Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-24-16, 12:29 AM   #1901
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
仲有無位?

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 12:31 AM   #1902
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Terry仔 查看文章
有無邊把斬斧係用銀火龍素材?唔覺有得買
焰斧係。不過要由紅蓮石骨斬斧生產>雄火>銀火咁升,last一級獰猛銀火鱗要等DL任
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 12:35 AM   #1903
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
焰斧係。不過要由紅蓮石骨斬斧生產>雄火>銀火咁升,last一級獰猛銀火鱗要等DL任
話說你想要既係回復解毒笛?

引用:
作者: 風音 查看文章
仲有無位?
我都發呆ING

舊 01-24-16, 12:42 AM   #1904
風音
The One

其實...
早食廣域咪快靚正囉

⊃天⊂
舊 01-24-16, 12:43 AM   #1905
nomezero
Game Master

引用:
作者: 風音 查看文章
其實...
早食廣域咪快靚正囉
我直接毒奏唔中毒阿
回復既野唔係我負責

舊 01-24-16, 12:50 AM   #1906
風音
The One

打毒婦控場做到野防唔防毒唔太重要

⊃天⊂
舊 01-24-16, 08:42 AM   #1907
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
打燼滅 ,又見極品…
一開始有條友比燼滅打死,之後番黎又被秒,估計都係無秘藥掛
咁佢都知機,係camp掛機,咁我都算數啦
可能佢企得悶,開始採集
咁一路打打打…苦戰,打左3個字,佢終於跛腳
隻野過區,我就發現條友就係隔離區…仲要半血中左毒

隊友仲係到磨刀食下肉,無意識到有咩問題,我已經全力跑過區
我一過區佢就死左…

舊 01-24-16, 09:15 AM   #1908
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
打燼滅 ,又見極品…
可能佢企得悶,開始採集
我一過區佢就死左…
打完有冇unfriend佢?
舊 01-24-16, 11:18 AM   #1909
滅龍士
MHWs↓

del

此篇文章於 01-24-16 12:38 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 01-24-16, 01:37 PM   #1910
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
有冇人打荒鉤爪
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 03:50 PM   #1911
風音
The One

有無人玩?a

⊃天⊂
舊 01-24-16, 04:41 PM   #1912
nomezero
Game Master

-del-

此篇文章於 01-24-16 06:09 PM 被 nomezero 編輯。
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 06:20 PM   #1913
言吾矢口
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
打燼滅 ,又見極品…
可能佢企得悶,開始採集

我一過區佢就死左…
由2G起打街場有得捉既我一定帶定陷阱麻玉

一唔對路會關WIFI XD, 自己捉OR陷阱殺

現在NDS拍埋部機就搞掂XD

仲有以前技術未精,街團打古龍打到20分鐘未死,會走人等到25分鐘古龍擊退拎報酬,下次再殺隻殘血古龍

此篇文章於 01-24-16 06:23 PM 被 言吾矢口 編輯。
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 08:25 PM   #1914
滅龍士
MHWs↓

今晚有冇笛王打lv3-10隻眼?/
舊 01-24-16, 09:08 PM   #1915
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
隻眼唔使笛掛

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 09:19 PM   #1916
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
3把拔刀2分左右一隻lv10
等笛吹得黎都無左半條命

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 09:28 PM   #1917
滅龍士
MHWs↓

今晚冇人打,黐房打燼滅罷就
舊 01-24-16, 09:42 PM   #1918
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
請問點出村最終任?

各村已過1500分,集會村任有嘅都全清
但都唔見出⋯

係唔係連村嗰個訓練模式都要全清?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 09:55 PM   #1919
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 魚伕 查看文章
請問點出村最終任?
各村已過1500分,集會村任有嘅都全清
但都唔見出⋯
係唔係連村嗰個訓練模式都要全清?
有冇睇漏眼d採集任清哂未?
舊 01-24-16, 10:05 PM   #1920
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
有冇睇漏眼d採集任清哂未?
集會同村已全出clear(金或銀)
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 10:24 PM   #1921
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
我淨係知訓練唔使清
其他我全清

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-16, 10:33 PM   #1922
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
要全金,我估爭貓任
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 09:55 AM   #1923
風音
The One

猫唔計

⊃天⊂
舊 01-25-16, 10:22 AM   #1924
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我果陣有d得銀,打埋貓就出埋d上位4天王果d
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-16, 10:23 AM   #1925
風音
The One

我無打過猫

⊃天⊂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
3DSLL Monster Hunter 機身貼紙 monkeylove 買賣專區 1 10-19-13 06:30 PM
賣 Monster Hunter 4 雄火龍裝 Figure 堅尼夫 買賣專區 1 09-18-13 12:19 PM
(賣) monster hunter - 雄火龍戰士 figure 重高達 買賣專區 2 09-15-13 12:00 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 05:32 AM

手機版 | APP版