Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
yorkyork 04:33 PM 03-13-12
ubs 叉電開住機叉唔到
柚原このみ 05:38 PM 03-13-12
作者: osmium:
收到1000yen的朋友, 港行定日版機?
日 版 機
YHW 06:03 PM 03-13-12
咁有冇人係行貨機日PSN已經收倒1000 YEN?
Rance 06:09 PM 03-13-12
毛都無條...
benltc0000 06:16 PM 03-13-12
大陸巴士網果邊講,行版,美版都收唔到e-mail
本人行版一樣咩都收唔到
ist 06:44 PM 03-13-12
好似真係要日機+日acc先有一千yen
美堂蠻 07:05 PM 03-13-12
日機日acc都收唔到咁係咩...........:-)
柚原このみ 07:07 PM 03-13-12
我係9號晚登記
minekaoru 07:20 PM 03-13-12
作者: ist:
好似真係要日機+日acc先有一千yen
我都係日機日acc
都未收到email:-)
wailala19 07:30 PM 03-13-12
行版日AC乜都冇
assy 07:42 PM 03-13-12
9號晚dl卷,行機日psn乜都無
...:-)
YHW 07:45 PM 03-13-12
如果行版機真係冇1000YEN, 咁呢個乜春天國要畀0分 :-)
代官 07:48 PM 03-13-12
行日美機都收唔到:-)
wailala19 07:50 PM 03-13-12
作者: YHW:
如果行版機真係冇1000YEN, 咁呢個乜春天國要畀0分 :-)
0分咁高?負分la....
delkong 09:48 PM 03-13-12
作者: benltc0000:
大陸巴士網果邊講,行版,美版都收唔到e-mail
本人行版一樣咩都收唔到
行版收唔到e-mail x 2
minekaoru 11:49 PM 03-13-12
不過睇番佢個site上面寫

http://www.jp.playstation.com/psvita/cp/ticket.html

作者: :
※エントリー後、1週間以内にメールをお送りいたします。
未收到吧:-)
Rance 12:04 AM 03-14-12
PSVita (日本国内専用) 1台...
wailala19 12:08 AM 03-14-12
作者: Rance:
PSVita (日本国内専用) 1台...
STEP 1........
a-fung 12:11 AM 03-14-12
我有日版美版機.... 用錯左美版download張卷.... 唔比我用日版機download過囉.... T_T
九點半 01:17 AM 03-14-12
我想知如果我有隻psp game係dl verion,咁果隻game可以係psv 玩ma?

P.S,日機日a/c琴日已經收左1000yen,我用hotmail
武藤遊戲 01:42 AM 03-14-12
作者: 九點半:
我想知如果我有隻psp game係dl verion,咁果隻game可以係psv 玩ma?

P.S,日機日a/c琴日已經收左1000yen,我用hotmail
你就好我用港服玩所以我沒收到hotmail我都是日機來
看來買多張咭用日服玩
pet3 07:46 AM 03-14-12
作者: 九點半:

你用psv上psn
看到的就能玩
一小英口 12:44 PM 03-14-12
power smash 4 評價如何:-) 我搵唔到個topic

樓下賣緊22x 有d興趣:-)
Nick_hk 02:30 PM 03-14-12
jcb卡依家係咪CHARGE唔到?
BasakaHim 03:35 PM 03-14-12
原来填完即刻俾$
日機日a/c、用hotmail
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面