Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
一赤長 03:02 PM 09-12-02
作者: :
Originally posted by 赤色渣古 :
阿釘個網最大問題係D POSTS好亂同RE RE下話唔俾RE......

唔...........:-)
dan 04:40 PM 09-12-02
Originally posted by 赤色渣古 :
阿釘個網最大問題係D POSTS好亂同RE RE下話唔俾RE......
冇法...
就轉LB5000,好嘛?
定phppb
赤色渣古 04:44 PM 09-12-02
無用過, no comment...
dan 05:15 PM 09-12-02
Originally posted by 藍色的麥斯 :
最近有唔少新人都係來自dan個私人網的,
到底係點樣黎哩度??
係咪有人睇到聯合部DX上面個BANNER???
我個網本身有link過黎GAF
同埋 efsfvszeon.uhome.net
唔比人響我討論版post link主要係自己唔鐘意
阿魚 09:23 PM 09-12-02
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

因為link左黎哩度:-) !!而dan個私人網的talk room又容不下我:-)
便黎哩度:-)
點會容不下你???
係你自己唔留言咋-_-":-) :-) :-)
一赤長 09:43 PM 09-12-02
Originally posted by fishs330 :

點會容不下你???
我在dan個私人網第一個post就俾人x到飛起:-) :-) !!!又點會容得下
:-)
一赤長 10:01 PM 09-12-02
Originally posted by fishs330 :

點會容不下你???
我在dan個私人網第一個post就俾人x到飛起:-) :-) !!!又點會容得下
赤連邦兵 10:34 PM 09-12-02
Originally posted by 藍色的麥斯 :
最近有唔少新人都係來自dan個私人網的,
到底係點樣黎哩度???
我好耐之前已經係哩個Forum 出現過架la :-) :-)
不過無乜人記得之ma :-) :-)

To 乜林兄:
嗨嗨 ~~~~:-)
阿魚 10:47 PM 09-12-02
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

你冇留意咩......串你果個人係我地唔識,連佢個留言名都係求其打既
證明d人只係想搞事串下人ja嘛:-) :-)
hackhack 11:08 PM 09-12-02
Originally posted by 赤連邦兵 :

我好耐之前已經係哩個Forum 出現過架la :-) :-)
不過無乜人記得之ma :-) :-)
我都是...:-)
一赤長 11:11 PM 09-12-02

你冇留意咩......串你果個人係我地唔識,連佢個留言名都係求其打既
證明d人只係想搞事串下人ja嘛:-) :-)
口我.................:-)
札古斯<tai po> 12:34 AM 09-13-02
一個討論版應該自由度好大gei~
言論自由ma...惡意中傷就唔好lar:-) :-) :-)
EX-S GUNDAM 12:42 AM 09-13-02
Originally posted by 伍等兵dan :
我個網本身有link過黎GAF
同埋 efsfvszeon.uhome.net

你地明嗎??DX機友們??:-)
dan 02:21 AM 09-13-02
Originally posted by EX-S GUNDAM :
你地明嗎??DX機友們??:-)
咁又點?
個網我既 =)
阿魚 02:30 AM 09-13-02
Originally posted by 札古斯 :
一個討論版應該自由度好大gei~
言論自由ma...惡意中傷就唔好lar:-) :-) :-)
我又唔係版主...
無得delete個post架...
何況係言論自由,佢要post d乜野,我都理唔到:-) :-) :-) :-)
基路亞(正版) 07:03 PM 09-13-02
我係由最速傳說討論區來的,謝多多指教:-) ,頭文字D玩家一名:-)
Basara 08:56 PM 09-13-02
Originally posted by 基路亞(正版) :
我係由最速傳說討論區來的,謝多多指教:-) ,頭文字D玩家一名:-)
hi ~~
搖搖 09:08 PM 09-13-02
搭訕王呀呀呀呀~~~~~~
基路亞(正版) 09:09 PM 09-13-02
Originally posted by 傑 :
搭訕王呀呀呀呀~~~~~~
搖搖板:-)
MKB 09:10 PM 09-13-02
This topic will be locked:-)
呢度唔同最速,嚴好多架~~:-)
搖搖 09:15 PM 09-13-02
Originally posted by 基路亞(正版) :

ark post~____~

唔好再犯

尼度唔可以嫁...
MKB 09:17 PM 09-13-02
唔好呃POST或只POST ICON,好醜都打幾隻字落去。

嚴禁出現粗口或其他侮辱字句。

凡開TOPIC者,於內容只POST ICON,不論TOPIC多有意義與否,一律列為呃POST。

請係正確討論區開TOPIC~此舉係對該區版主之尊重行為。

請盡量不要重覆主題或類似內容的文章,及不要發表一些與該版無關之主題。

我地呢到係討論區而唔係CHAT ROOM,請唔好開尋人TOPIC!
亦請勿開個別『友好』談天主題!
睇睇版規先,如果唔係你好唔得閒~_______~
一赤長 12:37 AM 09-14-02

我又唔係版主...
無得delete個post架...
何況係言論自由,佢要post d乜野,我都理唔到:-) :-) :-) :-)
算la!!都係好耐之前!!:-) :-)
WAI1982 02:16 AM 09-14-02
HIHI,各位好,小弟初次上來,本人最喜愛的是STG遊戲的,亦看到論壇有很多高手,請多多指教(我玩1945III較多)
連連 11:33 AM 09-14-02
你好你好~~~
有冇打DX or 頭文字D架?
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面