Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 02-29-08, 11:02 AM   #1
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

註冊日期: Jul 2006
謎一般的動畫

http://bladeak.blogspot.com/2008/02/natsumi-step.html

夏美的一步, 大家有無睇過?

絕殺 車輪斬 去舊迎新
=========================女忍殺==
edison1610 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 05:26 PM   #2
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
都好出名下既flash w

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 06:11 PM   #3
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=119117

搵得你好苦呀

此篇文章於 02-29-08 06:16 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-08, 06:35 PM   #4
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

引用:
作者: J+1 查看文章
原來已發... 御免ね

絕殺 車輪斬 去舊迎新
=========================女忍殺==
舊 03-01-08, 06:04 PM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
之前個topic都咁耐,只不過拎番出黎比之前未睇過私的做參考o者

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 08:50 PM   #6
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
睇完都唔知個動畫有咩咁靈異
我覺得比樓主昆左

雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 09:48 PM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
睇完都唔知個動畫有咩咁靈異
我覺得比樓主昆左

咪貼左之前另一個以前topic囉....你冇睇咩

不過靈異又唔算....係多左層黑色咁解

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-08, 11:57 AM   #8
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

http://www.geocities.jp/icefall_storm/advent.html

仲有二次創作, 不過比起原作就遜色啦

絕殺 車輪斬 去舊迎新
舊 03-12-08, 07:16 PM   #9
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
唔講我都唔記得自己發個呢個topic

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 11:22 PM   #10
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

註冊日期: Nov 2002
XBox Live GamertagUndeathwing
個flash 好似都出左3年lor....

二次創作有隻 一閃game都ok好玩架

舊 03-18-08, 12:07 PM   #11
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

引用:
作者: House 查看文章
唔講我都唔記得自己發個呢個topic
之後有無再詳細, 再恐怖既解讀?
例如有無人張成個故事重新flash 過?
佢落到地獄會點?

絕殺 車輪斬 去舊迎新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:17 AM

手機版 | APP版