Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125 525 1025  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
MoegenNagi 02:02 PM 08-05-15
睇字我等佢出小說算
T.K. 02:03 PM 08-05-15
課左果堆回石未ok囉
T.K. 02:06 PM 08-05-15
作者: rfdingo:
混池> 中五星禮裝有鬼用咩,master 又唔可以用禮裝落場
有左人就會有需要抽裝,呢個都會順住需要黎局抽,根本唔駛擔心
用過5星 80%NP開場的表示,狂戰士好需要佢黎屈機

cc 改板前都得1.x個%,刷首刷指定5星強運一樣好q難,我都頂唔順用4星開就算,唔覺有問題

分池> 中9隻三星+1隻四星英靈有得用咩, 冇貞德打條毛

4星 良妻 拼輸出+ master回血迴避 + 盾女無敵,一樣係好優秀既組合
你試過1回合打到過萬,就知咩叫 輸出勁

J德只係易用在唔駛用腦 難死回到血
除左最後的J圖,我而家對J得無特別要求同期望
J得回血停2t,只有豬一樣的隊友都係sosad
大破人間 02:06 PM 08-05-15
作者: heyman774:
不能玩的游戲比玩緊的更多人討論

個POOL而加真係點改都死, 唔改無人玩
改左, 課金個堆全部退錢
我覺得還是趁早退錢閉服然後將隻GAME大執好過...
GUSTAV 02:07 PM 08-05-15
J德係真綾姐 不能超越
teealpha 02:09 PM 08-05-15
作者: T.K.:
J得回血停2t,只有豬一樣的隊友都係sosad
咁都仲有盾妹
teealpha 02:10 PM 08-05-15
作者: MoegenNagi:
睇字我等佢出小說算
作者: 鈴蘭:
型月game爆劇本都好似無咩所謂 無演出睇有鬼用
真係難服侍
T.K. 02:15 PM 08-05-15
作者: teealpha:
咁都仲有盾妹
點輸出
teealpha 02:16 PM 08-05-15
點輸出
有輸出好過企定定冇輸出啦,唔通靠D普通3星或以下打咩
T.K. 02:19 PM 08-05-15
結局都係要五星或指定四星開局

隻野其實太多野改善
換人、keep咭、退回鍵………
鈴蘭 02:20 PM 08-05-15
咁營運只會食屎,開個1、2單位石送一張ssr卷就差唔多
GBF行緊呢套首次課十年送SSR 我唔覺GBF食屎喎
newb 02:20 PM 08-05-15

低星小次郎屠龍勁過4星齊格飛架
GUSTAV 02:21 PM 08-05-15
GBF行緊呢套首次課十年送SSR 我唔覺GBF食屎喎
首課同首次抽係唔同既.....

講真 GBF有皆葉同植松先守到第一年個起動期....
朔望~ 02:21 PM 08-05-15
其實最緊要剋職
好似第一章咁練隻屠龍assassin就易打好多
就算係1星都唔差 而且1星仲易升添
隻game應該係期望每隻職都要有練
z96282424 02:22 PM 08-05-15
咁你真係要玩下隻GAME... 你識克屬, 3星可以好勁...
一星小次朗可以拯救一班淨係升隻5星角色LV, 但又唔夠COST放其他人, 結果去到第一章比D龍打曬面既人XD
三星幸運E 早熟型, 十幾LV已經3-4千血, 中流低柱(低COST)
仲有兩隻一星berserker... 一發退場型, 出黎打一兩round, 唔死就有賺
鈴蘭 02:22 PM 08-05-15
作者: GUSTAV:
首課同首次抽係唔同既.....

講真 GBF有皆葉同植松先守到第一年個起動期....
我覺得目的係要打死業者既 首課自選已經達成到目標 會減少到好大部份既負擔
不過佢地經營手腕係真係好

Fate/GO其實我覺得佢地隻game個設計係有參考gbf
好可惜佢地無炒埋gbf果套營運手法:o)
rfdingo 02:23 PM 08-05-15
雙重磨豆腐

隻野其實太多野改善
Master既衫,唔排除呢個會係最快出現既辛pool (如果未執的話
newb 02:23 PM 08-05-15

隻野其實太多野改善
太多野要執
19人(仲唔知裡面有幾多個真係開發人員)團隊執得邊樣先

但依加最先要搞掂既係比人hack/改遊戲data o個d大問題
GUSTAV 02:24 PM 08-05-15
我覺得目的係要打死業者既 首課自選已經達成到目標 會減少到好大部份既負擔
其實D人都係會首抽......你咁難抽鬼首課你咩....
鈴蘭 02:26 PM 08-05-15
作者: 朔望~:
其實最緊要剋職
好似第一章咁練隻屠龍assassin就易打好多
就算係1星都唔差 而且1星仲易升添
隻game應該係期望每隻職都要有練
其實講到尾就係 有無五星起手都可以做呢D野
有五星自然有優勢,亦都對銀包好
只係講無五星打唔到機就一定唔係........呢個做唔到counter理由
鈴蘭 02:27 PM 08-05-15
作者: GUSTAV:
其實D人都係會首抽......你咁難抽鬼首課你咩....
要0首抽就一定唔可能啦
只係要減輕server負擔同業者攻勢
teealpha 02:29 PM 08-05-15
作者: z96282424:
咁你真係要玩下隻GAME... 你識克屬, 3星可以好勁...
一星小次朗可以拯救一班淨係升隻5星角色LV, 但又唔夠COST放其他人, 結果去到第一章比D龍打曬面既人XD
三星幸運E 早熟型, 十幾LV已經3-4千血, 中流低柱(低COST)
仲有兩隻一星berserker... 一發退場型, 出黎打一兩round, 唔死就有賺
唔好講到我冇玩過咁,我就算洗首抽都有用早見牛丸玩左成晚
MAIN之前仲用緊亞歷山小
newb 02:35 PM 08-05-15
其實講到尾就係 有無五星起手都可以做呢D野
有五星自然有優勢,亦都對銀包好
只係講無五星打唔到機就一定唔係........呢個做唔到counter理由
咁多人仲洗抽首抽緊咪就因為係依加太多人吹風吹到無5星打唔到機咁

啊其實其它5星都打唔到機,係要貞德先打到
鈴蘭 02:37 PM 08-05-15
作者: sohippy:
咁多人仲洗抽首抽緊咪就因為係依加太多人吹風吹到無5星打唔到機咁

分兩批既
一批係根本打唔打到機都係要抽J得
一批係諗著pick隻最勁既第日唔駛驚抽唔到
咁其實隻game我見暫時都未見得J德先打到機
好似無一星小次郎慘D
teealpha 02:37 PM 08-05-15
作者: sohippy:

穿刺公打唔到機
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125 525 1025  ... 最後

返回主題版面