Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-23-16, 10:51 PM   #376
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: Penny仔 查看文章
結盟?
不過咁行冇錯架喇,
長毛班人邊合作得過架
楊生民調高居不下, 似乎係還返啲"人情"畀部份候選人. 先前都有人影倒佢同張超雄双住拉票

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!

此篇文章於 08-23-16 11:14 PM 被 YHW 編輯。
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 10:53 PM   #377
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
長毛政制綱領:【地方分權,真實自治】
中長期目標:
港人民主制憲,重訂中港關係成立制憲委員會負責擬定改革香港政治經濟的憲章,經憲章討論大會修訂,徵求市民聯署,最後以議員辭職,變相公投的方式,讓港人表決通過憲章。
香港倣效聯邦制國家中央與地方的關係,實行地方分權,真實自治
▶ 取消人大釋法權,另設聯邦憲法法庭。
短期目標:
▶ 中共傀儡梁振英立即下台。
▶ 普選行政長官,提名機制必須包括公民提名。
▶ 全面直選立法會,廢除功能組別及分組點票的規定, 改變對議員提案權的限制。
▶ 取回移民審批權。

驚大家睇唔到,長毛都係痴線

還好意思叫自己做託派,你對得住你件杉果位革命家嗎?
全世界都要抄個成日唔記得食藥嘅痴線佬, 真係唔知你痴定我痴

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
舊 08-23-16, 11:12 PM   #378
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
Edward Ho
23 mins ·
逾百熱血公民聚集有線論壇場外接教主,大量警察到場戒備,雙方一度發生推撞,有一個軍裝在鏡頭下插水,警員欲上前拘捕鄭錦滿,幸被同伴及時拉走,其後警員向人群施放胡椒噴霧,有熱血成員中招。雙方對峙數十分鐘後,黃洋達與警方交涉,安排在場熱血成員安全散去,事件平息。
君子報仇,十年未晚。花生台及其黨羽,會有報應的。邊個同花生台有計傾,話之你講獨,本土光譜冇你既位置。

黃洋達
3分前 ·

九龍城有線論壇外衝突事件
結論:人力+社記+黑警聯手,然後被熱狗擊退~~

舊 08-23-16, 11:13 PM   #379
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: YHW 查看文章
全世界都要抄個成日唔記得食藥嘅痴線佬, 真係唔知你痴定我痴
諗起浦島直樹名作Monster最後一句 主角問全世界瘋了,只有我一個正常。究竟瘋的是誰。是我嗎?

舊 08-24-16, 12:45 AM   #380
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
Edward Ho
23 mins ·
逾百熱血公民聚集有線論壇場外接教主,大量警察到場戒備,雙方一度發生推撞,有一個軍裝在鏡頭下插水,警員欲上前拘捕鄭錦滿,幸被同伴及時拉走,其後警員向人群施放胡椒噴霧,有熱血成員中招。雙方對峙數十分鐘後,黃洋達與警方交涉,安排在場熱血成員安全散去,事件平息。
君子報仇,十年未晚。花生台及其黨羽,會有報應的。邊個同花生台有計傾,話之你講獨,本土光譜冇你既位置。

黃洋達
3分前 ·

最正的是
連警方都知道自己理虧
真的要抓一個犯罪者又點會只是因為那人被同伴拉走就放棄抓?

舊 08-24-16, 02:18 PM   #381
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
Edward Ho
23 mins ·

黃洋達
3分前 ·

花生台除左識搞小動作外仲識搞乜
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 04:37 PM   #382
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: knight-philip 查看文章
最正的是
連警方都知道自己理虧
真的要抓一個犯罪者又點會只是因為那人被同伴拉走就放棄抓?
捉一個 幫五個助選

捉唔成可惜(笑)

舊 08-24-16, 07:50 PM   #383
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
永續基本法,英國有無角色?
而家有角色,幫唔到手尚講兩句,唔會變成中國內部事務

到真係續而無英國份,咁反口時係未只係中國內政?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 11:52 PM   #384
Garnet_Crow

小麗老母(義工)好卑鄙,教主都敢搞
唔好講被人借刀

舊 08-25-16, 12:12 AM   #385
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
唔好講被人借刀
我覺得呢D禮尚往來姐 你搞人就大條道理咩
咁大個阿涂唔搞係搞你 都檢討下自己做過咩咁比人地TARGET啦

舊 08-25-16, 12:21 AM   #386
Garnet_Crow

引用:
作者: JMi 查看文章
咁大個阿涂唔搞係搞你 都檢討下自己做過咩咁比人地TARGET啦
即使教主咁多親家,以佢咁德高望重都唔會招呼小麗。小麗只係論壇表現稍好就忘哂形,以為自己贏緊架?

舊 08-25-16, 01:58 AM   #387
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code2449 5953 1887
引用:
作者: JMi 查看文章
"禮尚往來"即係點?
「An eye for an eye」定係「殺人要塡命」?

在我的世界觀、這個社會有一種社會慨念叫做「法規」的
復焯有好多種、簡單地分做「社會能接受的復焯」和「社會不能接受的復焯」兩邊啦

而「遮住其他候選人的海報」絶對吾係一種附合「法規」的事
因為4年前已經有定罪案例

當然我吾會理解閣下的世界觀啦

引用:

唔好講被人借刀
公平D講、同譚得志那次吾同
今次沒人拍到誰貼上去、無得話實係12號團隊貼上去的

不過我吾擔心、物以類聚、以劉小麗的Friend的待人態度來看
出洋相的機會大把
最少現在都未有Office Response

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 02:46 AM   #388
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

都幾好笑, 口講口賠就話啫(事實上教主同小麗都冇乜兩句吧), 但而家連人地POSTER都搞, 咁都仲想兜?

舊 08-25-16, 02:58 AM   #389
T.K.
很黃很暴力

wwwwwwwwwwwwwwwww
咁都仲想兜?

wwwwwwwwwwwwwwwwww
你地真係好正

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 08-25-16 03:05 AM 被 T.K. 編輯。
舊 08-25-16, 03:09 AM   #390
T.K.
很黃很暴力

有幾個睇完做咩無意見?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-25-16, 03:20 AM   #391
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
高登之星

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 03:21 AM   #392
T.K.
很黃很暴力

回力刀之霸
fb見到「真相」都無感覺,睇呢度先知,原來信徒之前跳晒舞架?

神駒而家有無叫教主道歉?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-25-16 03:24 AM 被 T.K. 編輯。
舊 08-25-16, 04:54 AM   #393
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

哦, 利害利害, 自問冇你地跟呢啲消息都跟得咁貼, 甘敗下風

啱啱先睇倒啲討論, 班友好似都仲議論究竟係邊個檔邊個在先, 事發地點, 是咪有人霸道貼得太多位在先, 云云

Anyways, 就當係敎主POSTER貼上貼唔啱在先, 咁你唔選擇再貼過甚至網上揚開數臭佢, 而係用返上屆快必貼NUMBER玩誤導差啲出事嗰招咁得意?

此篇文章於 08-25-16 04:56 AM 被 YHW 編輯。
舊 08-25-16, 08:12 AM   #394
T.K.
很黃很暴力

你覺得係刑事,就搵人去報警
而唔係選擇去數臭佢,係未?

個12字,係第二處見小麗有用?專登做黎貼你黃毓民?
邊班人最鍾意誤導放假消息呀?果d網23於本日過,快去衝擊立法會;像膠子彈已射出

大大隻字貼到樣、名都唔見,你都俾人誤導到,你都唔好投好過,水準太低

講抹黑呢家野,老祖宗就你黃老邪勒
論壇之霸,今屆水準太低w
你未講d野拉高水準囉,平日叫人絕子絕孫水準就好高?
二號何志光班花生友,全部以前跟你架,佢拉條橫額叫黃毓民苦主大聯盟,都名正言順啦

參選政綱公屋政策支唔支持?
後邊個2打6:我就係毓民咁激,佢就反對,我就支持,佢而家缺席,咁你明啦?
明咩呀?問你政綱呀,你唔同意又排第二?輸左第二日又黎:「我從來唔支持黃毓民」咁呀

你個皇上一樣呀,人地問你唔支持又用人民力量資源去選
光頭:人力篤灰、出賣、卑鄙無恥、推阿婆出馬路、%$^%$&^
咁你知道佢咁黑暗,當日仲用佢既錢、義工、要佢支持者票?
你講返你指責既野,有邊樣2012年先啦
呢d,就叫抹黑勒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-25-16 08:35 AM 被 T.K. 編輯。
舊 08-25-16, 08:54 AM   #395
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我對於所有非保王參選人都冇乜意見
大家主張唔同好正常,咁先好,可以多d立場比人揀
不過d信徒真係好煩厭
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:03 AM   #396
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
呢單野無頭無尾,兩邊都唔幫

不過劉小麗點睇都係另一個泛民,唔投
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:06 AM   #397
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
青政表現差就抽佢地唔夠班,小麗表現好就抽第樣...
OK你話搶票互抽好正常,但有無發現自己吹捧緊嘅唔係痴線佬就係高登之星
要唔要quote返無敵神駒個網典俾後生仔睇返?

天琦贏在夠正常呢個道理到而家都未明

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:25 AM   #398
Shadow 4
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
就當係敎主POSTER貼上貼唔啱在先<<

回力刀
但而家連人地POSTER都搞, 咁都仲想兜?
Shadow 4 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:28 AM   #399
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
論壇有CK, 呢度有TK(笑)
除非呢度有人係選舉團隊啦, 否則我呢D野冇咩討論價值, 亦冇咩睇法可言...
劉小麗一樣係FB自爆, 我都唔覺得有必要貼上黎討論

不過我了解....今個選舉其實冇咩要討論
政綱來來去去都係果D....講左十幾年都仲係果D野,連普選都冇埋了
咁仲有咩講
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:35 AM   #400
T.K.
很黃很暴力

啊,我唔貼之前就咁貼ok?
wwwwwwwww

我唔貼之前,親偽本土既,唔覺有講無討論價值喎

話是話,毓民出左律師信告ck未?
咁生安白做都唔告誹謗?係未因為告人無得自辯

三張相,都唔同地方呀,講

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-25-16 09:42 AM 被 T.K. 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:00 AM

手機版 | APP版