Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134 184  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
鳳熾魂 11:07 PM 11-18-17
作者: 張飛後代:
搵下武將卡回收盒,呢挺貨色應該成日有人放生.
有朋友俾左
LR猫 12:39 AM 11-19-17
作者: 鳳熾魂:
無何進丫大大
我得兩張漢卡都有張係何進

今日夜晚約人食飯係觀塘
放工去排咗兩round關羽大戰
食完再打多一round唔小心禁咗去全國

用手遊pts換卡好抵玩
好彩多手禁咗張陸遜如果唔係禁錯全國都唔知用乜打

同埋宜家有得入團可以問人借卡好好多
darkvolver 04:13 PM 11-19-17
綠油油的觀記

Sent from my iPhone using Gaforum
kev00269270 04:39 PM 11-19-17
作者: darkvolver:
綠油油的觀記

Sent from my iPhone using Gaforum
話說依幾日通常幾人排隊
上次大會見到80幾人就唔想排了
番薯勤 06:17 PM 11-19-17
綠油油的觀記

咁蜀大會呀嘛

作者: kev00269270:
話說依幾日通常幾人排隊
上次大會見到80幾人就唔想排了
尋日大會旺角下午金雞新之兩邊都50人到
如果肯兩邊走就平均等25人一set
傑斯特 07:15 PM 11-19-17
今日到兩點左右都係十幾個

金雞&觀廣

要打印花就上午打啦
6eo 07:43 PM 11-19-17
今朝9點幾打到1點左右, 係旺角打無RM都打到4口拎龍玉
ouki 08:41 PM 11-19-17
金雞幾點開???
3headmonkey 09:58 PM 11-19-17
作者: ouki:
金雞幾點開???
http://zh.hkarcade.wikia.com/wiki/%E...?variant=zh-hk
傑斯特 11:16 PM 11-19-17
個wiki都唔知幾時既
實情係今朝個FD等開門 九點開
正常好似九點半
地下個牌係寫金雞遊戲機2/F
kev00269270 12:00 AM 11-20-17
我比較想知金雞依家D煙味仲係咪咁勁
依家新之留半個鐘已經成身臭到死
LR猫 09:50 AM 11-20-17
乜宜家金雞又有
點解未執

觀廣星期六3:00pm~7:00pm等廿幾個
番薯勤 11:31 AM 11-20-17
作者: kev00269270:
我比較想知金雞依家D煙味仲係咪咁勁
依家新之留半個鐘已經成身臭到死
仲係咁勁

三國個邊冇人吸煙但個空調會將煙民個邊啲空氣帶過黎

九龍唔煙得觀廣
旺角Smart Game又冇入三國

darkvolver 11:40 AM 11-20-17
觀記睇時間,但係服侍好及空氣流通,就算有人煲煙都係有限地方及不太覺。
姐姐見人多會開風扇,老手會主動幫人及間中有囡囡睇。
最後打高達會食二手野多d,所以現在已成陳列品。

利申:以上不是宣傳,只是個人感覺。

番薯勤 03:20 PM 11-20-17
又黎排隊大戰啦

第二回大戦スタンプキャンペーン

【第1週】2017年11月22日(水)~11月28日(火)
プレイスタンプ:1個
デイリーボーナス:4個
ウィークリーボーナス:4個
スタンプ10個到達褒賞:肖像『ぷち孫尚香』(蜀)
スタンプ20個到達褒賞:武将カード『R関平』

【第2週】2017年11月29日(水)~12月5日(火)
プレイスタンプ:1個
スタンプ10個到達褒賞:肖像『ぷち張角』
スタンプ20個到達褒賞:武将カード『SR貂蝉』

【第3週】2017年12月6日(水)~12月14日(木)
プレイスタンプ:2個
スタンプ10個到達褒賞:肖像『ぷち徐晃』
スタンプ20個到達褒賞:武将カード『R曹丕』
スタンプ30個到達褒賞:肖像『ぷち司馬懿』
スタンプ40個到達褒賞:武将カード『SR甄氏』
GUSTAV 03:55 PM 11-20-17
紅色個兩張唔拎都冇所謂:0)
darkvolver 03:55 PM 11-20-17
power creep名單很好

番薯勤 04:10 PM 11-20-17
作者: GUSTAV:
紅色個兩張唔拎都冇所謂:0)
曹丕落魏礎可以算係同曹仁互換嘅
7/7 攻擊3綠

雖然曹仁招計用少一氣好似實用啲

盧植而家係咪5士氣加5再儲埋錢
新世代YESMAN

6eo 04:44 PM 11-20-17
王美人劉備退位, 先逹佬跑出
估唔到吳礎漢意都無改

何晏唔知咩料, 如果改到武力/2又大d應該用得過喎

另, 神速戰法終於肯改番+3, 趙雲徐晃終於番生

作者: 番薯勤:
又黎排隊大戰啦

第二回大戦スタンプキャンペーン
...
媽呀我想休息下呀
GUSTAV 04:49 PM 11-20-17
作者: iamleoluk:
估唔到吳礎漢意都無改

媽呀我想休息下呀
先達始終6 9 基武差好多....
darkvolver 05:34 PM 11-20-17
估唔到吳礎漢意都無改

媽呀我想休息下呀

大大請努力奉獻吧。

番薯勤 06:18 PM 11-20-17
power creep名單很好

媽呀我想休息下呀

啲咭能力通脹得咁快而家都真係覺得全國會用到先至去攞
其他等大會個陣借朋友個張玩兩下算

ouki 06:31 PM 11-20-17
power creep又係搞主流用緊那D

=.=

反而想問第1彈同第2彈個WEEK係當1個定2個
darkvolver 07:01 PM 11-20-17
作者: 番薯勤:
啲咭能力通脹得咁快而家都真係覺得全國會用到先至去攞

其他等大會個陣借朋友個張玩兩下算

sega墮落都需要大家陪葬,各位請努力奉獻。

BeanZzZz 07:05 PM 11-20-17
都係荃灣好……要抽氣自己行出去
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134 184  ... 最後

返回主題版面