Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 05-15-12, 11:43 PM   #26
hanshimsv006
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
尋求協助

我係03-22-12同會員Kenny10071110留左兩套漫畫,因為我要考試既關系,
我地講好左話四月尾再約交收。到四月二十六日我考完試,我即刻pm左一次比佢,
佢無覆到,跟住我係四月二十七日再pm佢,但係佢pm已爆,send唔到,咁我就推
番佢個post上黎,再留公開訊息比佢。

時至今日五月十五日仍然無任回覆,但係我見佢既最近活動時間係今天 02:16 AM
佢應該睇到pm架啦。

我想問我可以點做?佢係咪算違反交易承諾呢?

求管理員可以跟進一下,唔該哂

相關post:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=220639
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:38 AM   #27
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
可以代PUSH的嗎?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 07:25 PM   #28
otheruse
Junior Member

註冊日期: Jan 2011
請問非正版hgame比唔比賣?
即係以前信和賣廿蚊隻個d.
otheruse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 11:53 AM   #29
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: otheruse 查看文章
請問非正版hgame比唔比賣?
即係以前信和賣廿蚊隻個d.
更係唔得啦!

舊 06-15-12, 10:10 AM   #30
beastwars2
Banned

註冊日期: Jun 2012
5)任何舊POST 只可PUSH三次 多於三次者Del

姐係點?

係一日只可PUSH三次 , 定係一個POST只可PUSH三次??
beastwars2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-12, 01:37 PM   #31
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
想問問星人 如果我想收 一樣野 而又唔確定價錢 可以出POST嗎?

而我想收既係 DIABLO 2 大陸 正版CD-KEY
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-12, 03:10 PM   #32
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
想問一下

3)不能阻礙其他網友買賣
[例:如人地標價$1000 有人留句話XXX到只需$500等]

包唔包括pm的?
正正收到幾個pm都系類似以上內容有阻礙之意
但唔系post系版上怕冇得投訴

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-12, 09:40 PM   #33
★星人44★
Moderator

引用:
作者: 魔璃 查看文章
想問一下

3)不能阻礙其他網友買賣
[例:如人地標價$1000 有人留句話XXX到只需$500等]

包唔包括pm的?
正正收到幾個pm都系類似以上內容有阻礙之意
但唔系post系版上怕冇得投訴
PM...
我無能為力...

舊 07-26-12, 09:59 PM   #34
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=223374

賣假野BAN唔BAN?
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 03:35 PM   #35
KAISAR

其實可唔可以加多件限制開post數
個個都2,3,4個post,每個推一次
得1個post既人推十次都唔掂wo
KAISAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 07:20 PM   #36
★星人44★
Moderator

引用:
作者: KAISAR 查看文章
其實可唔可以加多件限制開post數
個個都2,3,4個post,每個推一次
得1個post既人推十次都唔掂wo
http://www.gaforum.org/showpost.php?...82&postcount=4

有説過的
不過無人理之嘛

舊 08-27-12, 11:25 AM   #37
KAISAR

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
係喎..
點解唔直接加上去?
KAISAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 11:40 AM   #38
★星人44★
Moderator

引用:
作者: KAISAR 查看文章
係喎..
點解唔直接加上去?
個個都成年人
點想到一個二個都咁自私架0者

各位要跟此人好好学習:

舊 09-02-12, 10:04 PM   #39
irismong
Goo ◕ ω ◕

呢個人唔係買野, 但係行入黎嘈嘈貢
干擾正常買賣既運作

引用:
作者: millerna 查看文章
我啱啱睇到啲嘢...
海外...
一人...
只可買...
3隻(櫻)only...
引用:
好心提你...
你自己做買賣前又唔check清楚啲料...
你唔覺得有問題嗎?
反而向我發脾氣...
引用:
作者: irismong 查看文章
你都真係好笑
我點返貨係我既方法, 我駛唔駛教埋你呀?
不如你又問星人大大平日D貨用咩方法返黎
教埋你好唔好
http://www.gaforum.org/showthread.php?p=9977649

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

此篇文章於 09-02-12 10:32 PM 被 irismong 編輯。
舊 09-02-12, 10:21 PM   #40
millerna

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: irismong 查看文章
呢個人唔係買野, 但係行入黎嘈嘈貢
干擾正常買賣既運作
你點知我唔係買嘢?
你連資料都唔正確...
借問聲...
我點買得落手?
millerna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 10:31 PM   #41
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
你點知我唔係買嘢?
你連資料都唔正確...
借問聲...
我點買得落手?
你唔岩心水, 你搵其他人啦

其他既交俾星人處理

舊 09-02-12, 10:34 PM   #42
millerna

如果有道理的話
我都想聽吓
舊 09-02-12, 10:39 PM   #43
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
如果有道理的話
我都想聽吓
http://goodsmile.ecq.sc/

請配一副眼殘既矯視眼鏡
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 10:40 PM   #44
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: Cly 查看文章

請配一副眼殘既矯視眼鏡
謝師兄
我真係廢事講咁多野
唔該哂

舊 09-02-12, 10:53 PM   #45
millerna

引用:
作者: Cly 查看文章

請配一副眼殘既矯視眼鏡
這是我和他之間的事
我唔想有第三者或和件事無關的人插手
謝謝
舊 09-02-12, 10:53 PM   #46
★星人44★
Moderator

引用:
如果有道理的話
我都想聽吓
引用:
這是我和他之間的事
我唔想有第三者或和件事無關的人插手
謝謝

http://goodsmile-global.ecq.sc/

- A maximum of five products per person will be available.

對唔住
海外訂櫻ミク都係一個order最多5隻

你重想聽乜?
或者想唔想聽下自己会被Ban幾耐?_(:3 」 ∠)_

舊 09-02-12, 10:59 PM   #47
millerna

【販売方法:海外にお住まいの方】

本商品の販売につきましては下記販売店で取り扱い致します。
詳細につきましては下記販売店のHPをご確認いただきますようお願いいたします。

[海外]
GOODSMILE ONLINE SHOP
http://goodsmile-global.ecq.sc/

■ 受注時期:2012年8月31日(金) 12:00(日本時間) から 2012年9月24日(月) 21:00(日本時間) まで受付を致します。
■ お一人さま3個まで購入可能となります。
■ 送料は各国一律2,000円(税込)となります。
■ お届け時期は2013年3月を予定しております。(地域によってお届けの時期が異なります。)
■ お支払いに関して、クレジットカード及びPAYPALでのご対応とさせて頂きます。詳しくは以下のURLにてご確認ください。
舊 09-02-12, 11:04 PM   #48
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
【販売方法:海外にお住まいの方】

本商品の販売につきましては下記販売店で取り扱い致します。
詳細につきましては下記販売店のHPをご確認いただきますようお願いいたします。

[海外]
GOODSMILE ONLINE SHOP

■ 受注時期:2012年8月31日(金) 12:00(日本時間) から 2012年9月24日(月) 21:00(日本時間) まで受付を致します。
■ お一人さま3個まで購入可能となります。
■ 送料は各国一律2,000円(税込)となります。
■ お届け時期は2013年3月を予定しております。(地域によってお届けの時期が異なります。)
■ お支払いに関して、クレジットカード及びPAYPALでのご対応とさせて頂きます。詳しくは以下のURLにてご確認ください。

係你俾果條link度睇的, cap埋圖俾你, 5好同我講你5識英文
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 11:14 PM   #49
★星人44★
Moderator

睇怕都要Ban半年+半年黑明單(分開執行)

日本国内:

非日本国内:

試行予約:

舊 09-02-12, 11:29 PM   #50
millerna

其實由佢講問邊個邊個點賣嘢
我就知我係理度最終下場係點
up to you
i don't care

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
美洲國家盃 直播時間表+討論區 龍寶寶 體育版 205 07-27-04 02:19 AM
[ETC]PSP與NDS遊戲預訂價$49.99 Janus 手提遊戲機討論版 16 05-21-04 07:30 PM
再來英超第四.....(已更新) 皇家馬爹里 體育版 73 04-25-04 03:16 AM
[分享]YP拍賣 死亡筆記本 楓淚痕 日本動漫畫討論版 2 04-18-04 01:36 AM

現在的時間是 07:28 PM

手機版 | APP版