Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-18, 12:08 PM   #1401
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
個序做得好睇,而家本篇完全無期待…
只係感想d女好頹…
一有老母芬蘭、二有學姐、而家三呢隻真係硬唔起…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 01:35 PM   #1402
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
B站
B站
非常抱歉,根据版权方要求,
您所在的地区无法观看本片 ~

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 02:26 PM   #1403
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HONDA 查看文章
B站
非常抱歉,根據版權方要求,
您所在的地區無法觀看本片 ~
早點用vpn 一了百了啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 02:47 PM   #1404
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: HONDA 查看文章
B站
非常抱歉,根据版权方要求,
您所在的地区无法观看本片 ~
B站的話,CHROME有插件可解決

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 03:27 PM   #1405
pet3
The One

引用:
作者: fami~yan 查看文章
B站的話,CHROME有插件可解決
要插件不就和vpn一樣是插件嗎

那為什麼不看官方的第1時間要等之後的B里B里

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-26-18, 07:24 PM   #1406
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: pet3 查看文章
要插件不就和vpn一樣是插件嗎

那為什麼不看官方的第1時間要等之後的B里B里
因為順手睇埋銀英(呢個反而bam大陸 )

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 07:54 PM   #1407
ゆり

註冊日期: Nov 2004
用公廁vpn你唔怕比人偷野 我怕
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 08:22 PM   #1408
pet3
The One

引用:
作者: ゆり 查看文章
用公廁vpn你唔怕比人偷野 我怕
由手機版發出
睇完關掉就沒問題啦

FGO 目標預算
舊 04-26-18, 08:49 PM   #1409
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
因為順手睇埋銀英(呢個反而bam大陸 )
銀英唔係大陸某個COS衫老細買左免費播咩?

老人家都係用傳統方法睇算,不過套野真係越睇越唔知想點……

舊 04-27-18, 09:13 AM   #1410
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: fortel 查看文章
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%8B...A4%A7%E6%88%B0
我見wiki係咁寫囉 無超級大台試唔到真假
引用:
我只見到 牙籤仔第1,2季和G復興計畫
岩岩收到瑞華行EMAIL
5/12播放

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-18, 07:26 AM   #1411
pet3
The One

女忍應該會是這作的本王

FGO 目標預算
舊 05-02-18, 08:10 AM   #1412
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
#5 模型神童三四郎

- 個標題,唔係本人覺得個故仔走嗰個方向
- 上半場話波斯係DMZ,下半場就開拖
- 舊版 RX-78-2 模型?! 咁嘅廣告你都夠胆畀出街?
- 大張又使出超人機合體大法,都好睇嘅,可惜打就又唔熱血,又係一招收工
- 雖然咁講,只講 GBN 世界其實都 OK
- 知個大奸角係要破壞個 GBN 世界,少年,你擺心機轉去玩第二個 game 唔好嘥觀眾時間好冇?

舊 05-02-18, 10:39 AM   #1413
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
好刻意同之前兩作撇清關係
係唔係叫睇開既唔駛再去睇

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-18, 10:18 AM   #1414
gilbertluis
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
5月12日 (六) 上午11:15 81台播「高達創戰潛行者」.
gilbertluis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 01:20 AM   #1415
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
今集同上集都係大張式合體POSE,
但必殺技都係一招秒,
呢套可唔可以唔好叫GBF..........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 07:19 AM   #1416
pet3
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
但必殺技都係一招秒,
世界頭20vs 街邊廢人
唔秒果時 咪一樣有人鬧

FGO 目標預算
舊 05-08-18, 08:25 AM   #1417
肉羊哩咖
griffin611

引用:
呢部係叫 GBD 噃,其實真係應該開過個新串

舊 05-08-18, 09:26 AM   #1418
ゆり

引用:
但必殺技都係一招秒,
呢套的確唔係叫GBF

新手組LV1比人蝦完然後老手組LV100出來蝦番人唔一招解決講唔通

舊 05-08-18, 07:21 PM   #1419
pet3
The One

https://www.youtube.com/watch?v=nLlV-hNS0a4

奧拉何時才給腕輪

FGO 目標預算
舊 05-08-18, 07:34 PM   #1420
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
呢套野流程真係好慢.....

GBF 第6集已經打學長啦
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 08:18 PM   #1421
肉羊哩咖
griffin611

第六話:我唔係誠,亦都唔係佑馬

- 好巧妙咁變三份一個總編集呀吓!
- 其實你預咗條友最係都入隊
- 仲係畫面OK,戰鬥完全唔燃
- 所以今話悶到抽筋
-原來嗰舘世界都有類似GBF嘅,不過唔同名,仲係二人組隊
-班「大叔」們霸咗好多戲份去「爭仔」,唔得掂
-又見到「不死身の男」客串
-成日凝住條四眼仔部機會出魔法嘅~~~
-下集有得打大交咁噃?!

此篇文章於 05-08-18 08:22 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 08:38 PM   #1422
pet3
The One

為什麼奧拉能有D級.....
真的拾花拾到D級嗎

>- 所以今話悶到抽筋

這裡果然和島上完全相反XDD

島上都是讚這集文戲有意思,過去一起玩的朋友一人一人走掉只餘最後自己一人的表達 其實描寫得不錯

不過到這裡就被說悶到爆XD

FGO 目標預算

此篇文章於 05-08-18 08:46 PM 被 pet3 編輯。
舊 05-08-18, 11:09 PM   #1423
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
始終子供向 交代得簡單易懂,不過這集文戲也不算太差

但係睇左6集 感覺節奏太慢倒是真的
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 12:02 AM   #1424
ゆり

隨街都遇到D神手

主角光環好勁

此篇文章於 05-09-18 12:05 AM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 09:34 AM   #1425
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
第六集好正 (小並感
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 394 03-29-24 10:06 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 05:49 AM

手機版 | APP版