Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135 535 1035  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鐵之侍 10:03 AM 08-07-15
作者: 蛋撻王子:

尋晚儲石抽中紅a..
心雄加手痕
課左金..
基本上乜好野都無中..
爆死左自己..
課金暫時還是拿來加卡庫或回復行動力吧,拿來抽感覺不太反算

現在不太夠錢明明是經驗卡日我也唯有繼續主線,勉強還夠打
鈴蘭 10:05 AM 08-07-15
我開始覺得用能登開局好D J得真係細力到唔覺自己打緊機:o)

綠茶個寶具大力到痴線 能登都講緊打7400佢已經打9800
蛋撻王子 10:05 AM 08-07-15
作者: 鐵之侍:

建議無錢真係唔好打咁多經驗卡..
50個位好快爆....
爆左你又無理由拎番出去賣
拎去食你又無錢....

無錢真係萬萬不能wwww
ko121314 10:06 AM 08-07-15

回體最好都唔回住, 而家上限咁少真係好蝕
其實開箱個價值好似都唔高, 重覆servant只能夠食, 唔可以入2隻
現階段真係好難爆箱, 經驗值怪清一清又有位繼續去
ouki 10:08 AM 08-07-15
作者: 鈴蘭:
我開始覺得用能登開局好D J得真係細力到唔覺自己打緊機:o)

J得個用法只係永動機....唔係即死基本奈她唔何....雙J得WWWW

能登本來就係後期型....應該MAX左先見到個寶具的力水
鐵之侍 10:09 AM 08-07-15
建議無錢真係唔好打咁多經驗卡..
50個位好快爆....
爆左你又無理由拎番出去賣
拎去食你又無錢....

無錢真係萬萬不能wwww
有兩個版本的槍哥我也沒錢升寶具

說來友情抽那兒我今早抽5次左右中4個英靈,除了兩個重複外中了r姐和莎翁,其實好運的話友情抽也不錯(最少有經驗卡實用過禮裝)

作者: ko121314:
其實開箱個價值好似都唔高, 重覆servant只能夠食, 唔可以入2隻
當你手上越來越多英靈就一定要開箱的了,最煩還是經驗卡和英靈放在一起
rfdingo 10:12 AM 08-07-15

所以我先叫大家唔好太在意 J得
又難升又細力,下下會頭尾雙J得磨的話真係人都癲

而家我主力都升玉藻前先
J得勉強夠用就唔升住嚕

另外5星尾期大數好似差唔多,所以後期 如果d怪 高血高攻,J得個永動機就會開始回唔切
*之前巴哈有人講 個prg code,敵我攻擊同一條 式黎乘,即係克屬個d都一樣,咁要改難度方向就係 怪既血攻技 為主了
蛋撻王子 10:12 AM 08-07-15
但食重複英靈強化寶具要2萬蚊一次...
勁貴囉
Eclair 10:13 AM 08-07-15

一向用貞徳+盾子ちゃん都係磨血
無諗過打得快…唔死就得
ko121314 10:14 AM 08-07-15
勁貴囉
聽日打錢關, 中級1場9萬up, 又易打
鐵之侍 10:15 AM 08-07-15
勁貴囉
看你是多少星,1星的初期5000千左右也可以了(剛才我終於強化了小次郎的寶具了)
Eclair 10:16 AM 08-07-15
マリー王妃成日令我聯想起艦これ既ヲちゃん…
蛋撻王子 10:19 AM 08-07-15
聽日打錢關, 中級1場9萬up, 又易打
聽日一齊努力

要刷番幾十萬旁身先得..

看你是多少星,1星的初期5000千左右也可以了(剛才我終於強化了小次郎的寶具了)
無留意原來唔同星有唔同
2萬蚊我係見3星係呢個價

畢竟我無重複4星5星啊

作者: Eclair:
Mary好靚....
好可惜抽唔中.....
鈴蘭 10:25 AM 08-07-15
聽講絆max會解禁第二件寶具
Eclair 10:27 AM 08-07-15
聽日一齊努力

要刷番幾十萬旁身先得..

無留意原來唔同星有唔同
2萬蚊我係見3星係呢個價

畢竟我無重複4星5星啊

Mary好靚....
好可惜抽唔中.....

而家抽多多都無用…真係升唔切…
又無Cost 可以出晒…

暫時
貞徳+盾子+Sub マリー
想放埋Saber Lily都唔得…
vk1052 10:31 AM 08-07-15
有冇人想要5* 孔明 A/C, 昨天攞番D 舊A/C 抽10連,有2個A/C中咗佢
ko121314 10:32 AM 08-07-15

暫時
仲有萬惡的禮裝, 入到人都裝唔到禮裝
想問下而家有咩寶具帶即死?
平價o既有幸運E, 荊軻, 仲有無??
蛋撻王子 10:39 AM 08-07-15

暫時
當唔夠COST既時候就更知道盾妹既好.....
呢個設定太正.....

仲有萬惡的禮裝, 入到人都裝唔到禮裝
想問下而家有咩寶具帶即死?
平價o既有幸運E, 荊軻, 仲有無??
我而家都係放4星禮裝咋..
入到禮裝放唔入人..
五星禮裝好似12COST (尋晚中....)

我主力放呆毛Saber
諗緊四星禮裝用
1. 天の晚餐 自身NP獲得25% up
2. 優雅たれ 爆擊"發生率"增加25%

3. 五星士郎 buster性能加25%

雖然睇落天之晚餐好似盡快儲到寶具好似好D
但其實寶具好有機會我一場都係放得一次..
所以諗緊 優雅たれ 對我會唔會有用D..

未決定到...
siuterry 10:44 AM 08-07-15
作者: vk1052:
有冇人想要5* 孔明 A/C, 昨天攞番D 舊A/C 抽10連,有2個A/C中咗佢
已pm~~~~
カンザキ 10:44 AM 08-07-15
我要~
想比fd用
vk1052 10:53 AM 08-07-15
作者: siuterry:
已pm~~~~

作者: カンザキ:
我要~
想比fd用

OK, 今晚把CODE PM給2位大大
カンザキ 10:56 AM 08-07-15
thx~~
gingq7 11:01 AM 08-07-15
打到第一章中段:

用 J得+盾子+support, 打一場十幾廿分鍾
頂唔順下換隻巴車落去, 同lv下攻擊力有J得3倍

有狂戰士清關真係快好多, 由其是經驗關果d手, 一刀一隻...
鐵之侍 11:01 AM 08-07-15

Mary好靚....
好可惜抽唔中.....

不單美又很有用,故事中的性格也延討好,外加種田梨沙配音一定會是人氣角

雖然睇落天之晚餐好似盡快儲到寶具好似好D
但其實寶具好有機會我一場都係放得一次..
所以諗緊 優雅たれ 對我會唔會有用D..

未決定到...
我覺得龍脈最實際,一開場就有30點nip了(據知升級了最大可以有50點),還可加hp和atk,就是增加cost數比較麻煩(我現手上數件龍脈,可惜cost的問題沒用多少)
siuterry 11:08 AM 08-07-15
Thx,
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135 535 1035  ... 最後

返回主題版面