOUNT,係佢本身個ACCOUNT,佢同時打緊2個ACCOUNT,我有2B果個ACCOUNT抽唔到 XD

佢都係0課,之前派左3千同儲左石
舊 08-07-17, 08:04 PM   #3109
minazuki

玩一個acc都好辛苦仲要2個
舊 08-07-17, 08:44 PM   #3110
ShinDou

佢主力淨係打1隻GAME麻 XD
舊 08-08-17, 09:51 AM   #3111
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
佢主力淨係打1隻GAME麻 XD
仲慘過主力打兩隻GAME,每個EVENT都要LOOP兩次

舊 08-08-17, 10:23 AM   #3112
ShinDou

所以我都係1個account算,打4隻手機game都已經好忙
舊 08-09-17, 11:58 AM   #3113
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
抽水著抽到 STEP 6, 有4粒金, 以為中好野啦, 點知出左 3把崩弓........
人物只係 STEP 1 中 3妹, 之後未中過 AF.

(提外話, SOA 5萬石都唔中新人. SE 既 GAME D 機率都係騙人的嗎?)
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 05:24 PM   #3114
minazuki

引用:
作者: rhgab 查看文章
抽水著抽到 STEP 6, 有4粒金, 以為中好野啦, 點知出左 3把崩弓........
人物只係 STEP 1 中 3妹, 之後未中過 AF.

(提外話, SOA 5萬石都唔中新人. SE 既 GAME D 機率都係騙人的嗎?)
SOA近期我好好彩
1萬石就中左晒水着sofia同麗美
零課但仲有成8萬幾石

呢隻game抽左咁多次未試過有1次係好彩
舊 08-09-17, 05:34 PM   #3115
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
引用:
作者: minazuki 查看文章
SOA近期我好好彩
1萬石就中左晒水着sofia同麗美
零課但仲有成8萬幾石

呢隻game抽左咁多次未試過有1次係好彩
你就好啦, 葡萄中.

我就係想要 SOFIA, 最尾果下 10連, 出左 9隻 3星, 1隻 4星, 黑到呢.......
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-17, 05:38 PM   #3116
minazuki

login再派多張AF券
唔知會唔會永續
舊 08-11-17, 05:46 PM   #3117
ShinDou

而家先19日login,兩次揀同1隻拎埋orb咁正,aluze有得換?
舊 08-13-17, 06:13 PM   #3118
ShinDou

聽日新活動又出新角+新武POOL,有5萬5石等射,想等佢單PICKUP超絕先射 @@ 驚抽黎抽去都中人唔中武 @@ 定係佢以後都會新活動+新角POOL咁出﹖
舊 08-14-17, 04:54 PM   #3119
minazuki

出埋ALICE
隻野唔知同AHLY係咪有關係 (瞳、髮、甲都似)
舊 08-14-17, 05:08 PM   #3120
ShinDou

新af個全體抗魔唔知加幾多,如果加得多都有用,有data流出未?

其實係咪以後d pool都會兩3把pickup?驚死人好易中超絕技5?
舊 08-14-17, 05:23 PM   #3121
minazuki

引用:
新af個全體抗魔唔知加幾多,如果加得多都有用,有data流出未?

其實係咪以後d pool都會兩3把pickup?驚死人好易中超絕技5?
淨抗魔,人地用物攻咪又係收皮
而且睇佢能力,除左3回攻之外,其他都唔勁
加上係法師,又可以唔使抽,繼續留石
而加有萬4石

佢派果把冰弓唔知會唔會又係淨加攻擊次數
舊 08-14-17, 05:27 PM   #3122
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

咁你都係知道有超絕技5差唔多冇野打唔贏先砍掉重練吧,邊會咁易俾你
引用:
作者: minazuki 查看文章
淨抗魔,人地用物攻咪又係收皮
而且睇佢能力,除左3回攻之外,其他都唔勁
加上係法師,又可以唔使抽,繼續留石
而加有萬4石

佢派果把冰弓唔知會唔會又係淨加攻擊次數
單論角色有D想抽,不過光魔真係好雞肋…

此篇文章於 08-14-17 05:29 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 05:38 PM   #3123
minazuki

之前隻原始Valkyrie pool其實係近期最值得抽
1把超絕3回,1個算勁既AF

隻Valkyrie儲決技比一般角色儲得多,佢1個人大約可以儲倒半條
不過抽唔_倒
舊 08-14-17, 05:44 PM   #3124
ShinDou

但含包散好似未改step2開始保6星?

冇記錯係咪之前試過有個pool單pickup超絕大冇af?
舊 08-14-17, 05:56 PM   #3125
minazuki

引用:
但含包散好似未改step2開始保6星?

冇記錯係咪之前試過有個pool單pickup超絕大冇af?
係未改

含包散係第一把技1就3回超絕大
之前果的超絕大冇留意啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 06:14 PM

手機版 | APP版