Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
大力 09:35 PM 11-19-02
作者: :
Originally posted by 力"卜一 :
係呀,今日走左去標準打左幾鋪,搭左條友用高達我用青bb兩勝兩負咁啦,不過今日撞到標準既人唔係太勁,當然我仲屎啦,我隊友死兩隻高達仲快過我死兩隻青bb,隻高達竟然唔夠人地隻吉姆打,人地隻高達就更加唔洗講啦,死得仲快...:-)
不過有一鋪一口氣同我隊友殺左四隻吉姆,因隻吉姆死親之後都出係我地隔離,so lucky~:-)
哦,原來係咁~~~:-)
做乜打機唔call我?!
一赤長 09:43 PM 11-19-02
Originally posted by 力"卜一 :
係呀,今日走左去標準打左幾鋪,搭左條友用高達我用青bb兩勝兩負咁啦,不過今日撞到標準既人唔係太勁,當然我仲屎啦,我隊友死兩隻高達仲快過我死兩隻青bb,隻高達竟然唔夠人地隻吉姆打,人地隻高達就更加唔洗講啦,死得仲快...:-)
不過有一鋪一口氣同我隊友殺左四隻吉姆,因隻吉姆死親之後都出係我地隔離,so lucky~:-)
標準D人算勁ga la!!
有見二,三等兵嗎??
他們係超勁的!!
一赤長 09:47 PM 11-19-02
Originally posted by 伍等兵dan :
妳好
好似見過妳個名...
唔知邊個網...
好out啊!!!
芷霞 10:48 PM 11-19-02
Originally posted by 史提芬_恒基SHK :
芷霞 <----佢好靚女ga.....:-)
恆基兄:-)
真係去到邊都見到你架喎
仲有唔好亂講野好喎:-)
一赤長 11:02 PM 11-19-02
to 靚女:
去開邊度打機?:-)
一赤長 11:08 PM 11-19-02
唔so我:-)
仆 夕 02:49 AM 11-20-02
因為呢樹根本就冇'靚女'呢個人
dan 02:54 AM 11-20-02
Originally posted by 大埔開心渣古王 :
好out啊!!!
你仲out la~
溝女乜要響forum架? :-)
只係我真係響唔知dm gf km 邊個網見過佢個名姐
力"卜一 03:11 AM 11-20-02
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

標準D人算勁ga la!!
有見二,三等兵嗎??
他們係超勁的!!
我今日遇到個o係標準用龜霸既....真係唔係佢果皮,我未識打dx之前已經見佢係咁既級數,佢可以用龜霸唔洗死,仲完全比佢黑死左隻雙面蟹:-)
不過果個人用肥蟹仲勁,冇野講...:-)
阿魚 04:59 AM 11-20-02
二,三等兵應該係聯合吧....
一赤長 08:24 AM 11-20-02
Originally posted by fishs330 :
二,三等兵應該係聯合吧....
有次我見到係標準......
我鬼知標準定聯合咩......
楊過 11:02 AM 11-20-02
小弟乃DX雜魚一條
請多多指教:-)
12:54 PM 11-20-02
Originally posted by 楊過 :
小弟乃DX雜魚一條
你識唔識黯然銷魂掌先:-) :-)
二伍 01:23 PM 11-20-02
有g高達打o個時
咁佢咪會識囉
一赤長 03:37 PM 11-20-02
Originally posted by 楊過 :
小弟乃DX雜魚一條
你係mi開心o個個"楊過"啊!!:-)
二伍 03:59 PM 11-20-02

你係mi開心o個個"楊過"啊!!:-)
乜開心有人自稱"楊過"O既咩????
鋼騎王Thunder 04:43 PM 11-20-02
我係新來ga~~~~~~平時最愛玩高達
歡迎和我討論一下街機高達ga野:-)

我想一問大魔閃光彈能否擋激光呢?????????
電腦我見過佢用過.........
不過本人不懂此神技
請問有否高手用過???????
大粒麥 04:59 PM 11-20-02
哦哦
hello
but...
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=11171
仆 夕 05:57 PM 11-20-02
睇黎令胡沖同楊過之戰好快就會展開啦:-)
一赤長 06:38 PM 11-20-02
Originally posted by 二伍 :

乜開心有人自稱"楊過"O既咩????
真係:-)啊......:-)
二伍 10:52 PM 11-20-02
一o黎就亂開topic
好大膽
湯米 11:19 PM 11-20-02
想問一下,乜新黎既人要去自我介紹區???
Wtak 11:38 PM 11-20-02
Originally posted by 二伍 :
一o黎就亂開topic
好大膽
人地一來到,就要嚇一嚇人先:-) :-)
magnum 01:35 AM 11-21-02
我覺得最大的問題是, 題目改得很差!
題目應該帶有主旨的作用, 令人一看便知道內容大約是什麼
lunlun6666 06:13 AM 11-21-02
hihihihi
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面