Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
mouseccy 11:29 AM 07-24-13
作者: DMRevolution:
講開咁講...

法師係所有game 入面, 水風魔法都係最勁, 係咪我錯覺呢- -...
呢隻都係咁....= ="
@O@
我玩D GAME
法師多數火最高攻
電就麻痺
風就快
水就回血+防
土都係防高
LEDIV 11:31 AM 07-24-13
想問下各位隻,game單打/連線打時有無窒機,睇其他forum話好似幾嚴重...諗緊買ps3/psv版.....
gingq7 11:34 AM 07-24-13
日版本特典書最後果頁寫住printed in japan...
行版唔知係點呢?
DMRevolution 11:38 AM 07-24-13
作者: mouseccy:
@O@
我玩D GAME
法師多數火最高攻
電就麻痺
風就快
水就回血+防
土都係防高
呢d一向都係咁定的....
不過呢度的火感覺灼傷之後好似唔係太過顯眼...

冰招對地用...幾乎75% 以上冰人成功...
雷招對地用...一條直線飛埋去貫通....my god~~~
風我返而只覺得對空個招龍卷風有d用....

作者: LEDIV:
想問下各位隻,game單打/連線打時有無窒機,睇其他forum話好似幾嚴重...諗緊買ps3/psv版.....
op 出條龍個下...psv 已係窒窒地....不過玩的時侯就唔多覺有問題

-------------------------------------------
想問下學完d skill 之後....點先用到....!?
好似只係教點學, 冇教點用, 定係我miss左- -
^^波子^^ 11:50 AM 07-24-13
啲skill 有冇限住學幾多招?
wang2009hk 11:51 AM 07-24-13

雷招對地用...一條直線飛埋去貫通....my god~~~

op 出條龍個下...psv 已係窒窒地....不過玩的時侯就唔多覺有問題

-------------------------------------------
雷的空中按實o很好用
自身周圍幾度雷
hit數很高,威力也不錯

雷系mp消耗得好似比其他多?
holsety 12:00 PM 07-24-13
齋火球會唔會有餘火留係敵人身上, 因為未見過發動
捲毛老爺 12:15 PM 07-24-13
行版見街未
野良猫 12:18 PM 07-24-13

要裝落ITEM位先用到
即係戰鬥時再用十字制揀好先出
我魔法就係咁,唔知近戰嘅係咪一樣
不死身的出木杉 12:21 PM 07-24-13
確定行版已偷跑 藍店 PSV版 298
捲毛老爺 12:26 PM 07-24-13
作者: 不死身的出木杉:
感謝通知 收工出發\
gingq7 12:35 PM 07-24-13
作者: 野良猫:
要裝落ITEM位先用到
近戰一樣, elf的小刀, 毒箭; amazon的分身; 都係學完比件道具你, 要自己裝備和用
STRIFE 12:38 PM 07-24-13
作者: 不死身的出木杉:
THX FOR REPORT
放工仆去
enishi 12:56 PM 07-24-13
收到電話,今晚拎行版
由手機版發出
frc4a 12:57 PM 07-24-13
訂左1隻攞左
另在籃店walkin買多2隻 我求左店員好耐先賣俾我
好少貨 我估收工好難買

我脱險 今晚同fd開心玩
holsety 01:03 PM 07-24-13
請問行有冇書?
DMRevolution 01:08 PM 07-24-13
作者: wang2009hk:
雷的空中按實o很好用
自身周圍幾度雷
hit數很高,威力也不錯

雷系mp消耗得好似比其他多?
我冇記錯...3招就乾...

作者: 野良猫:
要裝落ITEM位先用到
我都估係裝, 不過d位真係- -
frc4a 01:14 PM 07-24-13
作者: holsety:
請問行有冇書?
藍店訂左 就有書

walkin買一定無

店員這樣說的
gingq7 01:21 PM 07-24-13
作者: frc4a:
藍店訂左 就有書

walkin買一定無

店員這樣說的
我反而想知行版本書係邊度印
W!LL 01:56 PM 07-24-13
作者: gingq7:
而家通常特典書/設定集都掟哂去台灣印架喇
kcf1201 02:01 PM 07-24-13
作者: gingq7:
我反而想知係咪同日本個本一樣hard cover
btw... 係咪信和兩間藍店都有貨?
DMRevolution 02:02 PM 07-24-13
打到12lv 個版, l+r along +手....摸邊度, 摸個碑又冇反應= =?
廢人 02:12 PM 07-24-13
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
ericwpk 02:18 PM 07-24-13
作者: 廢人:
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
摸晒三個字都無反應
Chitose1987 02:19 PM 07-24-13
作者: 廢人:
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
呢版我地尋日係執炸彈炸死隻 BOSS
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後

返回主題版面