Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
02專區>雲海教 格羅茲尼第九十一公里《地震黑歷史》
亍 ◣ 01:39 AM 03-13-11
播番o岩啦....會唔會播到3:30:-)
kcf1201 01:39 AM 03-13-11
作者: jaVaj ◣:
....係唔係重新播過:-)?
一陣又錯過:-)
Rance 01:43 AM 03-13-11
.....不如CUT鬼左而家呢堆廢話直去FILE好過啦.....
幽浮-_- 01:52 AM 03-13-11
唔怪之得啦,原來播錯...
明明開左題又唔講~
呢集又係唔知幾耐之前錄定...
佢會唔會播到3:30 XD
亍 ◣ 01:59 AM 03-13-11
一定唔係呢兩日....日本地震都冇講幾句.......
天空 02:12 AM 03-13-11
好悶呀今集。。。。頂
Rance 02:14 AM 03-13-11
呢個節目其實係咪叫恩雨之聲,個個星期都係基督教D o野....
天空 02:28 AM 03-13-11
作者: Rance:
呢個節目其實係咪叫恩雨之聲,個個星期都係基督教D o野....
完全唔想聽個d垃圾

我情願佢個節目宿到1粒鐘

拿拿聲開 file 好過 :-)
windart 02:58 AM 03-13-11
講緊呢單,最初睇到時就諗起あそびにいくヨ!:-)

作者: :
貓女UFO?俄羅斯上空出現UFO 還有不明喵喵聲

俄羅斯西伯利亞的空中交通控制台表示,他們在儀表板上看見UFO不明飛行物體,以時速9800公里的速度前進,同時迅速地變化方向向四面八方竄行,據控制員表示,他們還聽見一個聽起來像外星人的女性以無法理解的語言「喵喵叫」,相當匪夷所思。

這UFO出現在俄羅斯偏遠的鑽石大鎮雅庫茨克(Yakutsk)的上空,在距離海平面近2萬公尺的高空飛行,控制員表示,他們是在早晨目擊到這不明飛行物體。資料顯示,這段影片是在2月底上傳的,不過不知影片是何時拍攝的。

據控制員表示,他們一直從背景聽見女生的聲音,聽起來像是在喵喵叫,不是人類所懂的語言,他們試圖與UFO做溝通,不過未得到回應。

從儀表板上可以看出,貓女UFO的速度比其他的飛機要快上許多;控制員表示,他們當時想連繫其他飛機,不過UFO干擾了航空頻率。

原文網址: 貓女UFO?俄羅斯上空出現UFO 還有不明喵喵聲 | 頭條新聞 | NOWnews 今日新聞網 http://www.nownews.com/2011/03/02/91...#ixzz1FodWHqdt

Rance 02:59 AM 03-13-11
6km/h好快o既咩?
幽浮-_- 03:04 AM 03-13-11
作者: jaVaj ◣:
一定唔係呢兩日....日本地震都冇講幾句.......
我都係咁認為,因為佢地對日本地震隻字不提...

真係播到3點半... @_@"

(ot:原來聽呢個節目o既會員都幾多有睇廢怯少女 XDDD)
dc999 10:05 PM 03-15-11
估唔到星期六播錯野都係關祖哥既事:-)
http://www.wazzup.com.hk/viewthread....&extra=&page=1
天空 02:44 PM 03-16-11
作者: dc999:
http://www.wazzup.com.hk/viewthread....&extra=&page=1
今個星期就知咩事:-)

祖哥真係好流呀。。。。
Suda 02:48 PM 03-16-11
作者: dc999:
係時候祭祖:-)
大情大性武大帝 05:13 PM 03-17-11
我想問下,播錯D咩?
亍 ◣ 09:50 PM 03-17-11
頭半個鐘播錯舊帶.....
機動盜賊首領-電 05:06 PM 03-21-11
今集講返點解播錯.
同埋今集變咗時事節目.
J+1 10:05 AM 03-31-11
903有廣告銀河道士X云海?
時間未有...
由手機版發出
幽浮-_- 04:08 PM 03-31-11
作者: J+1:
時間未有...
由手機版發出
銀河道士?係咪艾粒果d惡搞節目?:-)
天空 09:01 PM 03-31-11
作者: J+1:
時間未有...
由手機版發出
好似4月4日‵

好期侍呀:-)
亍 ◣ 09:16 PM 03-31-11
....睇黎唔係節目

@DONALD當奴:銀河道士現身~與神怪大王雲海大師一同主持期間限定古靈精怪節目「叱咤902」,4月4日晚隨時現身!每夜十零分鐘嚇一嚇笑一笑!望各八卦佬支持支持。推廣期內送你雲海開光髮乳與奴奴每日飲用的增高汁一加侖!

雲海, blog說﹕

「有些人也猜到,我將會同Donald一起惡搞靈異節目,星期一至五,每晚在903打游擊,短短地,內容有別於一般節目,想無包伏地玩CULT !將會在2011年4月4日開波,大約玩4個月!密切留意。」

焗你聽成晚:-)
mikemike 09:16 AM 04-03-11
聽1872遊花園時,話下星期一會響佢地個時段播!
Nelly 10:53 PM 04-04-11
原來係 12:50 左右..
闇影風 12:58 AM 04-05-11
比平時仲難理解 :-)
亍 ◣ 11:05 AM 04-05-11
完全無視了:-)

聽光明頂講世界未日
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面