Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
飲食版>非老麥漢堡包店討論
亍 ◣ 08:04 AM 06-07-09
mos我鐘意佢個海鮮飯堡....
如月釋臣 02:43 AM 06-23-09
今日係銅鑼灣新閈間Freshness Burger度買左個吉列明治鮮堡試下

幾好吃的說
-3- 10:07 PM 06-28-09
mos的chicken burger最好食=w=
arcadia 08:12 PM 07-02-09
MOS新野 - Pizza Dog
web個到有$5 coupon
sena123 09:34 PM 07-02-09
作者: arcadia:
MOS新野 - Pizza Dog
web個到有$5 coupon
沒PRINTER
亍 ◣ 11:57 AM 07-03-09
作者: sena123:
沒PRINTER
自制一張a4x6張版本,去圖書館印
POKA 08:49 PM 07-05-09
呢排時新又係咁比人炒起
LonelyBlue 10:33 AM 07-06-09
時新食過一次我覺得好差, 超地雷
個包好油.......直頭係油浸漢堡, 食完塊面即出油
薯條係硬-->脆
環境格局差 & 熱過大排檔, 記得係無咩風扇
好彩個次係自己去試, 無帶人去食....
IamO 11:48 AM 07-06-09
尋日特登落丹麥食漢堡飽
可能係星日,完全唔使等
d扒係煎定, 用慢火烘住
d飽就响飽柜攞出黎
件扒都ok,個飽就明顯有d韌
Coquelicot 10:07 PM 09-10-09
中環pro burger而家12:45前9折, 13:45-22:00做8折
頭先同朋友食左個360g安格斯牛漢堡餐, 原價$76餐只係$60.8
A.Kazuma 07:27 AM 10-12-09
MOS 3週年包18-20/10三日$10
http://mosburger-hk.com/menu.html
POKA 07:28 PM 10-12-09
作者: A.Kazuma:
MOS 3週年包18-20/10三日$10
http://mosburger-hk.com/menu.html

好似得一款
不過都平
A.Kazuma 07:37 PM 10-12-09
作者: POKA:
好似得一款
不過都平
佢個3週年好似特別奀.... 有冇版友食過?
李某人 01:36 AM 10-16-09
現在在荃灣日日食 WOW Burger...
以它這個價錢, 除將軍漢堡外, 我完全想不到理由要去食麥記...
代官 08:42 AM 10-16-09
作者: 李某人:
現在在荃灣日日食 WOW Burger...
以它這個價錢, 除將軍漢堡外, 我完全想不到理由要去食麥記...
今日去試左
我反而覺得d包唔好食
反而個薯條同薯皮好得
下次捉埋個fd試下個pizza

估唔到有得坐街
帶左本書去消磨左半個下午
睇書睇到悶仲可以去目及排貢茶的女
arcadia 10:39 PM 10-17-09
今日食左
個包無乜特別
係個汁唔同d
POKA 02:28 AM 10-18-09
我等18號-20個十蚊包先試
亍 ◣ 08:22 PM 10-18-09
下午3:00去屯門o個間4,5種飽類都冇晒......當然3年版係冇.....
POKA 09:22 PM 10-18-09
即刻有限數量
3周年 限售三個?
亍 ◣ 08:01 PM 10-19-09
今日食左...o個隻係咩醬呢....燒汁又唔似.....
delta 02:13 AM 10-20-09
今日重打算去買個3週年包試下,
點知11點幾去到一田間分店已經話買哂,
重要連其他Burger都無,得番Rice Burger同熱狗,
都唔知係咪keep起唔買住...
sena123 02:20 AM 10-20-09
黃埔食了3週年包,不過全店也沒有貼上賣$10

我要買時問,才肯定是賣$10個

個包都幾細個,食了兩個才6,7成飽
三刀流路飛 06:16 PM 10-22-09
作者: sena123:
黃埔食了3週年包,不過全店也沒有貼上賣$10

我要買時問,才肯定是賣$10個

個包都幾細個,食了兩個才6,7成飽
咁即係份量跟價錢縮水
李某人 12:01 AM 10-27-09
http://mosburger-hk.com/diarypro/diary.cgi?no=23
MOS 痴咗線...
Rez 12:51 AM 10-27-09
作者: 李某人:
http://mosburger-hk.com/diarypro/diary.cgi?no=23
MOS 痴咗線...
同老麥頂爛市ma
不過佢唔係個3周年漢堡賣哂都未必有呢個offer
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面