Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-26-07, 01:12 AM   #376
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KKH 查看文章
兩個男人去尖咀, 事情唔似咁簡單, 應該有唔少壞事可以發生喎.
我成日都會同數個男人行老尖.....不過總冇事發生,
因為我地無錢

舊 07-26-07, 08:19 AM   #377
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
昨天在松屋時,我見到上次花展KK拿人家機子不停拍的那個メカネ子/
衣著還要和那一次的一模一樣,而且也是和她上次的那個同行在松屋試鏡中
昨晚看到很眼熟,以為識,但又想不起,今早起身時頭腦忽然清醒起來,想起此人就是那個人

有人身患眼疾,但又不向錢中醫

引用:
兩個男人去尖咀, 事情唔似咁簡單, 應該有唔少壞事可以發生喎.
是啊~整完之後仲有問題,大砲與我越來越多仇口

引用:
作者: DCIP 查看文章
吓!? 又去??? 又係35/2 ??!!!!
我才不信,你次次出去都多總是有目的

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我成日都會同數個男人行老尖.....不過總冇事發生,
因為我地無錢

舊 07-26-07, 09:11 AM   #378
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
我就冇做壞事...不過K君呢...

舊 07-26-07, 06:09 PM   #379
7thmoon
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
新人報到
Canon 350D
EF-s 18-55 II

舊 07-26-07, 07:30 PM   #380
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KTN 查看文章
昨天在松屋時,我見到上次花展KK拿人家機子不停拍的那個メカネ子/
衣著還要和那一次的一模一樣,而且也是和她上次的那個同行在松屋試鏡中
昨晚看到很眼熟,以為識,但又想不起,今早起身時頭腦忽然清醒起來,想起此人就是那個人

有人身患眼疾,但又不向錢中醫

是啊~整完之後仲有問題,大砲與我越來越多仇口

我才不信,你次次出去都多總是有目的
毒K真清楚我份人....我剛剛睇完症番黎啦

舊 07-26-07, 07:31 PM   #381
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 7thmoon 查看文章
新人報到
Canon 350D
EF-s 18-55 II
歡迎~ 多多拍多多貼~~ /

有時間多點來坐下~

Rice

舊 07-29-07, 12:28 AM   #382
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
上去上到...
來, 讓我呼應一下

舊 07-29-07, 11:24 AM   #383
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
來, 讓我呼應一下
我都黎呼應一下.....

舊 07-29-07, 10:07 PM   #384
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
唔係吓嗎!!!??? 你地三個都....

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 10:11 PM   #385
KTN
~♡

兩個兩個 斯文影我個支而矣

KK,需不需要開一個主題公園,用來作大砲醫院專用貼

有個人看了醫生不出醫生煲,罰金v

舊 07-29-07, 10:22 PM   #386
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: DCIP 查看文章
唔係吓嗎!!!??? 你地三個都....
我支80mm planar壞了鏡間快門

舊 07-29-07, 10:23 PM   #387
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
兩個兩個 斯文影我個支而矣

醫生煲???

舊 07-29-07, 10:31 PM   #388
KTN
~♡

不關你事
醫生"POST"

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
醫生煲???

舊 07-29-07, 11:14 PM   #389
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
找碴o個o的醫院, 唔係消費o個o的? 好丫, 開啦.

引用:
當然啦!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 01:49 AM   #390
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
[發爛渣]嘿!!除非玩到壞了,不然以後不會隨即買新玩具~[/發爛渣]
#
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 09:39 AM   #391
Strider
初段

到底邊個睇左醫生, 開左藥唔出post?!

惡即斬!

舊 08-01-07, 10:39 PM   #392
Strider
初段

小事一則

今日陪個客人去買nikon既shutter line...買買下買埋支105mm marco...
mount上部D2H, 感覺...好爽...
加多埋nikon既uv filter, 成set都係n記...連filter都係.

搞到我都拎埋塊cpl上手睇...我忍!!

最後拎左兩本canon既新catalogue走就算~

舊 08-01-07, 11:04 PM   #393
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

米爺大聖大慈大悲請我食龍蝦o既靚米 -

你係咪今個 weekend 有必要同我約會呢?

定係你因應器材狀況需要改期呢?
舊 08-03-07, 10:15 PM   #394
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

由於天生性格惡劣, 我又來搞事...

我: 啊, 你排了期借玩具腳是吧?
他: 對啊.
我: 那, 什麼時候去? (註: 我知道他去日本)
他: (沈默)
我: 丫, 是 9 號吧.
他: 去...
我: ... 去日本嘛?
他: 嗯, 去日本...
我: ...
他: ...
我: 啊, 對不起, 是回日本啊!
他: 去! 去!
舊 08-03-07, 10:19 PM   #395
KTN
~♡

為甚麼大家也常做出這種事

某人要返大陸

這個已經是一個深入民心的真實(逃~)

舊 08-03-07, 10:23 PM   #396
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

無計.... 我呢, 本來呢, 今天呢, 完完全全不打算玩野的啊.... 可惜人家的沈默反應, 令我真的以為自己用錯動詞啊!
舊 08-03-07, 10:25 PM   #397
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
無計.... 我呢, 本來呢, 今天呢, 完完全全不打算玩野的啊.... 可惜人家的沈默反應, 令我真的以為自己用錯動詞啊!
不不 .........用"回去"絕對無錯
你只會話"返祖國"..
幾時話"去祖國"呢?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:30 PM   #398
KTN
~♡

你用錯啦,人家平日可是聞名GAF的認字特警b

我早已經更正了這個大大的用詞文法上的錯誤

每次我也會正確地使用,返去/回去/返過去/你那邊/回祖家/返大陸等等的字詞

引用:

舊 08-04-07, 12:19 AM   #399
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
............真係好難估唔到係邊個

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 12:43 AM   #400
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
你班人的中文水平真差, 成日詞不達意~

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:12 AM

手機版 | APP版