Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-09, 07:47 AM   #776
kkweb2003
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDkkweb
其實點解好似成日你地都話冇貨既..........
我果時無心去睇 只係睇下有冇其他GAME
我起碼見過番上次貨以上
我樓下仲長期賣緊$348 only
kkweb2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 07:53 AM   #777
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: kkweb2003 查看文章
我起碼見過番上次貨以上
你樓下邊道先?

你有無睇錯先~

近的話叫朋友去果道買

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 09:22 AM   #778
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
昨日見灣仔188都返左貨

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 11:48 AM   #779
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
昨日見灣仔188都返左貨
周圍都返左貨啦~~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 12:37 PM   #780
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
我起碼見過番上次貨以上
你住邊道?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 11:30 PM   #781
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
http://72.14.203.132/translate_c?hl=...47tAxXiVZdz-iQ

此篇文章於 05-26-09 12:45 AM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-09, 12:41 AM   #782
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
好讚,硬派Game萬歲

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-09, 01:48 AM   #783
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
我起碼見過番上次貨以上
低過官價...邊度先??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-09, 12:59 AM   #784
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
http://rojiura.x0.com/2009/02/post-46.html
真真假假
キッタ〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜。
「北の巨人の要石」を解放!
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-09, 02:42 AM   #785
雷火武
ワールド・エンド

會唔會入到去比人勁PK架
無玩一排生疏哂囉
真係有就好
不過唔好追加獎盃啦..無咁多時間
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-09, 12:42 PM   #786
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: Designer 查看文章
http://rojiura.x0.com/2009/02/post-46.html
真真假假
キッタ〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜。
「北の巨人の要石」を解放!
幾時開?
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-09, 03:28 PM   #787
alanadc23
Junior Member

PSN  IDallanwong
引用:
作者: emoil 查看文章
幾時開?
好似假咁

攻略中: army of two 2, gow3
將入手: SSF4, Lost Planet 2
己完成: FOLKLORE, NINJA GAIDAN SIGMA, DMC4, UNCHARTED, MGS4, DEAD SPACE, NBA2K9, ASSASSIN 'S CREED, GUNDAM 無雙2, Siren, 白騎士物語, MGS4, STREET FIGHTER 4, DEMON'S SOUL (白金) , BIO HAZARD 5, UNCHARTED 2(白金), GOW 1,2(白金), assassin creed 2(白金), Bayonetta(白金), Dante's Inferno(白金), Heavy Rain(白金)
alanadc23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 12:24 PM   #788
河野貴明
Game Master

PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(

外國評分一覽
6分…

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 12:29 PM   #789
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: 河野貴明 查看文章

外國評分一覽
6分…
Fami 係全球評隻Game最低分
Uncharted2 又係Fami 全球最低分
Fami 啲分真係

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 12:38 PM   #790
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
呢隻野真係重口味,

隻game 夠難同介面唔夠體貼, 冇save/load, 冇map, 冇指示
同臭豆腐一樣, 唔係個個人都接受到的..

而且fami 通可能第一手試, 試一陣都已經要評分, 但班鬼佬可以一早煲完水貨先評分..
很難作準

此篇文章於 10-08-09 12:44 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 12:44 PM   #791
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
之前無玩過,訂左美版deluxe edition,要12號先到,上鬼佬 gaf forum睇人討論個個都激讚,令我等得更辛苦
Antares 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 12:46 PM   #792
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: diabloex 查看文章
呢隻野真係重口味,

隻game 夠難同介面唔夠體貼, 冇save/load, 冇map, 冇指示

而且fami 通可能第一手試, 試一陣都已經要評分, 但班鬼佬可以一早煲完水貨先評分..
很難作準
主要睇d 人鍾唔鍾意個story, 同埋個gamer係light / hardcore la
實在唔係個個都接受到, 其實又真係好難玩gei....但又未於玩唔到咁囉
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 02:39 PM   #793
Vanux
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
如果隻game唔係有秘技, 我諗我呢世都爆唔倒, 好係好玩, 但個設定實在太離譜..
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 02:52 PM   #794
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
跟本隻野一D都唔難就算唔dupe soul你打到4-3已經可易不停咁升六至七十個lv

之後再買99藥就可由頭炸魔法屈幾轉爆機
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 03:03 PM   #795
pet3
The One

引用:
呢隻野真係重口味,

很難作準
無save/load是正常吧

不是的話你一直玩save/load 戰術是無意思(雖然現在還是可以這樣做)

這遊戲有地圖就唔洗玩了(因為是玩迷宮的)

無指示?
地上好多指示吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 10-08-09, 03:07 PM   #796
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: yKS 查看文章
跟本隻野一D都唔難就算唔dupe soul你打到4-3已經可易不停咁升六至七十個lv

之後再買99藥就可由頭炸魔法屈幾轉爆機
4-3? 好多人 2-2 隻金獅子都R 爆頭
舊 10-08-09, 03:16 PM   #797
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
引用:
我第一次打時乜鬼都唔識但淨用soul arrow遠距離都打得死佢

打大佬時食藥制就只裝備兩樣野其它漏空[HP藥X99同MP水x99]

等補HP/MP時都快手D, 佢一行近我就又著草跑老遠之後再射過

成隻game最痳煩就只有果兩隻牛頭, 次次都要左手盾右手firestorm

快快手手係第二隻出厘前打到第一隻得一滴血如果唔係又要圍火爐搞四五分鐘

不過講真覺難打既人會唔會係online成人比人亂入

我初初玩時成晚都比人4-1 pk 之後把鬼火玩offline一off就連off 4周
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 03:44 PM   #798
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
第一次打埋身肉愽實唔夠打
用魔法打真係易好多

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-09, 04:25 PM   #799
pet3
The One

引用:
作者: yKS 查看文章
我第一次打時乜鬼都唔識但淨用soul arrow遠距離都打得死佢

打大佬時食藥制就只裝備兩樣野其它漏空[HP藥X99同MP水x99]

等補HP/MP時都快手D, 佢一行近我就又著草跑老遠之後再射過

成隻game最痳煩就只有果兩隻牛頭, 次次都要左手盾右手firestorm

快快手手係第二隻出厘前打到第一隻得一滴血如果唔係又要圍火爐搞四五分鐘

不過講真覺難打既人會唔會係online成人比人亂入

我初初玩時成晚都比人4-1 pk 之後把鬼火玩offline一off就連off 4周
第1隻可以係入去之前用白弓射死的

FGO 目標預算
舊 10-08-09, 05:37 PM   #800
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: pet3 查看文章
無save/load是正常吧

不是的話你一直玩save/load 戰術是無意思(雖然現在還是可以這樣做)

這遊戲有地圖就唔洗玩了(因為是玩迷宮的)

無指示?
地上好多指示吧
save/load 我意思係指隻game 用強制auto save, 冇得用 save/load 大法,
例如 weapon/魔法 都冇得update 完, 試左先save, up 左d 垃圾真係淚目

迷官都可以晝地圖姐, 唔洗一早開估曬嫁, 不過隻game 根本係想你迷途增加難度同代入感.

隻game 都有好多迷係冇講過點解的, 黑白果d 野, 唔上網搵料都唔知可以點做

不過以上都係喜歡呢隻game 的人的優點, 唔喜歡的也可以係缺點
我不嬲都係讚呢隻game 係好玩在夠難玩

此篇文章於 10-08-09 05:40 PM 被 now_loading 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版