Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
綾小路雷太 10:42 PM 05-18-11
作者: 才子:
我咁有討論價值咩
同意劉伯:夠多講一世

相比豆爺,吾等小薯算得上甚麼
才子 10:53 PM 05-18-11
作者: 綾小路雷太:
同意劉伯:夠多講一世

相比豆爺,吾等小薯算得上甚麼
我係咪要學樓下咁
Kaiser 04:19 AM 05-19-11
真係救命,同各方好友討論過後,佢地一致認為我對我男朋友太好……""" 有人仲開始教我應該點樣對佢
問題係,我唔識點對佢差d

(其實鍾意得一個人真係會care佢的感受,所以我真係唔識點樣唔care佢的感受 )
陸奧 貴志 07:09 AM 05-19-11
樓上,條命已經乾喇,可以收番
綾小路雷太 09:51 AM 05-19-11
作者: 陸奧 貴志:
邊位樓上先-_-
碧克 10:43 AM 05-19-11
作者: Kaiser:
真係救命,同各方好友討論過後,佢地一致認為我對我男朋友太好……""" 有人仲開始教我應該點樣對佢

(其實鍾意得一個人真係會care佢的感受,所以我真係唔識點樣唔care佢的感受 )
得閒無事鬧交叉佢,咪會差咯/
Middle 11:07 AM 05-19-11

點樣太好呢,又有咩問題?
Kaiser 03:46 PM 05-19-11
/\ 係我錯,對唔住

作者: 碧克:
得閒無事鬧交叉佢,咪會差咯/
唉,你見得佢少 /\ 佢係其他人面前好放肆架 "" 已經成日俾我鬧交叉佢 ""

作者: Middle:
點樣太好呢,又有咩問題?
乜鬼野都唔駛佢做 /\ 理論上一年裡面除左情人節同我生日 佢都唔駛點諗節目 心思更加係欠奉 sosad
唔駛請食飯唔駛送返屋企又唔逼佢送野/\
寵壞曬 而家唔踢佢都唔識郁 雖然踢下都會郁ge

你問,呢個係咪問題呢... a
講真我自己唔覺得問題有幾大,係估唔到一同其他人講個個都話我對佢好得滯je (平時都少講,係傾開先講下)
最抵死果下,係佢D FD主動教我點對樣佢差D lor,佢真係命苦
-N3DS- 03:58 PM 05-19-11
/\ 係我錯,對唔住

唉,你見得佢少 /\ 佢係其他人面前好放肆架 "" 已經成日俾我鬧交叉佢 ""

乜鬼野都唔駛佢做 /\ 理論上一年裡面除左情人節同我生日 佢都唔駛點諗節目 心思更加係欠奉 sosad
唔駛請食飯唔駛送返屋企又唔逼佢送野/\
寵壞曬 而家唔踢佢都唔識郁 雖然踢下都會郁ge

你問,呢個係咪問題呢... a
講真我自己唔覺得問題有幾大,係估唔到一同其他人講個個都話我對佢好得滯je (平時都少講,係傾開先講下)
最抵死果下,係佢D FD主動教我點對樣佢差D lor,佢真係命苦
你係咪同緊舊石頭拍緊拖~
Kaiser 04:10 PM 05-19-11
作者: -N3DS-:
你係咪同緊舊石頭拍緊拖~
未去到石頭咁嚴重,只係一舊木 (呢個仲要係我阿媽講的)

之不過佢又認自己係舊木頭,仲懶有型咁話「一舊木其實係好有market的!」........
俾佢激死
阿Wing 05:12 PM 05-19-11

之不過佢又認自己係舊木頭,仲懶有型咁話「一舊木其實係好有market的!」........
俾佢激死
我feel到你打呢句時, 係甜到入心.....
綾小路雷太 06:17 PM 05-19-11

俾佢激死
咁有市場,一於放生佢出去睇下係咪真係咁有價有市先啦
PTX-003C 08:00 PM 05-19-11
唉…好閃
陸奧 貴志 08:25 PM 05-19-11
作者: PTX-003C:
唉…好閃
盲既都見到閃光sosad
Middle 08:42 PM 05-19-11

俾佢激死
人地點睇就一回事喇,
你自己同佢覺得真係開心嘛?
碧克 09:17 PM 05-19-11

俾佢激死
你又唔係唔知佢性格,佢一向都係對男反應快過對女十倍架啦
又的而且確,佢呢類人對某D女性會有吸引力,因為夠cool夠有神秘感

=====================

PS:
好認真講,嫌閃唔好入來,入來就唔好呻閃...
陸奧 貴志 09:54 PM 05-19-11
又的而且確,佢呢類人對某D女性會有吸引力,因為夠cool夠有神秘感

PS:
笑下je.....係嫌閃既聲都費事出啦
碧克 10:17 PM 05-19-11
笑下je.....係嫌閃既聲都費事出啦
嫌閃唔出聲走冇問題,嫌閃嫌出聲我覺得好冇用...
呢度講得「情」字就實牽涉有男女之情甚至更多,
如果開topic講下點取悅伴侶就比人話閃話曬命,唔通真係一班毒__圍埋講女/一班剩女圍埋講仔先入得來咩.
綾小路雷太 01:16 AM 05-20-11
如果開topic講下點取悅伴侶就比人話閃話曬命,唔通真係一班毒__圍埋講女/一班剩女圍埋講仔先入得來咩.
簡不中一句半句搞下爛GAG有時未嘗不可
不過有時可能自己太沉溺而不自知。

總之小心處理就是。

題外話,而家D單身客真係愈黎愈難服侍
Seppie 01:24 AM 05-20-11
你呢句好岩聽!!

近來我都過得很不錯
雖然勢將愈來愈忙, 但我仍然有信心會好好分配時間~
Kaiser 02:52 AM 05-20-11
作者: Middle:
人地點睇就一回事喇,
你自己同佢覺得真係開心嘛?
umm 認真,開心多過唔開心~

雖然又無乜驚喜 (激襯我就大把),話難忘的事又唔係話特別多...
仔細諗番,其實我為佢做過的事真係唔多 (最起碼一般整甜品織頸巾等一律欠奉),所以實在有D難明點解其他人會咁講...

係唔知點解有種「無論如何,我一定係你身邊」的感覺...... 我好難形容果種係咩感覺......

PS:
正經果陣咪cool lor,唔正經果陣就... """""

神秘感麻……的確係有好多人俾佢外表呃左 /\
我都俾佢呃過,唉,想當年我仲覺得佢成日俾FD窒好可憐架,點知好快就發覺唔對路,原來呢一切都係佢自己找來的 /\

作者: 綾小路雷太:
簡不中一句半句搞下爛GAG有時未嘗不可
不過有時可能自己太沉溺而不自知。

總之小心處理就是。

題外話,而家D單身客真係愈黎愈難服侍
我只可以講句呢度已經好過其他地方

又難怪,基本上一講到感情問題多數係有煩惱先會出post
有陣時我覺得唔係有問題先要出ge... 係下面開topic又好似誇張左d,咪直接擺係度...
綾小路雷太 10:02 AM 05-20-11
我只可以講句呢度已經好過其他地方
[講笑MODE]好慘架
係私人地方貼幾張相都俾人話

明明係自己地方......[/講笑MODE]
-N3DS- 10:27 AM 05-20-11
作者: 阿Wing:
我feel到你打呢句時, 係甜到入心.....
哈哈~唔甜邊度似拍拖~
作者: Seppie:
你呢句好岩聽!!

近來我都過得很不錯
雖然勢將愈來愈忙, 但我仍然有信心會好好分配時間~
記得忙還忙喔~^^
雷火武 12:53 PM 05-20-11
情版已經人流少
下面開topic又嚴,一OT又Lock

惡性循環.
綾小路雷太 07:11 PM 05-20-11
作者: Deviantnip: