Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-14-16, 03:18 PM   #101
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
"近日表明「積極考慮」選特首的財政司司長曾俊華,昨向特首梁振英請辭,數日內宣佈會否參選。"
職都辭左...重講數日內宣佈會否參選...無野吓話

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 03:25 PM   #102
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一講參選就計經費嘛

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 03:32 PM   #103
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
遞左上去都未批,等呀爺一批就講㗎啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 03:51 PM   #104
Rv250

註冊日期: Aug 2002
http://m.mingpao.com/pns/dailynews/w.../1481568129483

根據《行政長官選舉條例》,除了首任任期的特首可帶職參選,公職人員一律須辭職參選,換句話說,在中央宣布任免其職務前,曾俊華都不能正式宣布參選。
由手機版發出
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 07:54 PM   #105
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
"近日表明「積極考慮」選特首的財政司司長曾俊華,昨向特首梁振英請辭,數日內宣佈會否參選。"
職都辭左...重講數日內宣佈會否參選...無野吓話
反正都休左假,係會參選都開始約選委搞政綱。中共又唔會茅到唔俾你辭職ge。
係人都知佢想參選,所以早同遲都冇咩分別。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 10:06 AM   #106
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 001015 查看文章
反正都休左假,係會參選都開始約選委搞政綱。中共又唔會茅到唔俾你辭職ge。
係人都知佢想參選,所以早同遲都冇咩分別。
茅x
搬龍門 o

舊 12-15-16, 11:01 AM   #107
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
所以689 敗者復活我都信架
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 11:26 AM   #108
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: J+1 查看文章
所以689 敗者復活我都信架
由手機版發出
呢個在下覺得可能性唔高,淋病本身就係689既2.0,連ABC集團主席田大少都覺得可以接受,冇咩必要翻叮689…
不過土共唔批品客辭職到投票日就的確唔係冇可能。
得2個建制候選人既,3百票存唔存都在冇分別。

此篇文章於 12-15-16 02:03 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 01:56 PM   #109
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
唔俾辭職,品客要不要去勞工處求助

舊 12-15-16, 03:05 PM   #110
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 小草 查看文章
勞工處 VS 習近平
真是他_的有得打啊

舊 12-15-16, 03:08 PM   #111
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 小草 查看文章
勞工法例不適用於公務員

舊 12-15-16, 03:24 PM   #112
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
孽瘤正式宣佈參選特首

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 03:27 PM   #113
psidef

註冊日期: Apr 2007
R.IP

舊 12-15-16, 03:38 PM   #114
真!DC
Banned User
奉行我道

唔洗辭埋立法會議員?
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 04:12 PM   #115
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
勞工處 VS 習近平
真是他_的有得打啊
香港公務員九七後都係聽開江派枝笛,絕對有可能唔理習派既指示
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 05:22 PM   #116
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 真!DC 查看文章
唔洗辭埋立法會議員?
由手機版發出
計埋DQ班人,就黎夠五區公投。
可以諗公投選特首!
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 05:36 PM   #117
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
香港公務員九七後都係聽開江派枝笛,絕對有可能唔理習派既指示
由手機版發出
…不過照一直行徑黎睇,江派冇理由幫品客拆局喎。
真係唔駛聽而雨傘運動HOLD槍傳說又係真既,警察一早就開晒槍啦。

此篇文章於 12-15-16 05:39 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 09:00 PM   #118
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
吂.....掃把頭你個logo想講咩?
win

真係有呢個字
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...17062741669190

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 11:46 PM   #119
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
http://nextplus.nextmedia.com/news/l...0161215/460742

第一時間諗到佢想搵既應該去紅磡 暢行道/里

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-16, 10:56 AM   #120
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
吂.....掃把頭你個logo想講咩?
win

真係有呢個字
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...17062741669190

玩招財進寶 混合字以為好潮。團隊明玩佢。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-16, 04:05 PM   #121
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
講還講唔該貼相
等人 post 丁圖
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 06:02 PM   #122
T.K.
很黃很暴力

拎完三百幾票,話拎黎上白票
呢種左膠之最,有咩投票真係唔駛預佢
留佢係高地缺氧啦

張秀賢:唔投,佢做咩我可以唔受責
垃圾

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-01-17, 01:18 PM   #123
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-08-17, 03:20 PM   #124
T.K.
很黃很暴力

好似無主題講故宮??
呢招真係幾毒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-08-17, 03:24 PM   #125
真!DC
Banned User
奉行我道

到時附近日子實駐重兵
申請集合又話場地安排問題唔批
而且相信支聯會唔會玩
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章