Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 02-06-07, 02:26 PM   #1
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
大家見過幾多次UFO?

我見過兩次,
一次十年前晚上響窗外見到...
另一次下午響佐敦睇到!
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 03:26 PM   #2
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
下午??佐敦?? 咩形狀ga?
我上年係屋企附近見到幾舊發光體係天空閃過...

舊 02-06-07, 03:27 PM   #3
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: nelson888 查看文章
我見過兩次,
一次十年前晚上響窗外見到...
另一次下午響佐敦睇到!
飛碟定不明飛行物先? 飛碟就真係未, UFO就見過好多, 事關我成日唔知自己見到D咩...
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 04:03 PM   #4
Bigwater
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
一次都無
HOW SAD

其實大家相信外星人係MIB果種形式,但係完全未接觸過人類,呢種呢

舊 02-06-07, 04:30 PM   #5
星問
Insane Gamer
星問

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagbook2036@hotmail.com
見過四次

舊 02-06-07, 04:42 PM   #6
nelson888
Banned

引用:
作者: 佳佳里 查看文章
下午??佐敦?? 咩形狀ga?
我上年係屋企附近見到幾舊發光體係天空閃過...
個樣好普通,灰色圓型物体,一定唔會係飛機。
舊 02-06-07, 04:45 PM   #7
Rv250

註冊日期: Aug 2002
其實都唔算ufo, 因為事後已經identified
一次8x年喺屋企樓下公園玩玩吓見到火箭飛過,望落距離好近,
第二日報紙話某國發射火箭唔知點樣折射到
一次係大約97年夜晚望去對面山上空有紅色光點慢慢飄落,
第二日報紙話有人放孔明燈
個山頭經常山火都唔知係咪因為咁
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-07, 10:41 PM   #8
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: nelson888 查看文章
個樣好普通,灰色圓型物体,一定唔會係飛機。
汽球~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 02:18 AM   #9
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
一次都冇.
不過, 發夢就試過幾次.
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 09:10 PM   #10
purple_snow
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
PSN  ID12345678
未見過喎..........
發夢都好似未見過.............

舊 02-07-07, 09:26 PM   #11
nelson888
Banned

引用:
作者: BeBop 查看文章
飛碟定不明飛行物先? 飛碟就真係未, UFO就見過好多, 事關我成日唔知自己見到D咩...
果次晚上見果架真係好似飛碟,有圓型窗口!
舊 02-07-07, 10:58 PM   #12
Bahamut

未見過
不過鬼就見過不少次.... OTL
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 11:00 PM   #13
nelson888
Banned

引用:
作者: Bahamut 查看文章
未見過
我覺得見到鬼驚過見UFO好多!
舊 02-07-07, 11:45 PM   #14
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
1~2次
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 12:33 AM   #15
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
引用:
未見過
你本身係陰陽眼?

舊 02-08-07, 12:54 AM   #16

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
一次都冇
但上網睇唔少-.-有D好真下

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 01:28 AM   #17
Bahamut

引用:
作者: 佳佳里 查看文章
你本身係陰陽眼?
不知道, 又不知是否自己是否本身易招惹那些野....
大部份是在睡覺時半睡半醒狀態下遇到, 所以不肯定是否發夢
但有好幾次肯定是真的....
再講就off topic了?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 04:53 PM   #18
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
唔會喔, 都係02區, 講多少少點解"肯定是真的"?
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 07:44 PM   #19
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
從來都無見過ufo/uma

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 07:47 PM   #20
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
半睡半醒通常係發夢居多, 有d人發夢發得好真, 好難分~
有d人真又當發夢(夢遊果d人真係好得人驚)

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-07, 09:33 AM   #21
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
好想見,不過佢唔俾我見到
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 03:45 PM   #22
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
三年前泰國芭堤雅晚上九時左右, 上空有三個圓形發光體平排而行, 我坐在三輪車上不久便離開了

舊 03-12-07, 04:33 PM   #23
nelson888
Banned

引用:
作者: tigerj 查看文章
三年前泰國芭堤雅晚上九時左右, 上空有三個圓形發光體平排而行, 我坐在三輪車上不久便離開了
係唔係發光物體?咩色?
舊 03-12-07, 07:54 PM   #24
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
原本我可以見好多次UFO
但我reject晒
之後再冇UFO搵我loo...

舊 03-18-07, 09:19 AM   #25
nelson888
Banned

引用:
作者: 基路亞 查看文章
汽球~
係扁型

論壇跳轉

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版