Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
W!LL 01:57 PM 12-04-13
公主好平, $480入手
另muse live blu-ray+cd入手$149
lunn 02:06 PM 12-04-13
作者: W!LL:
MUSE隻LIVE響邊度有得買呀??咁平??
HON HON 04:58 PM 12-04-13
作者: RCHK:
公主到步~~~
正.
我要等平D至有錢入手....
C.Ryo 09:14 PM 12-04-13
作者: bsky666:
ching, 套 box set 大約等如幾多隻普通 bluray 甘重?
要預返 7 隻bluray 甘重?
佢啲 BD 全部用 CD case, box set 係內藏8隻獨立包裝 CD case, 你預比多少少運費比個 box 喇.
W!LL 02:24 AM 12-05-13
作者: :
MUSE隻LIVE響邊度有得買呀??咁平??
普通有賣BLU-RAY既碟舖竟然實有
bsky666 01:55 PM 12-05-13
作者: C.Ryo:
佢啲 BD 全部用 CD case, box set 係內藏8隻獨立包裝 CD case, 你預比多少少運費比個 box 喇.
最後幫襯左 amazon, fix cost 安心 D.
今朝已 ship, 期待中.

Thx ching for info.
C.Ryo 09:42 PM 12-05-13
Muse HMV 都係賣149 呢隻真係唔錯

最後幫襯左 amazon, fix cost 安心 D.
今朝已 ship, 期待中.

Thx ching for info.
慢慢品嘗美萍果啦
W!LL 12:51 AM 12-06-13
Muse HMV 都係賣149 呢隻真係唔錯
)
今日行過HKR,$145之餘用VIP仲有5%OFF,心裡頂左一聲出黎
不枉我尋晚睇哂,好正聲畫好滿意仲要跟CD
望返娜姐隻MDNA Tour,環球
bsky666 11:04 AM 12-07-13

慢慢品嘗美萍果啦
收倒:

Total 4 萬幾 yen

美中不足, box set 有個角凹左...... 甘有得換嗎?

HON HON 11:50 AM 12-07-13
美中不足, box set 有個角凹左...... 甘有得換嗎?
可以照問, 但機會不大, 因為紙盒你都要預左會咁, 除非係鐵.
C.Ryo 12:21 PM 12-07-13

如果唔換得,可以試下用筆類物體由內面頂番隻角小小

今日收到隻一代宗師日鐡,又靚仔又聲畫都ok
bsky666 08:08 PM 12-07-13
作者: HON HON:
可以照問, 但機會不大, 因為紙盒你都要預左會咁, 除非係鐵.
Amazon 覆左, 可以換, 不過佢話 system 轉左, 收返貸後會 refund 先, 再 ship 先再 charge $.

諗諗下都幾煩. 而且再 ship 唔知又會唔會甘.
甘凹發好常發生嗎?
C.Ryo 09:24 PM 12-07-13
Amazon 覆左, 可以換, 不過佢話 system 轉左, 收返貸後會 refund 先, 再 ship 先再 charge $.

甘凹發好常發生嗎?
紙Box都係容易凹,以前入過盒二手 Macross F movie box set 都有凹角
不過其實你睇得套碟多的話,個外盒都一定會增加戰損
HON HON 10:48 PM 12-07-13

甘凹發好常發生嗎?
教下你, 可以覆佢話無時間去郵局寄返去, 睇下佢可唔可以FREE寄過件新過黎...

如果唔得就算啦, 都預左紙盒會凹.

最緊要KEEP住你上面張相, 有証有據.
C.Ryo 07:26 PM 12-09-13
Ajp ship 野真奇特, ship 隻鐵盒用超薄紙皮袋, ship 隻正常膠盒反而有薄形厚紙盒仲要內加紙皮包膠...
HON HON 12:50 PM 12-10-13
Ajp ship 野真奇特, ship 隻鐵盒用超薄紙皮袋, ship 隻正常膠盒反而有薄形厚紙盒仲要內加紙皮包膠...
間唔中至會咁.
有次我買鐵盒佢裝大盒一樣凹, 反而用紙皮袋就無事...HAHA
lunn 05:12 PM 12-10-13
收倒:

Total 4 萬幾 yen

愛既表現!!!
雖然我都好鐘意Ringo同東京事變
但真係唔捨得…
C.Ryo 10:46 PM 12-11-13
日鐵Pacific rim又係超薄紙皮運送 Ajp...
W!LL 03:45 AM 12-18-13
痴線, sony music你d演唱會blu-ray可以整到咁

C.Ryo 06:57 PM 12-18-13
血連還第三隻 Ajp 單碟都係超薄紙皮 shipping 了事, 䏲黎都係要減少同佢地落細單
Squaresoft 02:00 PM 12-19-13
血連還第三隻 Ajp 單碟都係超薄紙皮 shipping 了事, 䏲黎都係要減少同佢地落細單
我都係...
發覺係由大阪寄出的PACKAGE好好多. 所有東京寄的好求其.....

W!LL 02:14 AM 12-20-13
安樂係咪唔再出blu-ray
最近發行都得DVD...
W!LL 07:18 PM 12-23-13
自己年度壓軸bd音樂會, 必入

梅艷芳-MUI MUSIC SHOW (GRAND HALL HKCEC ON 9-12-2001) Blu-Ray+CD

梅艷芳-MUI MUSIC SHOW
(GRAND HALL HKCEC ON 9-12-2001) Blu-Ray+CD (1080I)[訂金$50]

梅艷芳~一位人所皆知的巨星,入行二十週年演藝生涯與行了其中一場的拉闊,此LIVE只舉行了一場 且一班圈中好友出力助陣,星光熠熠 其中包括:張學友 蘇永康 許志安 陳慧琳及黃耀明等.
MUI MUSIC SHOW 沒有華麗的舞台 沒有千變萬化的舞衣 沒有百變的形象 更沒有排山倒海的宣傳 , 有的只是梅艷芳的歌聲 純粹以歌會友
TRACK LIST: (BLU RAY + CD)

舞台就是梅姐的家 魅力非凡 一個半小時內唱出20首經典名曲 現重新發行 給各位細味重

RELEASE DATE: 2013/12/24

1. 是這樣的
2. 艷舞台
3. 我很快樂
4. 愛的教育
5. 床呀 床
6. 有心人
7. 情歸何處
8. 心債
9. 緣份-蘇永康合唱
10. 將冰山劈開-許志安合唱
11. 夢伴-陳慧琳合唱
12. 烈焰紅唇-黃耀明合唱
13. 心仍是冷-張學友合唱
14. DANCE MEDLEY:
草蜢& FRIENDS
-愛將
-壞女孩
-淑女
-妖女
-黑夜的豹
-冰山大火
15. 芳華絕代
westpat 11:12 PM 12-27-13
聖誕後禮物

IDGAF 07:47 PM 12-28-13
痴線, sony music你d演唱會blu-ray可以整到咁
我都買了Life Is But a Dream ,2 BD$160~!

個窄長畫面刻意用呢個形式咁出,關唔關BD容量事呢?
因為今次兩隻碟都係BD 25,但係上個演唱會I Am... World Tour係用BD 50的。

第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面