Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 12:26 AM   #51
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
聽日預計下晝lunch後派貨
lunch time可以慳返
唔信邪的話~可以試下去撞運氣~
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:36 AM   #52
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
即係話有新技可以另大劍/鎚儲力時間加快
好野
一開波就要砌番件
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:36 AM   #53
shincool
Junior Member
小豆

註冊日期: Jan 2008
聽日我會出ssp睇睇

舊 03-26-08, 12:37 AM   #54
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 新月 查看文章
聽日預計下晝lunch後派貨
lunch time可以慳返
唔信邪的話~可以試下去撞運氣~
thx 新月大哥情報,想問下知唔知聽日批價有冇變動?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:38 AM   #55
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
thx 新月大哥情報,想問下知唔知聽日批價有冇變動?
當日先知
不過我呢d唔係capcom asia客戶
都係再拆,所唔知客戶知道個批價未
我相信訂o左o既人都可以用$288買到o既
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:39 AM   #56
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
收埋霸龍裝,準備砌混裝
2G係混裝既天下

舊 03-26-08, 12:43 AM   #57
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
又係時候抉擇要外觀定性能b

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:45 AM   #58
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
ライトボウガン d 新對焦方法,唔習慣.........
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:45 AM   #59
kcf1201
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今集會唔會有番女僕裝
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 12:45 AM   #60
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
剣士系のフルミラスキル
フルミラバルカン

切れ味+1
ランナー
悪霊の加護
防御-20
合計スロット4

フルミラルーツ

心眼
切れ味+1
悪霊の加護
なまくら
合計スロット4

舊 03-26-08, 12:47 AM   #61
小嘉
The One

貫通彈做乜變左連射既
舊 03-26-08, 12:52 AM   #62
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: smalltung 查看文章
收埋霸龍裝,準備砌混裝
2G係混裝既天下
無錯 , 想再要有齊見切, 斬味, 業物 快磨 , 就要再花心機砌混裝了....
所以, 今集D 裝可以自己改色, 就係為左咁
太過不倫不類, 即使混左出來, D SKILL 幾出色都好
著上身都過唔到自己個關

舊 03-26-08, 12:59 AM   #63
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: levinjo 查看文章
無錯 , 想再要有齊見切, 斬味, 業物 快磨 , 就要再花心機砌混裝了....
所以, 今集D 裝可以自己改色, 就係為左咁
太過不倫不類, 即使混左出來, D SKILL 幾出色都好
著上身都過唔到自己個關
我反而著重性能多過外型,除非套野真係好靚啦,我就會唔理性能都用

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:07 AM   #64
Ginji

註冊日期: Feb 2006
引用:
不嬲都係睇外觀架啦

你唔係睇性能呀a

性能呢d野可以變

但係樣衰就一世架喇
Ginji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:07 AM   #65
AleX_X

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Castor 查看文章
我反而著重性能多過外型,除非套野真係好靚啦,我就會唔理性能都用
我係性能大於一切
話知佢幾樣衰我都會用
AleX_X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:13 AM   #66
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
我一直都用開
高耳
見切+2
砥石使用加速化

舊 03-26-08, 01:18 AM   #67
叉燒飯

註冊日期: Jun 2005
引用:
對我黎講外觀等於一切
所以有興趣既裝, 就算性能幾咁無能都會用

舊 03-26-08, 01:30 AM   #68
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: 叉燒飯 查看文章
對我黎講外觀等於一切
所以有興趣既裝, 就算性能幾咁無能都會用
同意@@
估唔到大家都係外觀型>皿<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:31 AM   #69
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
慣左無skill打,外表至上

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:33 AM   #70
小嘉
The One

女真係有水手服
仲有看板娘服

我變性係明智既
舊 03-26-08, 01:35 AM   #71
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 小嘉 查看文章
女真係有水手服
仲有看板娘服

我變性係明智既
反觀男角...攞著大劍指著我都唔去整
(樣都算,解說果度簡直叫大家唔好整 )
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:44 AM   #72
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: 小嘉 查看文章
女真係有水手服
仲有看板娘服

我變性係明智既
唔係既~
男仔都有男裝好既^^
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:47 AM   #73
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我四套咸書裝都冇晒,好灰

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 02:27 AM   #74
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: Castor 查看文章
青怪鳥裝好靚架 用啦 \/
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 05:34 AM   #75
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
當有上萬人玩緊既呢一刻,我地只可以輕嘆......!&&@*#&(@*^q&#@!!!!!!!!!!

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[CG]monster hunter 炎王龙装(全年齡健康的) 【子夜】 Cosplay同人MIX討論區 8 01-11-08 01:03 AM

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版