Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-06-16, 07:46 PM   #1101
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
係抵死嘅

舊 12-07-16, 01:37 AM   #1102
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
EP7,
見到Negan班"老婆",
感覺好似另一套未世公路片Mad Max: Fury Road咁款的~!

見到Carl個窿…佢真係食子彈大的,咁都未死得…
應該係果個世界的人已經異變咗~!

Jesus應該係識輕功的,上兩集已經係咁出飛踢~!

肥妹:「我快餓死了…」,又真係無說服力的…

反了反了,不過睇嚟咁有排悶先夠兵同Saviors開戰。

此篇文章於 12-07-16 01:40 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 01:42 AM   #1103
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
做左8集啦

係咪又會暫停一排?
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 10:30 AM   #1104
神龍
↘大家比d掌聲

係, 冬休

舊 12-14-16, 05:40 PM   #1105
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
死啦, 之前狼族條線係咪完左, 我好似冇乜印象.......

舊 12-14-16, 06:17 PM   #1106
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
EP7,
見到Negan班"老婆",
感覺好似另一套未世公路片Mad Max: Fury Road咁款的~!

見到Carl個窿…佢真係食子彈大的,咁都未死得…
應該係果個世界的人已經異變咗~!

個窿竟然可以無細菌感染

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-16, 12:04 AM   #1107
神龍
↘大家比d掌聲

好好地剃乜鬚, 即刻唔型

舊 02-14-17, 10:00 PM   #1108
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
主角威能真係大哂!在喪屍群中穿插也來去自如!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 10:35 PM   #1109
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Rick哥俾人推落街,忍唔住笑了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-17, 12:44 PM   #1110
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
咁又完左一季了...

其實大家係唔係已經放棄左呢 ?

舊 04-07-17, 04:24 PM   #1111
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
頂唔順NEGAN果PART之前已經棄坑了

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-17, 07:44 PM   #1112
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

今季第1集已經棄左~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-17, 11:36 PM   #1113
神龍
↘大家比d掌聲

有尼根大大嘅集數可以繼續睇
無就 ~~

舊 04-15-17, 06:17 PM   #1114
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
Sasha 剋死曬身邊既人
最後自己都頂唔住
唔知下季又要換邊個角了
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 09:27 PM   #1115
IDGAF
The One

S8 EP1,
聯合軍終於攻去Negan果邊,
前季玩不殺同厭世的主要角色都積極返去戰鬥,
本應好睇過上季的悶局,
但總係有角色係婦人之仁,睇到嬲嬲地…

開場閃過幾個貌似係年老版Rick訓起床的畫面,
心諗唔會一切都係第一季Rick開場中槍昏迷時發的一場夢吧?

不過,睇後來的安排似係Rick幻想殲滅Negan後的理想世界,
但我覺得現實佢哋應該會兩敗俱傷多過贏到盡。

此篇文章於 10-23-17 09:31 PM 被 IDGAF 編輯。
舊 10-24-17, 12:49 AM   #1116
Reishin
Feels good

3DS Friend Code1118 1586 3100
Rick哥都講咗句話自己嘅仁慈戰勝咗憤怒
再加上夢境不能實現定律
即係…最壞嘅結果就係夢境入面某D角色會死?

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-17, 07:30 AM   #1117
david
The One

其實搞咩呢套O野由一開始"人VS喪B"搞到而家變成"人VS人"...

<--一早棄佐劇

另外,CARL呢個主角威能也太離譜了吧...

---
舊 11-07-17, 12:23 AM   #1118
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
劇情 槍戰越黎越頹
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-17, 01:51 AM   #1119
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: david 查看文章
其實搞咩呢套O野由一開始"人VS喪B"搞到而家變成"人VS人"...

<--一早棄佐劇

你個"開始"都真係好"開始"下
呢套野我印像中一路都係人搞亂 喪c只係嚟幫兩手

舊 02-26-18, 11:01 PM   #1120
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
摩根大叔
Keep住呢個殺戮模式唔好比佢停 唔該
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-18, 06:35 PM   #1121
david
The One

---
舊 03-19-18, 12:29 AM   #1122
Eking

引用:
作者: david 查看文章

<--一早棄佐劇

從頭到尾都係人VS人, 喪屍一向只係背景故事......

舊 03-29-18, 05:44 PM   #1123
IDGAF
The One

其實我睇到呢一刻都唔係好明Rick點解咁信任"垃圾婆"Jadis一方的勢力?

同埋由進入Negan篇開始,主角群入面死咗最少4個有對白角色,
部份仲係由第一季已經入隊,但到宜家都好似未營造到咩高潮咁,
睇睇下變咗好似不斷弱化Team Rick嚟到Negan果邊好似好勁咁。

舊 04-03-18, 10:05 PM   #1124
IDGAF
The One

S8 Ep14,
估唔到呢集有同情位比Negan,講佢碌棍名字由來。

但垃圾場架直升機係咩一回事呢?

兩個同樣喪子的爸爸無包袱唔駛再做好榜樣殺人都無晒顧慮!

此篇文章於 04-03-18 10:13 PM 被 IDGAF 編輯。
舊 04-04-18, 01:32 PM   #1125
david
The One

引用:
連收視都可以玩回歸原點

---

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 02:23 AM

手機版 | APP版