Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-12-07, 08:57 PM   #1
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
某皇牌 266x 紅卡

雖然這不是甚麼貴重的玻璃...也不是甚麼門外機跟鑑賞機,
但這也是相機的一部份,我敢說...哪部相機少了它能記錄得到相!

所以結論是…醫生POST還是要出的
儘管它現在裡面正載入了為數不少的死檔...

某皇牌 266x 紅卡

當想影相的時候才發現手邊半部相機都沒有...Orz
家中原本有一部DC仔,但正好被老媽帶回公司影Product...
所以用了頽手機頂住先...

張相又好似正係影得衰d...各位唔好見怪 ~>.<~

Ruri

此篇文章於 12-12-07 09:25 PM 被 ruri0926 編輯。
ruri0926 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-07, 10:24 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
乖~

我可以體會, 那個紅調確實迎合你的心情...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-07, 10:28 PM   #3
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
你寫kingxxx仲以為係kingmax
點乜原來係kingston

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-07, 11:13 PM   #4
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
仲以為係紅色電單車...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-07, 11:17 PM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
最後都冇俾一百兩銀驚能救File嗎?
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-07, 11:46 PM   #6
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
266X!!!!!!!
8G!!!!!!!!!!

正在寫這個留言的人正在使用同一品牌...

45X.............
4G...............
頹得不可開交

買左幾錢啊?

此篇文章於 12-13-07 01:01 AM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-07, 12:58 AM   #7
nestal
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
我都有買
不過响350D度好似唔覺快咗
nestal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-07, 06:44 AM   #8
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
恭喜樓主 你這東西很人
唉..我最近都入左張....... 4G ..都係爛到不可開交的 白卡SDHC 4 GB ....
冇辨法270$是小弟承受得起的價格, 8 GB 版 SDHC受在太貴竟然要成470$ 根本貴得不能接受 TT

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-07, 09:15 AM   #9
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
恭喜樓主 你這東西很人
唉..我最近都入左張....... 4G ..都係爛到不可開交的 白卡SDHC 4 GB ....
冇辨法270$是小弟承受得起的價格, 8 GB 版 SDHC受在太貴竟然要成470$ 根本貴得不能接受 TT
雖然我等小人不能跟貓大相提並論,
但是以上一番說話真是我等用頹咭人的心聲

舊 12-13-07, 11:34 AM   #10
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: ビスケット 查看文章
最後都冇俾一百兩銀驚能救File嗎?
a
未俾...但呢一百個大洋比硬驚能...

引用:
作者: ビスケット 查看文章
若影像無法還原或客戶不需要還原之影像,將不收取任何費用。客戶一經選用此項服務,所有可以還原之影像將一併還原,當中不可選取部份還原之影像。
b

趁錦囊大夫俾開電話我,我順便問埋佢關於影像玩完服務既細節。

佢話…首先收一百個大洋診金,之後你張卡入面既相…會幫你睇下救得到幾多張(完整的)相﹐而救唔到既死相或救到但唔完整既相,則不會收取你任何費用。

咁即係話你CARD入面既相會全部玩完,但冇得話俾你响救得到既相入面,再揀要果D…

但呢幾百個大洋我都會俾…只能說唯有下次小心D…
但總覺得跟驚能網頁上描述的有點微妙的出入...

Ruri

舊 12-15-07, 11:48 AM   #11
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
其實呢,有個問題好奇一問.
點解咁重要既event相唔係第一時間返到屋企就抄返上pc度既 ?

ps.不過真係好慘..orz

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-07, 10:16 PM   #12
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
其實呢,有個問題好奇一問.
點解咁重要既event相唔係第一時間返到屋企就抄返上pc度既 ?

ps.不過真係好慘..orz

一個字..."懶"....而自己做夢也沒想過會出現這種情況....=.=
只能說是欠缺危機意識吧....(汗

Ruri

舊 12-16-07, 10:20 PM   #13
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
作者: Strider 查看文章
266X!!!!!!!
8G!!!!!!!!!!

正在寫這個留言的人正在使用同一品牌...

45X.............
4G...............
頹得不可開交

買左幾錢啊?

回斯文哥哥~~

我也有你所說的那張綠卡...這次起因就是因為綠卡外借...所以才用紅卡去影...
真的萬料不到第一次用便出事了...但用黎影又唔係好覺快左...

$$方面 PM 左俾你

Ruri

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:28 PM

手機版 | APP版