Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
吹水專區>吹水專區 VOL.2026
ouki 11:14 PM 08-25-13
奉神聖偉大的Astaroth之意『吹水專區』內鍾意POST日記又得,吹水亦得,點CHAT都得~ 得左~
但請謹記以下誡律!

一: 不得粗言穢語
二: 說話唔好太露骨 (即唔好太淫 )
三: 唔好有人身攻擊
四: 要自律!!自律呀!!!!
五: 搶千唔可以靠手段!一定要靠食力!
六: 新板1000post (清談板面 ) = #1001 (每post右上數字 )
七: 成功搶千者請於五分鐘內親自或授權給另一位會員開TOPIC,否則可由#1002補上
八: 所有人均可搶千, 惟搶千成功者不能連續三期開新的吹水期數。 在這個情況下即使中千, 開topic的權利由#1002擁有。

上回
鈴蘭 11:16 PM 08-25-13
再睇下有幾多資金可以用先
Blur 11:19 PM 08-25-13
上年都好似150000yen
今年encore六歌仙
150000yen未必得

定左餐單?
mikemike 11:21 PM 08-25-13
作者: Blur:
今年encore六歌仙

定左餐單?
估計only
但六歌仙唔係唔J呀
Blur 11:23 PM 08-25-13
的確唔係幾想J

我食左4次喇

如果你地仙記我果餐離隊搵FD
ouki 11:23 PM 08-25-13
作者: mikemike:
估計only
但六歌仙唔係唔J呀
150000yen。。。。。。。。。=.=成個TRIP?
Yakumo Fujii 11:24 PM 08-25-13
作者: Blur:
今年encore六歌仙

定左餐單?
估計only
但六歌仙唔係唔J呀
好多野都想返食
8算六歌仙.......冇理由唔去j返餐架
荒川,.かぶと又係走唔甩.......

G好似講過燒肉可試萬兩
Yakumo Fujii 11:31 PM 08-25-13
繼續問
有冇人有唔要O既機箱呀
Blur 11:31 PM 08-25-13
荒川

牛師傅
ouki 11:32 PM 08-25-13
作者: Yakumo Fujii:
繼續問
有冇人有唔要O既機箱呀
隻213+好不好用?我想J返隻用
神龍 11:34 PM 08-25-13
好多野都想返食
8算六歌仙.......冇理由唔去j返餐架
荒川,.かぶと又係走唔甩.......

G好似講過燒肉可試萬兩
////////
mikemike 11:34 PM 08-25-13
作者: ouki:
150000yen。。。。。。。。。=.=成個TRIP?
在日本的現金消費(食住行)
自己買嘢、機票、火車証未包括
Yakumo Fujii 11:35 PM 08-25-13
隻213+好不好用?我想J返隻用
好用O既定義係? ???
你用黎做咩先? ???
Yakumo Fujii 11:38 PM 08-25-13
作者: 神龍:
////////
龍爺好似未J過六歌仙? ?
神龍 11:38 PM 08-25-13
龍爺好似未J過六歌仙? ?
<---窮j
ouki 11:39 PM 08-25-13
在日本的現金消費(食住行)
自己買嘢、機票、火車証未包括
嘩。。。你地去得好豪。。。。

好用O既定義係? ???
你用黎做咩先? ???
我好用O既定義:少HAND。。。入去SET野不慢(以自家NETWORK)。。。。

用黎做咩:BACKUP DATA,BLOG,DOWNLOADER。。。

我表達能力差。。。唔見怪
Yakumo Fujii 11:45 PM 08-25-13

我好用O既定義:少HAND。。。入去SET野不慢(以自家NETWORK)。。。。

用黎做咩:BACKUP DATA,BLOG,DOWNLOADER。。。

我自己隻DS213+暫時冇試過HANG ........DSM 個INTERFACE都算簡單易SET 反應都唔錯
(公司用果隻ds213 已經連續開左77日, 冇SET休眠)

我自己就主要用
DOWNLOADER , VIDEO SERVER, FTP, 相簿

整體都好滿意
(唔滿意係自己屋企氣水喉輸出.........STREAM 唔到高BITRATE VIDEO OTL )

$2100 好抵玩
mikemike 11:49 PM 08-25-13

唔會松屋或吉野家先
連豬扒飯都唔想去和幸
Yakumo Fujii 11:59 PM 08-25-13
正話o係SSP 見到呢部野
當年$2XXX
家陣只係$6XX
http://www.wowwee.com/en/products/te...ce/rovio/rovio
Einhander 12:05 AM 08-26-13
迷糊管家
又多本書可以拎去透爐
T.K. 12:07 AM 08-26-13
下下立死旗,點救?a
下面果個係新角色?a
ouki 12:12 AM 08-26-13
唔會松屋或吉野家先
連豬扒飯都唔想去和幸
松屋或吉野家=.=禁不如係香港食XD

我自己隻DS213+暫時冇試過HANG ........DSM 個INTERFACE都算簡單易SET 反應都唔錯
(公司用果隻ds213 已經連續開左77日, 冇SET休眠)

我自己就主要用
DOWNLOADER , VIDEO SERVER, FTP, 相簿

整體都好滿意
(唔滿意係自己屋企氣水喉輸出.........STREAM 唔到高BITRATE VIDEO OTL )

$2100 好抵玩
$2100!?=.=有E個價我想我一早決定買。。。28XX搞到我想來想去

水喉輸出我得8Mb =.=PCCW死都唔換野等我可以30Mb
鈴蘭 12:18 AM 08-26-13
唔....計晒數,應該唔夠budgeta
仲有6K閒錢係手可以用 但扣埋機票唱埋做yen應該都唔夠15萬
再等下轉....
Yakumo Fujii 12:18 AM 08-26-13
松屋或吉野家=.=禁不如係香港食XD

$2100!?=.=有E個價我想我一早決定買。。。28XX搞到我想來想去

水喉輸出我得8Mb =.=PCCW死都唔換野等我可以30Mb
dcfever 見人$2100 全新抽獎禮物
(漢科兩年保, 2015/08)
諗都唔諗就買左

唔急用可以考慮等多陣
等DS214/DS214+

DS214+ 用ATOM CE5300 <---唔慌平.....唔使諗
DS214 規格大致等於家陣 DS213+

小特特 12:20 AM 08-26-13
係咪六歌仙
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面