Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
hap3afrien 12:03 PM 12-07-11
作者: Irwin:
3DS係同對上果部機用同一個插頭沒錯 :-)

因為有唔少人都忘了其中有部過渡性機體叫NDSi的東西… :-)
我無DSi/ll, 都係以為同DS一樣:-)
enishi 12:07 PM 12-07-11
3d movie 係用 mjpg 格式,外國已經有人試左成功轉 video 入 3ds 睇
由手機版發出
tung999 12:07 PM 12-07-11
任天堂d機好多時都會有d插同舊機共用
sfc>n64 av線
gb>gba 對戰線
gbasp>nds 充電線
ndsi>n3ds 充電線
星矢 12:17 PM 12-07-11
請問3DS用電腦usb充電得唔得呢?
唔該
tung999 12:31 PM 12-07-11
作者: 星矢:
請問3DS用電腦usb充電得唔得呢?
唔該
可以的
不過要另外買條線
小毛明 12:42 PM 12-07-11
作者: enishi:
3d movie 係用 mjpg 格式,外國已經有人試左成功轉 video 入 3ds 睇
由手機版發出
oh, can you plz post the link?
wonder if i can turn the videos captured by W3 into 3DS format...
enishi 12:53 PM 12-07-11
作者: 小毛明:
oh, can you plz post the link?
wonder if i can turn the videos captured by W3 into 3DS format...
http://www.secondapps.com/neogaf/showthread.php?t=454012&page=11
Post#547
由手機版發出
小毛明 12:53 PM 12-07-11
作者: enishi:
http://www.secondapps.com/neogaf/showthread.php?t=454012&page=11
Post#547
由手機版發出
thx~:-)
enishi 12:58 PM 12-07-11
作者: 小毛明:
thx~:-)
補充:所有片時間最長十分鐘
由手機版發出
shodanng2 01:05 PM 12-07-11
唔知有冇數錯
擦身傳說2有57頂新帽
極似真係要爆三回先得
因為要故救自己個Mii國王同埋一對仔女

老任有新訊息
話一定要收集哂所有擦身傳說1既帽
先可以玩第二集
新買3DS堆人真係有排玩了(搖機換coin者另計)

擦身傳說2多左好多新元素
可以買上代擦過既玩家
可以近似色Mii組隊升Lv出Combo Attack
可以買唔同用途既portion
有分叉路

係時候要重溫擦身傳說1既攻略
http://www.thonky.com/find-mii-3ds/
有得睇番各顏色有乜用
seed2005 01:11 PM 12-07-11
Mii廣場突多左3百幾個Mii:-)
係咪MK7對戰過既人就會自動加入去?
enishi 01:20 PM 12-07-11
作者: seed2005:
Mii廣場突多左3百幾個Mii:-)
係咪MK7對戰過既人就會自動加入去?
係,Mii Plaza 新功能
由手機版發出
winsonandcyndi 01:29 PM 12-07-11
e shop 維護中.....爆咗服務器:-)
二打六車手 c.p 01:33 PM 12-07-11
作者: winsonandcyndi:
e shop 維護中.....爆咗服務器:-)
真係今晚都未得 ..... :-):-)
Netnet 02:29 PM 12-07-11
3DS Firmware UPDATE - 3.0.0-5E - New Mii Plaza features

www.youtube.com/watch?v=0saiPof_fgY

winsonandcyndi 04:34 PM 12-07-11
e shop 已經恢復 .
二打六車手 c.p 04:39 PM 12-07-11
作者: winsonandcyndi:
e shop 已經恢復 .
yeah いくぞ:-)
hin0404 04:48 PM 12-07-11
已更新,擦身廣場都搞成就
好心老任就好似ios咁整個game center
廠商鍾意加就加,又可以睇到朋友排名
wanwang 05:16 PM 12-07-11
Yeah:-)為左MH3G,我今日終於成為機主,進入大家o個家庭啦,以後請多多指教!:-)
不過呢,係度我想問個白癡問題,日版3DS有無得轉系統語言做英文架,THX!
cknjoshua 05:19 PM 12-07-11
唔係聽日咩...又轉左今日更新??
メソウサ 05:21 PM 12-07-11
作者: wanwang:
Yeah:-)為左MH3G,我今日終於成為機主,進入大家o個家庭啦,以後請多多指教!:-)
不過呢,係度我想問個白癡問題,日版3DS有無得轉系統語言做英文架,THX!
:-):-)
メソウサ 05:25 PM 12-07-11
加fc終於唔駛加完一個要撥返開頭先可以再加:-)
shodanng2 05:29 PM 12-07-11
作者: lph_1818:
已更新,擦身廣場都搞成就
好心老任就好似ios咁整個game center
廠商鍾意加就加,又可以睇到朋友排名
之前有文章講過老任game冇成就
係唔想劇透冇驚喜

我唔反對加成就/獎盃:-)
但好似Demon's Souls個D獎盃咁
預告哂有咩Boss打同獎盃有圖睇埋Boss既造型
呢D真係過份劇透睇完冇哂驚喜:-)
shodanng2 05:30 PM 12-07-11
作者: メソウサ:
加fc終於唔駛加完一個要撥返開頭先可以再加:-)
終於改善左啦:-)

不過最理想係有得比玩家將好友分group
易打理好多
cknjoshua 05:53 PM 12-07-11
all體驗版get!!!

今晚有排玩了-0-
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面