Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
Alpha 05:30 PM 09-19-13
外置火牛新舊版比較,左: xbox one 右: 360

http://www.gamepur.com/news/12130-xb...ared-x360.html
D-Joe 05:54 PM 09-19-13
第二張圖右邊都係XB1既牛黎,似乎係除美版其餘都係國際牛

Between呢單新聞早上面個放料兩日就知有國際牛,睇黎有可信性
http://www.wpdang.com/archives/108273.html
大覺屋師真 02:56 PM 09-20-13
作者: taikin0901:
收到個email,如果google translate 無錯就係話部Xbox one唔可以送意大利以外嘅地方..........有無訂左嘅ching都收到呀?
之前手痕去試隻送forza ver都發覺無啦啦話唔送海外, 但果時冇諗到突然嚟料

決定到時去game鋪買
祝大家好運>O<
D-Joe 06:18 PM 09-20-13
作者: 大覺屋師真:
之前手痕去試隻送forza ver都發覺無啦啦話唔送海外, 但果時冇諗到突然嚟料

決定到時去game鋪買
祝大家好運>O<
你知唔知咩GAME鋪會入貨?
唔方便的可以PM
大覺屋師真 08:25 PM 09-20-13
作者: D-Joe:
你知唔知咩GAME鋪會入貨?
唔方便的可以PM
原本諗住amazon搞得掂, 都未出去問過
或者聽日出去問下先

頭先去玩亞睇睇WiiU歐美水貨做參考
食水都好深下

有冇人知有冇店舖會運水貨
Btw樓上美國個bestbuy係用轉運方式去訂黎香港?
佢食幾多?
玩亞係應該都係出貨先扣數架啦? 唔知去唔去買個保險好
D-Joe 08:49 PM 09-20-13
原本諗住amazon搞得掂, 都未出去問過
或者聽日出去問下先

佢食幾多?
玩亞係應該都係出貨先扣數架啦? 唔知去唔去買個保險好
玩亞目前仲係寫0$(未知咩價),所以只能用WiiU做參考
大覺屋師真 08:56 PM 09-20-13
玩亞目前仲係寫0$(未知咩價),所以只能用WiiU做參考
查實玩亞個預訂程序會係點呢?
頭先手痕試下, 又唔駛入定信用咭資料就sumit左. 睇嚟佢地會決定好晒價格後再叫你過數?
D-Joe 09:05 PM 09-20-13
查實玩亞個預訂程序會係點呢?
頭先手痕試下, 又唔駛入定信用咭資料就sumit左. 睇嚟佢地會決定好晒價格後再叫你過數?
似乎同amazon一樣出左貨先扣你錢
八仙果 10:42 PM 09-20-13
Microsoft:請水平放置你的 Xbox One

作者: :
雖說距離 Xbox One 上市還有幾個月的時間,但對那些已經為新主機空出位置的玩家,Microsoft 在這裡有一條建議。Xbox 產品主管 Albert Panello 在東京電玩展上接受 GameSpot 採訪時透露,他們的新主機「不支援直向放置」。Panello 表示 Xbox One 的光碟機設計並不適用於這種「姿勢」,如果玩家不聽從勸告一意孤行的話,等待他們的就只有「後果自負」啦。
http://chinese.engadget.com/2013/09/...rizontal-only/
http://uk.gamespot.com/tgs/microsoft...-risk-6414731/
大覺屋師真 10:46 PM 09-20-13
唔係化...... 點解直放都唔得架......
咁我要執定個位買多個架仔放佢先得....
シェンムー 10:50 PM 09-20-13
邊有位放呀, 傻的嗎?
D-Joe 11:23 PM 09-20-13
唔係化...... 點解直放都唔得架......
咁我要執定個位買多個架仔放佢先得....
作者: SHIJI.F.LAPPLAY:
邊有位放呀, 傻的嗎?
其實呢個唔係岩岩發表時就講過
部機真係一睇都好難直放架wo,連USB都放側前面
IDGAF 11:57 PM 09-20-13
外置牛、一定要連埋KINECT買同埋不能打直放的主機,
我相信宜家淨係玩PS3果班玩家又多個理由唔買了。

同埋XBOX One香港連發售日都未有,PS4就公佈咗12月香港會有。
ahleung 11:51 AM 09-21-13
M$真係以為自己整緊機頂盒/錄影機??
Lure 04:04 PM 09-21-13
http://ap.ign.com/en/news/9244/tgs-2...s-through-port

真係可以: "xbox one ~ Ps4"
D-Joe 04:22 PM 09-21-13
作者: ahleung:
M$真係以為自己整緊機頂盒/錄影機??
做緊PS1啫
D-Joe 09:36 PM 09-23-13
咁都得

百視通與微軟成立合資公司 打造家庭遊戲娛樂中心
http://tech.sina.com.cn/it/2013-09-23/17278761442.shtml
百視通發佈公告,宣佈與微軟(32.79, -0.85, -2.52%)達成合作,雙方約定共同出資7900萬美元組建合資公司。其中,百視通占股51%、微軟占股49%。

公告顯示,合資公司暫定名為上海百家合信息技術發展有限公司合資公司,擬註冊在上海自貿區,主要提供設計、開發、製作遊戲、娛樂應用軟件及衍生產品;銷售、許可、市場營銷自產和第三方的遊戲、娛樂應用軟件;遊戲機相關技術咨詢和服務等。雙方將拿出各自與業務相關的核心資源,在新一代家庭遊戲娛樂技術、終端、內容、服務等領域展開全面的合作。

微軟旗下擁有知名遊戲終端XBOX,全球銷量超過2400萬部,另外還正研發或運營《Ryse》、《極限競速》、《光環》(Halo)等多款熱門遊戲。

百視通是SMG控股的新媒體公司,目前市值超過400億元,擁有1800萬IPTV用戶,成為全球最大的IPTV運營商的百視通,還憑借45萬小時的內容版權庫。百視通還致力於構築新媒體產業集群,旗下IPTV、智能電視、OTT、手機電視等新媒體業務覆蓋到大陸20多個省市及東南亞。

公告稱,合作將推動百視通在中國及海外「一雲多屏」業務有關技術、平台、終端、內容、網絡、服務能力的全面提升,推進在遊戲產業領域的佈局。
now_loading 10:54 PM 09-23-13
你唔咁玩,大陸唔比你玩...... 會唔會出部類似神遊的鎖區機....

最怕佢係亞洲遲出就是為了不務正業攪tv
八仙果 12:34 AM 09-24-13
無獨有偶,我的 XBOX360 都是橫放,
現在看來跟第一代 XBOX 一樣,只可平放。
N0T51B 10:57 AM 09-25-13
今天見到實機...
比想像仲細部
HAKAIDER 01:13 AM 09-26-13
作者: N0T51B:
今天見到實機...
比想像仲細部
但仲有舊磚頭拖係尾.................

M$ 到依家都唔肯造内置火牛
CMS 02:52 AM 09-26-13
作者: HAKAIDER:

如果PS4裝到Windows..我會放棄XBONE

而且二部機結構太相近,太多數GAME都會出在PS4/XBONE

XBONE,外置火牛真係輸晒

不過現在己經好少打機,最少半年後才會買機(到時先考慮買邊一個)
D-Joe 04:45 AM 09-26-13
作者: HAKAIDER:

因為半年第一代Xbox內置火牛出過D事,估計就算佢地未來整到部XB1好似PSOne咁細都會死都外置火牛
因為驚左
now_loading 02:27 PM 09-26-13
360佢個火牛有樣勁, 插唔實會知..
ahleung 10:12 AM 09-27-13
我嚮頭版寫左個game list. 有興趣可以睇下.

而家D game越黎越難分類. 分錯類勿插(咁大力....)
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面