Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-07, 06:04 PM   #151
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
原來係咁,怪唔知得舊雞係黑茶色
而唔係金黃色,仲要好「老」

我仲要係lunch time正旺的時候去的說
好日都唔食雞,一食就……
失望
一係就炸到過晒時 忙到痴Q左
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 05:41 PM   #152
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
海港城kfc!不知所謂!!!!!

last saturday 夜晚, 我地一行10個人幫趁~
佢地只有2/4/6人桌wor
要一齊食, 分桶餐, 我地自然要拍埋d檯坐啦

點知有清潔staff見狀講: 唔好意思, 我地星期6/日唔俾拍檯
第一次我唔理會
第2次另一條友又講多次
我真係火滾
我話: 你唔駛講野, 叫你經理出離, 等佢解我聽:你地得d 6人檯既話我地應該幫趁你地!
之後條友才收聲俾我地坐
真係唔明佢地有咩道理lor

d野食quality好好好好好,都係沒用
因為佢地service有問題
唔知只係呢間or間間都係咁?

舊 10-01-07, 05:47 PM   #153
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
算啦
最多下次唔幫襯

柴灣個間拍埋晒都冇問題 可能你個度人流多怕阻住D人行掛
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 06:06 PM   #154
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
引用:
作者: Seppie 查看文章

點知有清潔staff見狀講: 唔好意思, 我地星期6/日唔俾拍檯
第一次我唔理會
第2次另一條友又講多次
我真係火滾
我話: 你唔駛講野, 叫你經理出離, 等佢解我聽:你地得d 6人檯既話我地應該幫趁你地!
之後條友才收聲俾我地坐

咁講法?
我其實都唔明佢幾有乜問題~人地好聲好氣話比你知唔俾拍檯
做返佢地老闆要求做的責任姐~
有乜好火?有邊忽得罪你?
而且~可能你拍檯會阻住D路
平時行日就冇所謂呢~如果忙的日子個個都好似你咁拍檯法?
重駛行既?
顧下人地好~幫趁唔代表大晒^__^

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 06:24 PM   #155
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 凍檸茶>﹏< 查看文章
咁講法?
我其實都唔明佢幾有乜問題~人地好聲好氣話比你知唔俾拍檯
做返佢地老闆要求做的責任姐~
有乜好火?有邊忽得罪你?
而且~可能你拍檯會阻住D路
平時行日就冇所謂呢~如果忙的日子個個都好似你咁拍檯法?
重駛行既?
顧下人地好~幫趁唔代表大晒^__^
你自己幫趁一下
再唔係睇下果度拍檯, 向非通道果邊拍多1張檯
可以有幾"阻"路

係有d人真係唔識變通果下火lor
最好笑, 係假日才多8個10個人咁一班人幫趁吧?
仲有賓賓?
佢唔俾拍才唔駛做生意啦

此篇文章於 10-01-07 06:27 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 06:33 PM   #156
Revy
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

第一次我唔理會
第2次另一條友又講多次
我真係火滾
之後條友才收聲俾我地坐
說實在........
佢同我地個邊幾個講左好耐我地都無人聽得明佢講乜
點解你會聽得明架
不過我相信係個別事件
因為跟住有個職員即刻出黎講無事

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 06:39 PM   #157
天使之國
Banned
^0^

kfc都係外賣好
舊 10-01-07, 10:37 PM   #158
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Revy 查看文章
說實在........
點解你會聽得明架
不過我相信係個別事件
睇黎我miss 左場好戲~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 10:50 PM   #159
siuj
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code0361 6087 4807
coupon ...
請慢用....

http://www.kfchk.com/coupon07/

舊 10-01-07, 10:58 PM   #160
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
引用:
你自己幫趁一下
再唔係睇下果度拍檯, 向非通道果邊拍多1張檯
可以有幾"阻"路

係有d人真係唔識變通果下火lor
最好笑, 係假日才多8個10個人咁一班人幫趁吧?
仲有賓賓?
佢唔俾拍才唔駛做生意啦
係唔係都好啦^^|||||
為了這些事就不要發火
點都好~比你拍得~就要比第二個拍~沒完沒了就不好啦
引用:
作者: Revy 查看文章
說實在........
點解你會聽得明架
不過我相信係個別事件
火星語^^?

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 11:21 PM   #161
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: siuj 查看文章
coupon ...
請慢用....

http://www.kfchk.com/coupon07/
一早用緊
不過唔見人用影印果D出黎用

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 12:14 AM   #162
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:

第一次我唔理會
第2次另一條友又講多次
我真係火滾
之後條友才收聲俾我地坐

我睇唔明
你唔駛講野, 叫你經理出離, 等佢解我聽:你地得d 6人檯既話我地應該幫趁你地!

係唔係~
你地得d 6人檯既話我地點幫趁你地!

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 12:29 AM   #163
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: siuj 查看文章
coupon ...
請慢用....

KFC幾得 登入左會CHECK到買左幾多次野
今年食左十幾廿次
舊 10-02-07, 01:29 PM   #164
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
我睇唔明
你唔駛講野, 叫你經理出離, 等佢解我聽:你地得d 6人檯既話我地應該幫趁你地!

係唔係~
你地得d 6人檯既話我地點幫趁你地!
yea~~

舊 10-02-07, 06:37 PM   #165
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 天使之國 查看文章
kfc都係外賣好
KFC D外賣貴好多wo...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 07:44 PM   #166
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
海港城果間咁鬼細, 但係假期又好鬼多人, 唔俾泊檯都有佢既道理既

HIM 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:21 PM   #167
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 龍之子 查看文章
一早用緊
不過唔見人用影印果D出黎用
係唔係真係print出黎就用得ga

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:36 PM   #168
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
係唔係真係print出黎就用得ga
答你 係
舊 10-03-07, 09:16 PM   #169
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
print黎都sai墨水,戒下口好過啦

舊 10-17-07, 11:12 PM   #170
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
新出咗爆脆雞槌

一人餐︰兩件爆脆雞槌﹝跟一個蜜糖wasabi醬﹞+蘑菇飯+汽水,$29.5
二人餐︰四件爆脆雞槌﹝跟一個蜜糖wasabi醬﹞+兩個飯/意+薯格+汽水,$69
其他餐轉爆脆雞槌+$0.5一隻

個雞槌用炸吉列豬嘅麵包糠炸,想食炸雞但係又怕辣就最啱
因為我放工八點幾先去食,啱啱炸起一陣,所以食落都仲出煙
個醬甜甜地,唔太攻鼻,個人覺得幾好食
不過個醬搵個兜仔裝住,唔搵嘢撩都點唔到

唔知係咪我大食咗,食完個一人餐好似冇咩點食過嘢落肚咁

舊 10-17-07, 11:50 PM   #171
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: haruka 查看文章
新出咗爆脆雞槌

一人餐︰兩件爆脆雞槌﹝跟一個蜜糖wasabi醬﹞+蘑菇飯+汽水,$29.5
二人餐︰四件爆脆雞槌﹝跟一個蜜糖wasabi醬﹞+兩個飯/意+薯格+汽水,$69
其他餐轉爆脆雞槌+$0.5一隻

個雞槌用炸吉列豬嘅麵包糠炸,想食炸雞但係又怕辣就最啱
因為我放工八點幾先去食,啱啱炸起一陣,所以食落都仲出煙
個醬甜甜地,唔太攻鼻,個人覺得幾好食
不過個醬搵個兜仔裝住,唔搵嘢撩都點唔到

唔知係咪我大食咗,食完個一人餐好似冇咩點食過嘢落肚咁
你應該食2人餐
冇分原唔原味架?
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-07, 01:32 AM   #172
天使之國
Banned
^0^

kfc 學人玩捐錢 你買錢就要比多1蚊 (捐比人喎?)
照捐左,反正好日唔食一次
雖然話可以唔比個1蚊
舊 10-23-07, 07:55 AM   #173
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
雖然話可以唔比個1蚊
哎呀~作日食我無捐到

引用:
作者: haruka 查看文章
新出咗爆脆雞槌

個Wasabi麻麻地

舊 10-23-07, 07:18 PM   #174
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
雖然話可以唔比個1蚊
我唔捐
新出果個都未得閒去試下

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-07, 07:41 PM   #175
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
其實KFC係唔係加左價?
薯格/蘑菇飯餐好似統一價$29.5 ?

以前薯格餐唔係咁的價的……
而且換左餐牌,冇左D餐?
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
個Wasabi麻麻地
一味攻鼻
實在麻麻地……

都係點番茄醬好味…… a

此篇文章於 10-23-07 07:44 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:18 PM

手機版 | APP版