Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
星仔~* 07:15 PM 03-17-14
都係果句 佢開放比HK地區登記未姐
魔靈娘 07:28 PM 03-17-14
作者: GUSTAV:
入門老味唔用呢部啦
今集入門機叫新安洲/MASTER
新手用大機不科學
~蛙蛙~ 08:18 PM 03-17-14
作者: 魔靈娘:
新手用大機不科學
又唔係咁講
好科學既天劍絕刀喎
過多排 好多人又會話 我愛機係新安洲/master
魔靈娘 08:35 PM 03-17-14
作者: ~蛙蛙~:
又唔係咁講
好科學既天劍絕刀喎
我愛機永遠係紅渣+水喉+美女
(其實我更懷念4眼妹部M1)
YKNULL 09:22 PM 03-17-14
作者: GN00508771:
話18號有既同我企出來wwwwwww

你句野應該我講先啱
sugihara 09:40 PM 03-17-14
作者: ~蛙蛙~:
又唔係咁講
好科學既天劍絕刀喎
點解會係UC
我本來仲好期待大班人話最中意睇A廚架
mario0606 10:14 PM 03-17-14
作者: sugihara:
點解會係UC
AGE-2日本好似使用率係前列
chow263 10:33 PM 03-17-14
作者: sugihara:
點解會係UC
1.ガンダムAGE-2 (AGE) 4.23%
2.シナンジュ (UC) 3.79%
3.マスターガンダム (G) 3.04% (↑2)
4.ブレイヴ 指揮官用試験機 (劇場版00) 3.03% (↓1)
5.エクストリームガンダム type-レオス II Vs (EXA) 2.91% (↓1)
5.バンシィ (UC) 2.91% (↑1)
7.ダブルオークアンタ (劇場版00) 2.84%
8.パーフェクトストライクガンダム (SEED) 2.36%
9.アヴァランチエクシア (00V) 2.08% (↑1)
10.ハイペリオンガンダム (ASTRAY) 2.02% (↓1)

除第1day外一直第一
Time 11:42 PM 03-17-14
作者: anyone:
nbgi街機換左抽佣方法 唔會減價架喇
會既,但唔會頭兩個月囉...

鉄拳TAG2啱啱出係$7~8鋪,當中有1X%會被"點數咭"抽水...大家多D支持既機鋪咪好做D囉~
GN00508771 12:05 AM 03-18-14
作者: Time:

鉄拳TAG2啱啱出係$7~8鋪,當中有1X%會被"點數咭"抽水...大家多D支持既機鋪咪好做D囉~
灣岸香港有冇減價

4月日本又會加消費稅 放心一定冇得減
星仔~* 12:54 AM 03-18-14
作者: GN00508771:
灣岸香港有冇減價

4月日本又會加消費稅 放心一定冇得減
無減過 係有D機鋪偷雞平續機

但如果一樣既話 應該有機會6蚊既
GN00508771 02:14 AM 03-18-14
作者: 星仔~*:
無減過 係有D機鋪偷雞平續機

但如果一樣既話 應該有機會6蚊既
到戈陣時可能已經有幾部搬左去澳門XD
kimtch 02:21 AM 03-18-14
如果KEEP住8蚊打120秒我唔相信會有好多人好積極咁入. 仲要咁多間都有
GN00508771 02:25 AM 03-18-14
DEL~都係收口~-.-
GUSTAV 09:37 AM 03-18-14
今日仲係冇得玩 ? LUR地
Thaws 10:06 AM 03-18-14
作者: Time:

支持唔係問題, 但係你咪比部貓拳/舊膽機殼魔改用lcd display o既垃圾得唔得先?
由手機版發出
GUSTAV 10:15 AM 03-18-14
作者: Thaws:
支持唔係問題, 但係你咪比部貓拳/舊膽機殼魔改用lcd display o既垃圾得唔得先?
由手機版發出
可能擺住先GA姐 WWWWWWWWW(棒
森羅 10:34 AM 03-18-14
睇到部龍拳就開始覺得連卡都無得用
GUSTAV 10:37 AM 03-18-14
冇得用卡打飛J ?

打機要順手丁通訊員先值8蚊GA
森羅 10:40 AM 03-18-14
開隻基利野望打機啦你
Thaws 10:41 AM 03-18-14
我對基利o既印象只有台場
由手機版發出
STRIFE 10:46 AM 03-18-14
今日LUNCH落HOLLYWOOD睇下有冇
GUSTAV 10:50 AM 03-18-14
LUNCH 落新之睇下仲係唔係貓拳
ouki 11:14 AM 03-18-14
作者: STRIFE:
今日LUNCH落HOLLYWOOD睇下有冇
HOLLYWOOD不是貼左20號咩?
魔靈娘 11:21 AM 03-18-14
出緊觀廣視察
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61  ... 最後

返回主題版面