Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
收藏品討論版>地址集中營~~
Busconcamp 10:12 PM 02-18-04
作者: :
Originally posted by 万次卍 :
我想問吓"樂富"區有無??
and ADDRESS??
THANKS
樂富中心已經起碼有2間~
重有吉吉島~
万次卍 02:33 PM 02-19-04
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心
Busconcamp 09:46 PM 02-19-04
Originally posted by 万次卍 :
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心
唔識講...
但樂富中心不太大,
1間係2/F,1間係3/F,
應該好易搵到~
星矢 02:17 AM 02-20-04
Originally posted by kog :

轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....
地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
kog 03:49 AM 02-20-04
Originally posted by 星矢 :

地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
果間d貨比樓上既貴幾元,選擇都比較少,
我最唔鍾意搵油時冇得自己簡,
有時要睇幾隻色先選擇到合式既油~~

首版<==佢入台灣"神x"d空心膠多,
不過當時信和買平好多(同一樣貨)~~v
万次卍 12:57 PM 02-20-04
Thank you Busconcamp 兄
我今日會去見識.
gamerroid 09:48 PM 03-12-04
美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!
Busconcamp 11:04 PM 03-12-04
Originally posted by gamerroid :
美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!
知否結業原因
租約期滿搬遷
貨品賣得太平(利潤低微)做唔住
gamerroid 09:25 PM 03-13-04
表面上是租約期滿而結業,真正的理由就不知道了。
Steward 08:36 PM 03-26-04
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
kog 09:43 PM 03-26-04
作者: Steward:
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
可否地址詳細D,方便有心人去搵...
kewell 10:15 PM 04-06-04
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
Busconcamp 11:34 PM 04-06-04
作者: kewell:
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
街市街同大河道恆生行入D~
共有2間老牌玩具店有模型賣~
kewell 01:11 AM 04-07-04
作者: Busconcamp:
街市街同大河道恆生行入D~
共有2間老牌玩具店有模型賣~
請問個兩間叫咩名呢?
唔該~~
jerry 12:06 AM 04-10-04
作者: kewell:
請問個兩間叫咩名呢?
唔該~~
大河道果間唔記得咩名,不過價錢唔平!另外一間應該係星星,價錢都係唔平!兩間都唔係太多款。反而葵芳葵涌廣場多D鋪頭,同價錢會平D!
kewell 02:44 PM 04-12-04
作者: jerry:
大河道果間唔記得咩名,不過價錢唔平!另外一間應該係星星,價錢都係唔平!兩間都唔係太多款。反而葵芳葵涌廣場多D鋪頭,同價錢會平D!
o, 我知道邊兩間了
星星係老麥轉彎再落個間
另一間叫"x亞", 近路德圍
兩間d態度都..
Sucka 03:19 PM 04-12-04
深水補有冇賣gk的店?
Busconcamp 10:23 PM 04-12-04
作者: Sucka:
深水補有冇賣gk的店?
乜叫gk...
kog 11:15 PM 04-12-04
作者: Busconcamp:
乜叫gk...
佢指首辦店...........
gamerroid 10:33 PM 04-28-04
Hello Hobby
大圍金禧商場124號舖

以上的店舖是新開的。
Sucka 10:56 PM 05-05-04
>偉利:
觀塘仁愛圍(101巴士站附近)
各類模型,sic,gundam fix,少量蛋蛋,軍事模型,搖控車,氣電槍,上色工具等等,價錢屬於正常價

leveling thinner$22
好貴喎
泰利 11:08 PM 05-27-04
今日見到尖沙咀星光行地庫機鋪隔離開左間扭蛋鋪, 有三十幾部扭蛋機
b_boy 01:54 AM 06-14-04
新界區
玩具王國
上水名都L26號

LEE間買蛋為主
etfwong 05:10 PM 06-28-04
作者: kog:
轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....

可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
kog 06:09 PM 06-28-04
作者: etfwong:
可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
我一向唔記地址............ \

合益地下上樓梯(唔係電動),轉左再轉左到尾就係........ \
中途都見到有一間,有d貨平過老闆娘果間,不過太細,入到去你眼望我眼.....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面