Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後
Neo Entertainment TREND>無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 Vol.2
GreenTea 12:02 PM 12-19-16
就係佢2公婆搞到成套劇d人死既死傷既傷 :-)
信長 10:08 PM 12-20-16
胡囧喊足一粒鐘
信長 10:20 PM 12-25-16
套喋血 D 配樂真係好唔得
成集都幽怨TONE "鳴~~~鳴鳴鳴~~鳴鳴 "
Dangerous-boy 09:36 PM 01-01-17
套八點半好睇過九點半好多!可惜被cut了三集 :-)
套九點半看了幾集已棄番了!
滅龍士 02:09 PM 01-08-17
連廿三年前冇字幕版獎門人都夠膽死下晝點三做,低bb正路唔使9年就玩完:-)
怪人怪人 03:40 PM 01-08-17
作者: 滅龍士:
連廿三年前冇字幕版獎門人都夠膽死下晝點三做,低bb正路唔使9年就玩完:-)
歲月流聲MODE,完全COPY緊ATV死亡之路
pet3 01:43 PM 01-09-17
我昨天以為寶寶亂按超級cctvb的 搖控去左經典台OTL
大覺屋師真 02:07 PM 01-09-17
最後的廣東話大台都搞死埋
可以正式播CCTV
計画通り
滅龍士 03:33 PM 01-09-17
作者: 大覺屋師真:
最後的廣東話大台都搞死埋
可以正式播CCTV
計画通り
咪唔記得仲有99台同奇妙電視呢兩間新台喺度扯大䌫m9:-)

喺米田共濫炒哂香港地D免費廣東話台夾硬播屍屍tv之前,會做返場小小超vs吳光正嘅大龍鳳先:-)
信長 03:49 PM 01-09-17
最近續上網,送MY TV SUPER
我feel佢地同其他尼D大型機構夾計,夾多D人用MY TV SUPER
再將重心轉過去
大破人間 03:57 PM 01-09-17
作者: 信長:
最近續上網,送MY TV SUPER
我feel佢地同其他尼D大型機構夾計,夾多D人用MY TV SUPER
再將重心轉過去
我都係續上網送
我覺得MY TV SUPER真係唔錯
選擇既台多, 點播都唔少
外購節目如DOCTOR X4同逃恥等等都追得幾貼下.

不過缺點係字幕出得慢左少少
pet3 04:02 PM 01-09-17
作者: 大破人間:
我都係續上網送
我覺得MY TV SUPER真係唔錯
選擇既台多, 點播都唔少
外購節目如DOCTOR X4同逃恥等等都追得幾貼下.

不過缺點係字幕出得慢左少少
DOCTOR X4 要錢吧

我按咩野點播都要比錢.....

仲有好lag

要重新開機先無事

但一陣之後又lag過
大破人間 04:14 PM 01-09-17
作者: pet3:
DOCTOR X4 要錢吧

我按咩野點播都要比錢.....

仲有好lag

要重新開機先無事

但一陣之後又lag過
要錢的沒錯

因為寬頻續約會送基本點播組合, 其實包左大部份野
而且因為有送埋佢個TVB BOX, 所以我直插LAN線的, 都算順(我寬頻得100M)
pet3 04:20 PM 01-09-17
要錢的沒錯

而且因為有送埋佢個TVB BOX, 所以我直插LAN線的, 都算順(我寬頻得100M)
我是插線1000m

會lag 應該是說
部機唔夠ram吧
有殘影果種

但果盒仔完全關機重開就無事一陣
大破人間 04:50 PM 01-09-17
作者: pet3:
我是插線1000m

會lag 應該是說
部機唔夠ram吧
有殘影果種

但果盒仔完全關機重開就無事一陣
我覺得應該係個盒仔有問題吧...
我暫時睇左一個月都未見殘影, 話唔到用耐左我就會有:-)
Busconcamp 12:16 PM 01-11-17
要錢的沒錯

而且因為埋佢個TVB BOX, 所以我直插LAN線的, 都算順(我寬頻得100M)
嚴格黎講個TVB Box唔係送(要還既就唔係送)
送既...只係基本組合服務~:-)
GreenTea 01:49 PM 01-12-17
你唔講我都唔知個myTV SUPER原來要還 完合約30日內 :-)
大破人間 02:49 PM 01-12-17
作者: Busconcamp:
嚴格黎講個TVB Box唔係送(要還既就唔係送)
送既...只係基本組合服務~:-)
筆誤, sorry:-)
大情大性武大帝 05:55 PM 01-12-17
要錢的沒錯

我直頭攞都無去攞…
信長 01:50 PM 02-15-17
套謎,見到金剛 細細粒,真係有化學作用,令人想熄電視的化學作用
Tvb 標榜咩劇力萬轟,黑色喜劇,幾套都好伏
8點半果套反而好睇好多
鐵之侍 02:42 PM 02-15-17
我倒覺得套迷暫時還不錯,這種前因後果的劇情

8時半的親子的確不錯,txb 還是拍這些貼近我們香港人生活的題材好過之前那兩套懶是有格的廢片:-)
Dangerous-boy 10:31 PM 02-20-17
套迷睇鄭生行運超人上身,真係好鬼過癮!:-)
不過其餘兩條線就真係好唔掂!:-)

親親我好媽真係近期佳作!:-)
martinnitram 11:35 PM 02-20-17
作者: Dangerous-boy:

9:30pm: 其餘兩條線未出吧? 都係睇阿田黑化

8:30pm: 黃智賢同江美儀鬧交呢場好鬼似真, o的說話速度夾得好準.
暗黑騎士 12:11 PM 02-21-17
作者: Dangerous-boy:

橡膠泳條綫幾得意, 反而金剛到現在都唔知做乜, 成日都係搵工
信長 09:28 PM 02-23-17
大女果段拍得好睇..
江嘉敏做戲好自然
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23  ... 最後

返回主題版面