Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
david 03:55 PM 03-10-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
邊有咁好死,好以上年4月先開始 legendary 轉 account bond
以前 legendary 整一件 soul bond 一件,冇得轉人用痛苦到
仲要係紅武出前都無得轉STAT,SET死一個STAT O既...

ARAH門口隻王,停玩前都仲有同GUILD日日衝BOSS,打極佢都唔肯跌支GS PRECURSOR俾我,連橙武都唔多件...

好明顯係我人品TRAIT唔夠高...
細路翔 10:49 PM 03-10-15
死靈真係識玩既就勁到識飛,唔識玩既係副本根本阻住地球轉

元素砌緊might時用combo field是哪招?

傻的嗎?

有暴力刀仔/聚能唔用用斧頭頹轉又係低能,刀仔砌到最大力時3000 power一野插落去6-7000仲要快到啪啪聲
最慘係遇著十隻死靈八隻都係咁豬

因為依d天才我玩死靈時如果唔係掛住個dungeon master應該都會問答無用一入隊就比人大腳一伸
ヴィタさんさんKS☀ 10:43 AM 03-11-15
作者: 細路翔:
我依家等住資料片隻死靈可以拎起把sunrise然後去cosplay Arah副本門口前面果隻王
你...

咦公布左死靈可以揸大劍?
我記得幻術可以拎盾..
細路翔 11:08 AM 03-11-15
你...

咦公布左死靈可以揸大劍?
我記得幻術可以拎盾..
最早公報資料片時就已經用左死靈可以拎大劍做例子
david 01:34 PM 03-11-15
會唔會有新武器種類,好似GW1 O既SCYTHE,勁想NECRO用佢囉...
hitachi 06:08 PM 03-11-15
作者: david:
會唔會有新武器種類,好似GW1 O既SCYTHE,勁想NECRO用佢囉...
公佈資料片時話有長柄
細路翔 06:33 PM 03-11-15
應該有雙手斧或者陸上用既長槍?
細路翔 06:34 PM 03-11-15
好似GW1 O既SCYTHE,勁想NECRO用佢囉...
你比千幾金買個staff skin咪有
david 06:41 PM 03-11-15
作者: 細路翔:
你比千幾金買個staff skin咪有
有出過咩?上次上黑獅係咁易睇過唔覺O既...
david 06:43 PM 03-11-15
有無REVENANT資料?DERVISH變種?

如果人物SLOT/MAT EXPANSION做特價,同埋對翼再開賣,煩請通知一聲,EXPANSION出時應該會再死衝一下...
搖搖 10:36 PM 03-11-15
有無REVENANT資料?DERVISH變種?

如果人物SLOT/MAT EXPANSION做特價,同埋對翼再開賣,煩請通知一聲,EXPANSION出時應該會再死衝一下...
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24324&tnum=1

有d片可以睇下止痕先
搖搖 07:03 AM 03-13-15
本來預定10/3既更新延左期, 不過大陸果邊漏左d更新資料出黎www
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24384&tnum=8

• 世界之戰地圖的完成度不再計入總體世界完成度,世界之戰的地圖也不再有地圖完成獎勵了。 www
搖搖 07:07 AM 03-13-15
https://heartofthorns.guildwars2.com/en/

subscribe news letter 順便(? 登記埋close beta
不過要抽的
david 08:16 AM 03-13-15
作者: 搖搖:
本來預定10/3既更新延左期, 不過大陸果邊漏左d更新資料出黎www
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24384&tnum=8

• 世界之戰地圖的完成度不再計入總體世界完成度,世界之戰的地圖也不再有地圖完成獎勵了。 www
一早就要咁喇,100% MAP應該係純PVE先係正常O架嘛...
搖搖 07:14 AM 03-17-15
Revanant套野

到時應該都係開隻人類女人玩
重點

更新懶人包
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24409&tnum=4
david 08:02 AM 03-17-15
對護翼又有得賣了?
搖搖 08:37 AM 03-17-15
唔係啊
david 10:12 AM 03-17-15
失望...
ヴィタさんさんKS☀ 11:09 AM 03-17-15
Revanant套野

到時應該都係開隻人類女人玩
重點

更新懶人包
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24409&tnum=4
這套真的要整,比起原本套紅 ascended 甲外觀好太多
ヴィタさんさんKS☀ 11:11 AM 03-17-15
stability 改變 stack charage,不再 time base...wvw 即是要如何了

8 妙內中5下 cc 就完,幹我真的不帶戰士去 wvw 了
david 11:12 AM 03-17-15
這套真的要整,比起原本套紅 ascended 甲外觀好太多
ASCENDED甲係醜啦直頭...

咁呢套係咩甲?

對翼係課O既我知,其他真係唔知...
搖搖 04:59 PM 03-17-15
開新人揀revanant ,揀人畫面應該會show尼套
而家有data但係未正式揀到

Rytlock 係mist番黎應該都係著尼套
至少trailer(? 係

連4sil都睇唔出重點
Peter Yu 07:17 PM 03-17-15
重點係側乳?
我就唔信4sil會睇唔出
ヴィタさんさんKS☀ 12:42 AM 03-18-15
開新人揀revanant ,揀人畫面應該會show尼套
而家有data但係未正式揀到

Rytlock 係mist番黎應該都係著尼套
至少trailer(? 係

連4sil都睇唔出重點
點會睇唔出

作者: Peter Yu:
重點係側乳?
我就唔信4sil會睇唔出
果然係傳說中既工口勇者
6eo 01:45 AM 03-18-15
套衫nice
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面