Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
飲食版>非老麥漢堡包店討論
陸奧 貴志 09:29 PM 03-23-08
作者: usayarE:
triple o's

美國d帝國主義係咁⋯
不過間野唔錯,大件新鮮足料
係貴左D遮
都唔係d喇...... 1個combo=bk2個咁滯.....
凍檸茶 11:48 PM 03-23-08
Freshness
今日响尖咀~
用左張買飽送牛包卷
(門口派卷~)
22蚊2個包~
超滿足

不過話時話要用到派優惠
但仍然唔多人~
Freshness真係要做d野先得~
HikariY 12:07 AM 03-24-08
作者: kin~kin:
都係果句, 香港幾時開lotteria....
x2
以前係日本讀書個陣成日食~
好掛住佢個蝦包
Norm 01:25 AM 03-24-08
作者: 驚寂:
Shake'em Buns d野食重調味料同有d辣,芝士薯條同milkeshake都幾唔錯
Ruby Tuesday既Colussus超級正
要計埋餐廳就好多了...想試duke burger...
GUSTAV 03:29 AM 03-24-08
作者: 凍檸茶:
Freshness
今日响尖咀~
用左張買飽送牛包卷
(門口派卷~)
22蚊2個包~
超滿足

不過話時話要用到派優惠
但仍然唔多人~
Freshness真係要做d野先得~
佢d飽冇特別得黎又要貴過人
我真係冇咩興趣山長水遠去食佢
有劵都咁話
david 10:10 AM 03-24-08
作者: GUSTAV:
佢d飽冇特別得黎又要貴過人
我真係冇咩興趣山長水遠去食佢
有劵都咁話
係唔算特別,但起碼真材實料先,你諗o下你俾o既價錢,同某專買擺兩個月都唔會變壞o既薯條o既連鎖店,你就會覺得該連鎖店賣o既o野根本唔值佢個價,相比下係超貴添。
ist 10:28 AM 03-24-08
時新超好食!!!
但地點好偏僻
cmisd 06:03 PM 03-25-08
作者: ist:
時新超好食!!!
但地點好偏僻
紅磡個間? 一日都好多人
DevilElvis 10:31 AM 03-31-08
Mos 黃埔開分店,E家裝修緊
sqling 10:53 AM 03-31-08
作者: DevilElvis:
Mos 黃埔開分店,E家裝修緊
中產地帶

應該有得做

不過開響邊, 又美食坊?
DevilElvis 11:14 AM 03-31-08
作者: sqling:
中產地帶

應該有得做

不過開響邊, 又美食坊?
吉吉島入面(以前10蚊店果個area)
二伍 01:46 PM 03-31-08
Shake'em Buns d野食重調味料同有d辣,芝士薯條同milkeshake都幾唔錯
Ruby Tuesday既Colussus超級正
ruby tuesday好貴喎
迫人入會返去再幫襯
ZAKU0079 01:47 AM 04-22-08
前幾日睇到灣仔集成中心隔離座大廈有間Burger KING在裝修
SamTse 02:30 PM 04-22-08
計連鎖漢堡包店
都係最鐘意triple o's

有無人食過Burgeroom?
傳聞比triple o's更好食
Metatron 02:55 PM 04-22-08
Shake'em Buns>MOS>>Freshness>壁>Triple O's
Shake'em Buns有0的辣醬個個真係幾好食,係遠左0的
MOS都好,而且選擇多
Freshness無甚特別,食左兩次就唔會去
Triple O's,可能我唔習慣,0的味道好混亂,完全分唔到有咩料係入面
HFK 04:17 PM 04-22-08
作者: ZAKU0079:
前幾日睇到灣仔集成中心隔離座大廈有間Burger KING在裝修
灣仔都有
ahleung 04:27 PM 04-22-08
灣仔我等緊合和對面間 Fat Burger. 聽個名已經知o岩我口味~~~
白薔薇騎士 05:24 PM 04-22-08
作者: Metatron:
Shake'em Buns>MOS>>Freshness>壁>Triple O's
Shake'em Buns有0的辣醬個個真係幾好食,係遠左0的
MOS都好,而且選擇多
Freshness無甚特別,食左兩次就唔會去
Triple O's,可能我唔習慣,0的味道好混亂,完全分唔到有咩料係入面
MOS我就好一般只係覺比麥記好囉
反而Triple O's我幾鐘意,但始終覺得較大件
淨食個包都夠
Metatron 05:50 PM 04-22-08
其實當大家都話Triple O's好時我都覺有0的奇怪
我係要0的好似Shake'em Buns個0的咬落去會知有牛肉,辣肉碎,芝士,生菜,茄汁既包囉
大情大性武大帝 06:12 PM 04-22-08
我覺得電影「重慶森林」果種外賣快餐店既漢堡包最正!!!
Metal Gear NT 06:29 PM 04-22-08
始終係Triple O's最好
係就係貴,不過以份量同質素計咪當去餐廳食野囉
加埋杯Mikeshake真係
雖然感覺上冇初開業咁好,但係仍然領先其他同行

MOS味道都ok
不過份量細,當下午茶就差唔多

Freshness個包都ok
但係餐入邊其他野好一般......
ZAKU0079 06:34 PM 04-22-08
作者: ahleung:
灣仔我等緊合和對面間 Fat Burger. 聽個名已經知o岩我口味~~~
果間野我等左成年都未見佢開
seed 06:44 PM 04-22-08
作者: cmisd:
紅磡個間? 一日都好多人
我住o係附近,食過幾次
覺得佢d牛肉口感差左d
其實都好ok
YeeeSSS 07:09 PM 04-22-08
Shake'em Buns
where is it?
KUTAR# 08:02 PM 04-22-08
作者: Metatron:
其實當大家都話Triple O's好時我都覺有0的奇怪
我係要0的好似Shake'em Buns個0的咬落去會知有牛肉,辣肉碎,芝士,生菜,茄汁既包囉
Shake'em Buns我未食過
但在我眼中,Triple O's只係大大件,冇大家講咁好食…
食過一次就算……

反而MOS最喜歡
因為個汁幾好味
只係份量少了一點……
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面