Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
02專區>雲海教 格羅茲尼第九十一公里《地震黑歷史》
yeah yeah 12:07 PM 03-16-10
今集真係悶到嘔..
佢以後唔好再講d咩功la...好悶.
亍 ◣ 10:17 AM 03-21-10
原來個傳聞唔係咁耐架咋....而家都出左公開信....
http://www.ikea.com.hk/chi/false_rumour.html

不過今個禮拜最經典都係明踩b浩係快活人唔求證就亂講呢單事:-)
*苔蘚* 12:18 PM 03-21-10
呢一集直情係聽完=沒聽,前面d吹水野都好過正題=.=
*苔蘚* 11:26 AM 03-28-10
中國發生咁大單野,我廿幾三十年來都冇聽人提過,家醜不出外傳?
亍 ◣ 09:47 PM 03-28-10
講到尾咪又係得一個理由.......唉....:-).....千年古城一朝了..............
*苔蘚* 08:22 PM 04-04-10
雲海以後講多d縣疑兇殺案就好.....
yeah yeah 12:07 PM 04-05-10
作者: *苔蘚*:
雲海以後講多d縣疑兇殺案就好.....
無錯..
頭2PARTS..呀祖講野悶到我..:-)
Nelly 02:32 AM 04-11-10
今集講埃及
我覺得還可以啦
*苔蘚* 09:58 PM 04-12-10
而家先知埃及係冇埃及人0.0
天空 07:44 AM 04-13-10
而家先知埃及係冇埃及人0.0
ME2 :-)

有時講下呢d都ok
當識多樣野
唔好講d乜乜功就得喇,悶到飛起
*苔蘚* 01:29 PM 04-17-10
最搞野係平胸哈特女王:-)
*苔蘚* 04:53 PM 04-18-10
阿祖的作用只係用來搞笑吧...
yeah yeah 01:44 PM 04-19-10
今集唔錯.....
T.K. 03:39 PM 04-19-10
阿祖的作用只你用來搞笑吧...
無計喎,你見佢自己都話唔知果集講咩,咁無做功課點會講得好?
Suda 02:06 AM 04-21-10
今集唔錯bor,雲海後期講到high過頭嗌錯名幾搞笑...荒島村子:-)
[CpSs]crabcrab 02:08 AM 04-21-10
真係估唔到我姨媽五十幾歲人都集集有聽
佢琴晚上o黎食飯話雲海講村島芳子講得好我真係打左個突orz
Nelly 10:02 PM 04-21-10
作者: [CpSs]crabcrab:
真係估唔到我姨媽五十幾歲人都集集有聽
佢琴晚上o黎食飯話雲海講村島芳子講得好我真係打左個突orz
難得一次我又聽哂全部 :-)
dc999 09:11 AM 04-22-10
作者: T.K.:
無計喎,你見佢自己都話唔知果集講咩,咁無做功課點會講得好?
佢有邊集係知自己講咩...有幾多次係我明佢講咩...其實佢究竟知唔知自己講咩...:-)

p.s.佢搞笑咩:-)
*苔蘚* 01:48 AM 04-25-10
巧合...估唔到咁悶...
yeah yeah 04:55 PM 04-26-10
似預見多過巧合
*苔蘚* 06:28 PM 04-26-10
作者: yeah yeah:
似預見多過巧合
人地個女讀傳理系關D聽眾鬼事咩:-)
係講總統果度好少少...
今次講到播歌佢兩個都未講完:-)
*苔蘚* 10:39 PM 05-02-10
第一次聽原來耶穌有孖生阿哥...
亍 ◣ 07:55 AM 05-03-10
反而唔知基督教係泛指晒信上帝的.......
*苔蘚* 09:52 AM 05-04-10
作者: jaVaj ◣:
摩門教徒都係叫自己做基督徒啦!當然而家香港好多"正統基督徒"唔會當佢地同天主教係基督徒...
Kurtmeyer 05:47 PM 05-05-10
作者: jaVaj ◣:
……那猶太教是信上帝,但他們絕對不會是基督教徒:-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面