Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176 576  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
sears 09:31 PM 01-28-16
解完戰艦10lv 成就,請問各位現時最推薦使用的強化parts 有那3個?
clie 09:50 PM 01-28-16
作者: sears:
解完戰艦10lv 成就,請問各位現時最推薦使用的強化parts 有那3個?
唔會買運動性同HP,多數買裝甲、攻力同移速

講開強化PARTS,今日發現電池同密達斯有4 COST
係咪改咗?定一直都係咁我無留意?
J+1 07:04 PM 01-29-16
情人節繼續有女玩....好野.....
由手機版發出
T.K. 02:34 PM 01-31-16

6078 11:28 PM 01-31-16
貳號機
抽左9x石,宗介突一
J+1 12:12 AM 02-01-16
好意淫嘅cc
不過冇石抽....
由手機版發出
fufufu123456 01:26 AM 02-01-16
入坑三個月,總算夠rank認真玩ev,花哂105石,發覺營運都幾好人,定係因為黃昏先識好人

亍 ◣ 08:49 AM 02-01-16
3隻齊晒 我諗你呢隻GAME O既運已經用晒
fufufu123456 11:16 AM 02-01-16
作者: 亍 ◣:
3隻齊晒 我諗你呢隻GAME O既運已經用晒
可能係,仲以為營運臨死知驚送野益人
clie 11:56 AM 02-01-16
期待二月有得換SSR,結果又係SR,啲S CHIP儲落去都唔知有乜用
書仔 11:57 AM 02-01-16
作者: clie:
期待二月有得換SSR,結果又係SR,啲S CHIP儲落去都唔知有乜用
現在真的留來換抽卡券和水了
fufufu123456 02:47 PM 02-01-16
小弟十月尾先入坑,唔係好清楚,想請問chip交換係咪只出過一次SSR?小弟都係等緊SSR,連SR主角機都冇換到
J+1 03:14 PM 02-01-16
開始嗰個月係有ssr萬能俠換,不過唔少人相信之後仲有其他ssr 所以冇咩人換爆5隻
由手機版發出
fufufu123456 03:52 PM 02-01-16
作者: J+1:
開始嗰個月係有ssr萬能俠換,不過唔少人相信之後仲有其他ssr 所以冇咩人換爆5隻
由手機版發出
其實反正都係「參考」CC,唔明點解唔「參考」足d,ev時用chip黎抽卡,咁樣一樣可以出SSR,小程度上亦係推動課金既辦法
J+1 04:03 PM 02-01-16
算把啦,做壞個頭而家點補鑊都補唔掂...
由手機版發出
clie 05:29 PM 02-01-16
我唔少FD凸爆咗JS,我諗就算再有都唔係100CHIP就換到
零課玩家手上都有六七百粒,200粒有得換都好
fufufu123456 05:57 PM 02-01-16
我唔少FD凸爆咗JS,我諗就算再有都唔係100CHIP就換到
零課玩家手上都有六七百粒,200粒有得換都好
原來當時只要100chip就換到……小弟都有一大班4凸JS FD,見到都羨慕,小弟到現時都仲係一隻4凸拳機都冇
元首KFC 07:38 PM 02-01-16
60多石全軍覆沒

而家佢肯抽就送實用sr/ssr support
再附送一隻sr和r特效, 感覺吃白果都無以前咁心痛
6078 07:50 PM 02-01-16
4突拳機...除左戒角同活動機應該好難有吧:0
堅想要貳號機....有衝動課
柴崎幸 08:36 AM 02-02-16
作者: 6078:
4突拳機...除左戒角同活動機應該好難有吧:0
堅想要貳號機....有衝動課
我都係因為二號機想課,但睇大家都話隻game 捱唔到幾耐,都係忍手。
yorkyork 10:52 AM 02-02-16
依家呢隻game算好D嫁喇,
就算抽唔到SSR,
你次次活動留50石抽一次,
用部送既SR搭好友部SSR都唔會太辛苦,
不過今次送部射機但係強敵係盾黎
fufufu123456 01:55 PM 02-02-16
作者: 元首KFC:
60多石全軍覆沒

而家佢肯抽就送實用sr/ssr support
再附送一隻sr和r特效, 感覺吃白果都無以前咁心痛
所以小弟今次都allin哂d石,心諗抽2次總會中到1部SSR特效掛,再加上兩張送既特效同SupportUnit
點計都算抵抽,結果中哂3部算好彩
佢個lineup又吸引,貳號機、CC、宗介,泰莎同明日香,淨係睇名同樣都吸引到人抽

雖然世界冇如果,但營運一早咁玩的話就唔會搞到咁既田地
最近都認哂低威又猛咁送禮,但誠如版友所講,而家點補鑊都補唔掂,真係可惜
元首KFC 04:06 PM 02-02-16
作者: fufufu123456:
所以小弟今次都allin哂d石,心諗抽2次總會中到1部SSR特效掛,再加上兩張送既特效同SupportUnit
佢個lineup又吸引,貳號機、CC、宗介,泰莎同明日香,淨係睇名同樣都吸引到人抽

最近都認哂低威又猛咁送禮,但誠如版友所講,而家點補鑊都補唔掂,真係可惜
對對, 這次真的抽得過,
紅蓮級必殺的強運宗介, 加上射機突唔到都可以一戰
新機二號自帶一珠, 以後打強敵唔夠特效都可以有d作為
雙指揮盾cc不用再愁要組拳盾混珠隊, 全體加裝甲又比加回避穩定一d, 必殺又大力一d
三隻都係好野, 未夠全隊突爆時可上戰場攝位, 有全team突爆時可放後備加珠加buff加運

同埋送果兩隻support的技能真係有實戰價值

幸好隻game都無乜人玩呈半放棄狀態, 今次一隻都抽唔到竟然覺得無乜所謂
LordofNightmare 06:21 PM 02-02-16
作者: fufufu123456:

送禮?
即使家下送個量, 都同人地啲一直送開個有段距離喇,叫做OK少少咋.
根本手遊最應該重視嘅係無課人仕, 無呢最大班人支持隻GAME根本唔駛諗可以發圍.
fufufu123456 06:53 PM 02-02-16
作者: LordofNightmare:
送禮?
即使家下送個量, 都同人地啲一直送開個有段距離喇,叫做OK少少咋.
根本手遊最應該重視嘅係無課人仕, 無呢最大班人支持隻GAME根本唔駛諗可以發圍.
小弟就唔熟手機game呀,成部手機都係得呢一隻game咁大把
所以唔係好知道同其他game比呢隻算大方定小家
可能小弟個人比較求其啦,只係一入坑就撞著gunbuster,再拎依家黎比較,我覺得頒返個飛躍進步獎比佢都ok
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176 576  ... 最後

返回主題版面