Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2016年梅雨~秋活,鬼怒改二送特大發動艇 VOL.11
anyone 12:18 AM 08-22-16
lv可以用臉搭救

試下打左先
輪椅女王今次唔拎有排等
Squall-Lucifer 02:06 AM 08-22-16
卒業

終於,終於來了
全艦娘Complete
(水無月遠征中未能合照)
Corex 09:47 AM 08-22-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
不齊導航 隊員平均70lv的新提督應唔應該挑戰e3 定係翻e1撈番伊26出黎就當完EVENT WW......
E3真係鬥閃等空襲嫁咋

<- 以為唔夠資源E3丙左
打完E4乙覺得唔使

恭喜樓上
Squall-Lucifer 10:29 AM 08-22-16
其實為了架銀河,E3是要打甲的
Squall-Lucifer 04:24 PM 08-22-16
http://www.nicovideo.jp/watch/sm29494851

元首
Squall-Lucifer 10:22 PM 08-22-16
夏活燒資記錄

LTKS 10:55 PM 08-22-16
攞到Aquila喇

小昭Teddy 11:21 PM 08-22-16
作者: Squall-Lucifer:
其實為了架銀河,E3是要打甲的
這遊戲不是只有甲嗎?
Squall-Lucifer 11:23 PM 08-22-16
作者: 小昭Teddy:
這遊戲不是只有甲嗎?
甲章只是被田中玩弄的證明啊
我最終不是切乙可能卡到現在.....
anyone 11:41 PM 08-22-16
作者: 小昭Teddy:
這遊戲不是只有甲嗎?
你走
Famitsubasa 01:49 AM 08-23-16
甲章只是被田中玩弄的證明啊
我最終不是切乙可能卡到現在.....
其實比田中玩弄的証明呢句呢...用黎自嘲會比較好
至少近呢4次活動 如果你對個甲章係完全冇興趣既話 尾關一開波直接打乙就可以了

既然選擇得打甲既咪當做個官方艦檢
Chris Redfield 02:33 AM 08-23-16
E3甲已斬殺, 斬殺期一次俾門神叫走後一入就搞掂,太好啦

https://youtu.be/Zzewp7NSGI4

依幾日可以慢慢去E4丙撈船先再打乙,唔想打甲咁自虐
28同Aquila都未有
anyone 04:43 PM 08-24-16
下次更新多聞丸計數器時報
Squall-Lucifer 10:46 PM 08-24-16
Poi有7.0.1更新,要將在Roaming裡的資料del了才可以正常運行
SiEG~~ 02:27 AM 08-25-16
終於捱完E3 ,,E4 進發
Squall-Lucifer 05:42 PM 08-27-16
作者: :
【七月作戦】による各サーバ群トップランカー提督を、
本日夜以降発表致します。
また、該當提督へお贈りする武勲褒賞「ささやかなプレゼント」も、
同発表以降に順次配信開始してまいります。

內容詳細は下記の通りです。
【七月作戦】
--------------------------------------------------------------
聯合艦隊基幹艦隊(1~5位)
●[試作艦戦] 烈風改
●[新型局戦] 雷電
●[新型水偵] 瑞雲12型(六三四空)
●[艦橋兵裝] 15m二重測距儀+21號電探改二
--------------------------------------------------------------
主力艦隊第一群(6~20位)
●[試作艦戦] 烈風改
●[新型局戦] 雷電
●[新型水偵] 瑞雲12型(六三四空)
主力艦隊第二群(21~100位)
●[試作艦戦] 烈風改
●[新型局戦] 雷電
●[新型水偵] 瑞雲12型
主力艦隊第三群(101~500位)
●[試作艦戦] 烈風改
●[水偵部隊] 瑞雲(六三四空)
烈風改,但我7月只有7百多位
rfdingo 05:51 PM 08-27-16
-,-烈風改 勁咩?以前活動通關送個一次,威左一期後而家好少用啦
Squall-Lucifer 06:32 PM 08-27-16
因為我沒烈風改
rfdingo 08:02 PM 08-27-16
因為我沒烈風改
乜都追全圖鑑 ...真係連訓都無時間
Squall-Lucifer 08:23 PM 08-27-16
去E2找歐根卻出了時津風3號機.......
anyone 11:50 PM 08-27-16
甲都唔追超享受derrrrrrrrrr
Einhander 02:03 AM 08-28-16
夏活全丙完
新英國艦英文發音好到好似機gen出黎咁
Squall-Lucifer 12:16 PM 08-28-16
作者: Famitsubasa:
其實比田中玩弄的証明呢句呢...用黎自嘲會比較好
至少近呢4次活動 如果你對個甲章係完全冇興趣既話 尾關一開波直接打乙就可以了

既然選擇得打甲既咪當做個官方艦檢
2016冬活3天全甲太易了,我今年春、夏活分別在E5和E4撞到頭破血流之後才轉打乙
春更加是直接轉成乙丙丙
rfdingo 12:55 PM 08-28-16
尋日有條友新一番a,b 各賣千幾,d花生炒到勁貴
LTKS 01:42 PM 08-28-16
全丙無痛苦
係我犯賤 死都要打全甲

標籤:艦これ, 艦隊これくしょん
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面