Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
東方之旅既團長 10:58 PM 09-26-02
我係雜魚來ga~
型人呀死 09:59 AM 09-27-02
作者: :
Originally posted by 尼斯 :
真係好想好想同gum多位超勁o既神人&強者&勁者打下~~~
o個次o係其他forum(fc)見到magnum post 14/9o既meeting,
may去睇下lor, 點知勁到.....

真係好想試下做砲灰~~~
尼斯你好~~~
你做砲灰就一齊~~~呵
我打咁耐都仲係咁魚~~~
我就一定有排做砲灰嫁啦~~~>.<
得閑一齊打~~
少司令 04:45 PM 09-28-02
偶是新手啊
大粒麥 04:46 PM 09-28-02
hi
仆 夕 12:12 AM 09-29-02
Originally posted by 少司令 :
偶是新手啊
放心~~呢度冇乜高手架渣.....
少司令 12:23 AM 09-29-02
Originally posted by 仆 夕 :

放心~~呢度冇乜高手架渣.....
但係有個人叫自己做(人)渣古王喎
咁惡o既?
一赤長 12:32 AM 09-29-02
係咩?
二伍 12:37 AM 09-29-02
Originally posted by 少司令 :

但係有個人叫自己做(人)渣古王喎
咁惡o既?

我叫二伍
都唔見得我專打partner丫
一赤長 12:47 AM 09-29-02
Originally posted by 二伍 :

我叫二伍
都唔見得我專打partner丫
我見你都少打"二伍"呢個名!!
仆 夕 04:03 AM 09-29-02
但係點解我成日仆夕既?
連連 06:01 AM 09-30-02
因為你part華華law~~~
yamaha 03:20 AM 10-01-02
HI ALL ~
二伍 02:31 PM 10-01-02
Originally posted by yamaha :
HI ALL ~
呀yamaha兄
你打乜機多?
係咪玩音樂?
二伍 02:35 PM 10-01-02
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

我見你都少打"二伍"呢個名!!
因為我鍾意o左娜娜囉
同埋唔好俾人見到我
以免被人圍
仲有開心越來越多人冒我o既名
但係技術就有點兒那個....
雖則我都成日輸
尼斯 07:53 PM 10-02-02
Originally posted by 型人呀死 :

尼斯你好~~~
你做砲灰就一齊~~~呵
我打咁耐都仲係咁魚~~~
我就一定有排做砲灰嫁啦~~~>.<
得閑一齊打~~

好呀~~~~~
一齊做炮灰~~~~

我去開(旺)標準, 聯合,(尖)88, 金星 & 紅磡得利咖~~~~~
C@T 12:07 AM 10-04-02
哈囉~
新仔報到~
二伍 09:18 AM 10-04-02
Originally posted by C@T :
哈囉~
新仔報到~
你好
你玩乜game o架?
C@T 01:49 PM 10-04-02
基本上乜都玩, 玩得最多係
KOF98 同 Virtual Striker 2 ver.2000
擅長俾人炒三同數蛋.... :@_@":
yamaha 05:32 PM 10-04-02
近期玩WE 呀 ~ 其他小玩左
taipk 01:16 AM 10-05-02
test
vov430 12:16 PM 10-06-02
test d 乜啊?
~@千千@~ 01:21 AM 10-07-02
Originally posted by vov430 :
test d 乜啊?
test 下會唔會俾人delete post.......
~@千千@~ 01:22 AM 10-07-02
我post 左 95 次都未報到tim.......

HI ~
~@千千@~ 01:25 AM 10-07-02
Originally posted by 尼斯 :

好呀~~~~~
一齊做炮灰~~~~

我去開(旺)標準, 聯合,(尖)88, 金星 & 紅磡得利咖~~~~~
我成日都係你講呢幾到出沒....你用乜名?
你係紅磡德利,聯合同88....好大機會見過...
多多指教
Melo 01:27 AM 10-07-02
HI~
新仔報到~
獨姑一味打Gundam
通常系時代or灣仔集成隔離出沒
個名係<艦長>, mo mud實力
請多多指教,多多指教~
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面