Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-16, 08:33 AM   #451
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
劍聖箂傲天入隊既話一劍就會收左個boss皮

依d會影響演出既事當然唔會發生(?

老實講以一個領左咁多次便當既人黎講486 eq真係低過頭

加上我都覺與其搵班政敵幫手,不如賭多次用一日去搵箂傲天,感覺箂傲天開加速幾個鐘就可以衝到去ko晒所有魔女教徒

明明今次一開場就有lv255劍聖送到上門可以說得入隊,但486驚自己存在感會消失而拒絕(誤

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-18-16 09:13 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 08:36 AM   #452
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
成集睇住486被逐個精神攻擊真係愉悅

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 08:38 AM   #453
細路翔
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
成集睇住486被逐個精神攻擊真係愉悅
舔bba腳明明係獎勵仲要猶疑

英國說大家抱團死
舊 07-18-16, 09:54 AM   #454
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
我想奶腳

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 10:29 AM   #455
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
如果冇塞錢入佢袋應該仲要死多幾次
尤其是紫毛,從結果論來看,她比昴既野多過佢得到既多好多

如所料今話停在白鯨出現免人棄番
1話低潮後下一話再次高潮
唔知下一話會做到邊
我估又到番蘋果大叔再同雷姆告白

18話從零
19話菜月雷姆
20話菜月耶格魯
21話鬼之幸福

仲有4話完結(茶)

18話如果想神回
不如考慮下放雷姆IF入去呀
雖然我知道是不可能的事
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 12:43 PM   #456
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
學習能力低下的昴。
死衝爛衝過左兩關以為自己好勁。
以為求人個個都劍聖咁話幫就幫。
紫毛真係好人塞錢入佢袋。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 01:11 PM   #457
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
學習能力低下的昴。
死衝爛衝過左兩關以為自己好勁。
以為求人個個都劍聖咁話幫就幫。
紫毛真係好人塞錢入佢袋。
塞咗錢唔代表識洗錢
過埋下一集佢先真?覺醒

舊 07-18-16, 02:39 PM   #458
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
智力隨死亡而消失
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 03:10 PM   #459
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
486死咗幾多次啫

咪個幾次咁大把, 鬼剎咁糟, 人地阿虛15532次個暑假先叫得住涼宮唔好走.

486?買多D記憶体啦
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 03:15 PM   #460
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: harakuma 查看文章
486死咗幾多次啫

咪個幾次咁大把, 鬼剎咁糟, 人地阿虛15532次個暑假先叫得住涼宮唔好走.

486?買多D記憶体啦
但阿虛果15532是無乜記憶的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 03:36 PM   #461
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
486死咗幾多次啫

486?買多D記憶体啦
都唔同,阿虛果D係爽爽玩15532回,又唔係朝倉捅你15532回
如果係,早就人都顛啦

掃把佬存在最大可供觀賞性就係欣賞佢既各種死法
又呃左我一集啦,肯死咪呀你
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 03:57 PM   #462
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
未睇但之前睇左呢幾話簡介已經知進度又慢返

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 04:25 PM   #463
harakuma
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章
但阿虛果15532是無乜記憶的
引用:
作者: teealpha 查看文章
都唔同,阿虛果D係爽爽玩15532回,又唔係朝倉捅你15532回
如果係,早就人都顛啦

咁又係,

其實最慘應該係唔聲唔聲果個, 因為佢先係有SAVE, 所以後來無口攪到HANG機

另,

486本來同田村關係幾好, 依家一下變仇人
舊 07-18-16, 05:42 PM   #464
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:
咁又係,

其實最慘應該係唔聲唔聲果個, 因為佢先係有SAVE, 所以後來無口攪到HANG機

另,

486本來同田村關係幾好, 依家一下變仇人
如果仲有得死,死左就會無左件事

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 06:16 PM   #465
細路翔
The One

佢第三章唔計中二病發,最豬既行為就係趕走最強工具人箂傲天

明明魔女每章都幫486安排好晒工具人,但佢次次都唔選神carry係要帶豬隊友(誤

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-18-16 06:25 PM 被 細路翔 編輯。
舊 07-18-16, 06:17 PM   #466
harakuma
Game Master

引用:
作者: phil077 查看文章
如果仲有得死,死左就會無左件事
係喎, 如果存點係交涉之前, 咁可以再嚟多次, 今次就懶有型懶清高, 唔舔, 睇下田村係咪M
舊 07-18-16, 07:13 PM   #467
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 細路翔 查看文章
舔bba腳明明係獎勵仲要猶疑
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我想奶腳
好想奶

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 08:41 PM   #468
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
如果係,早就人都顛啦

應該用凶真來比會好D,
睇住真由里死無數次,
分別差在佢唔洗去死先有得RESET
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 09:17 PM   #469
細路翔
The One

其實486今集學到最重要既唔係交涉術

而係最緊要關頭女人都係信唔過,所以之後基本上都係靠基情(大誤

英國說大家抱團死
舊 07-18-16, 09:18 PM   #470
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇住俾人教做人真係好愉悅
我開始明白點解要寫個咁的主角,一定係俾讀者發洩對死小孩的不滿。

舊 07-18-16, 09:24 PM   #471
細路翔
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
睇住俾人教做人真係好愉悅
我開始明白點解要寫個咁的主角,一定係俾讀者發洩對死小孩的不滿。
我又唔覺486今集好死小孩

其實今話就算佢eq爆表都唔會有用

但作者為左婊佢實到佢分析力忽高忽低係事實

因為無情報同籌碼係手,486下集應該要感謝area boss白鯨大大

英國說大家抱團死
舊 07-18-16, 10:37 PM   #472
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
其實如果怠惰唔call白鯨出黎
今關應該冇解

估唔到call個中boss出黎先害死自己
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-16, 12:47 AM   #473
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
樓上兩位知唔知講call白鯨但唔講哂好吊人胃,我唔介意你地透點解
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-16, 02:29 AM   #474
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
強烈贊成講白鯨既大大開spoiler neta我 完全唔介意,反正動畫做晒都去唔到小說web版最新

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-16, 11:57 AM   #475
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
即係大概原著同動會同步end第三章?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版